Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43994400440144024403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TexasRanger kullanıcısına yanıt
    +1907
  • TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Takımın bu pozisyonda olmasının tek sorumlusu Eljıf yerine başkası olsaydı rahat 30 puan vardı..!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Bu beceriksiz çapsızlar yine transfer yapamıycak anlaşılan. İkinci yarı için kara kara düşünme vakti. En az 8 maç kazanmamız lazım. Bu kadroyla hanfi 8takımı?! Üstelik tüm zorlu takımlar deplasmanda
    Katılıyorum hocam. Skor üreten oyuncularımız yok. Takım kötü oynadığı zamanlarda bireysel olarak skor üreticek adamlara ihtiyacımız var. Bjk Babel var talisca vardı q7 var. Şimdi Babel deyince diyorsun ki bu adam illah bir tane atar. Aynı şekilde Rodriges, ilk moskova maçında yanlış hatırlamıyorsam kendi cabasıyla çalımlayıp uzaktan güzel bir gol atmıştı maç 0-0 iken. Maçı kurtarmıştı bu golle. Geçen sene giualano vardı mesela gelmeden önce Avrupa liginde gol kralı olmuştu. Bu adamı tranfer ederken öyle yada böyle katkı sağlar diyorsun. Ve sağladı da. Böyle transfer önceden de belli eder. Böyle adamlara ihtiyacımız var. Biz Benzia nın içinden Giulano çıkmasını bekliyoruz.

    Şimdi ileri uçtaki oyuncularımızdan kim skor yapar, üretir? Valbuena o da sürekli oynayamıyor. Belki ayew dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Genç futbolcu haterlığı da moda bizde. Bu kafa ile de oyuncu moyuncu yetişmez. 19 yaşındaki adamın balon olduğunu ne ara anladınız acaba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giulianoyu o kadar paraya sattıktan sonra onun kalitesinde adam alınmalıydı. Onun parasıyla ön libero aldık. Jailson. Tabi mevkisi için kötü oyuncu değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 10 Ocak 2019; 18:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    valla ben golü atana lafım olmayacak ama bu videodaki gollerin çoğunluğunda pası atanların daha dikkat çekici olduğunu rahatlıkla söylyebebilirim. öyle saüdan soldan ortadan fb gelse rakip kaleye driplink yapan her futbolcu mutlaka gol atar. ben yine iddia ediyorum fb yanlış st seçimi yapmıştır. bunun bedebini de ödemeye başladı. hiç kimse bu noktalara gelineceğini dah eminim düşünmemiştir. belki biraz ali koç o da acaba mı dedi ama acaba gerçekleşti yani. eski yorumlardan biri: "Pek çok taraftar ondan hoşlanmıyor, çünkü en kötü takımımızın olduğu bir zamanda geldi, bu yüzden takımımızın tamamını elden geçirmek için imkansız bir işi oldu." bize gelişi ise tam tersi durumda oldu ve takımı da ne hale getirdiğini gördük. ona sormuşlaR: "Zirveye ulaşmak için neye ihtiyacınız var? verilen cevap: "Genç oyunculardan en iyi şekilde yararlanın" sen esas amacını söylemiyor ve taraftarı üç dört yıllığına boş transferlerle oyalamaya karar almışsın. nasreddin hocanın göle maya çalma kıssasında olduğu gibi ya tutarsa hesabı. şu işi tamamen yerli yapsaydın, yabancı transferini de sen yönetseydin çok daha başarılı olurdun. ben gtekrar yazayım, diğer kulüplerimiz şu anki fb' ye her daim çelme atar. sebebi de belli. tecrğbeli oyuncuyu dışarıdan almıyorsun, genç yenekleri alıyorsun. onları burada pişirip dışarıya satacakson ki bunu kendin diyorsun. o halde bizim geleceğe aday genç yeteneklere o fırsatı vermeyerek zaten hatanın kralını yapıyor olacaksın. hiç çağırmana gerek yok başarısızlık kendiliğinden gelecek sana. ersun bile kurtaramaz comolli yi.. comolli çok dil bilen biri ama bence başarısız. kimse de onu veya bunu futbola kazandırmış demesin. çünkü başka biine o yetkileri verseydin o da o kadar transfer içerisinde bir iki tane tuttururdu. yabancı kendi safına çalışır. yerli de kendi safına. bu böyledir. 80 milyonun içerisinde bir araştırma ekibi kuramayan ve topçu keşfedemeyenden kimse kusura bakmasıon bir cacık olmaz. sadece günü kurtarır. çok kötü hareketler bunlar.
    Hocam söylediklerinize katılmakla birlikte bahsi geçen arkadaşın iyi veya kötü olmasını değerlendirmedim. Bu adam iyi de olsa kötü de olsa kararı Comolli vermemeli.
    Ersun Yanal kurtaramaz evet, kurtaran biri de olmaz umarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TexasRanger

    takım tarihin en kötü dönemini yaşarken, kanatlar, forvetler ve stoperlerin performansları yerde iken 19 yaşındaki bir futbolcu ile ilgili böyle düşündüğünüze göre zerre futboldan anlamıyorsunuz...

    Alıntıları Göster
    İyi diyorsun ama o da bu takımın bir parçası.Performansı genel olarak vasattı.Yaşı ilgilendirmiyor beni.Sahada oynadığı futbola bakarım ben.



    Tolgay gelirse Eljif bir daha FB forması giymemeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 10 Ocak 2019; 18:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizkumas kullanıcısına yanıt
    FB'yi izlemeyi bırak. Slimani 1 gol atıp, 11 net pozisyonu kaçırsın. Benzia 1 asit yapıp, gezegen gibi kendi etrafında dönmekten başka bir şey yapmasın. Ayew tembel hayvan hızında hücuma çıksın. Suç takımın en çok koşan ve mücadele eden Eljif'te olsun. Sana 33 yaşında milyonları cebine indirip yüreyerek oynayan Van Persie'ler müstahak.
  • şimdi de moda eljif'e saydırmak
  • vedaku kullanıcısına yanıt
    Birader ne tür bi tipsin ironi olduğunu anlamayacak nasıl bir beyin yapın var bi uza git ya sonra senin gibi boş insanlara cevap verince gelip bize ceza veriyorlar kimlerle muhattap oluyoruz arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkumas -- 10 Ocak 2019; 18:37:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    gol atacak adam yok takımda. ekici kesilip yerine aatıf oynasın.



    şener sadık skrtel hasan

    topal jailson

    ayew valbuena aatıf

    soldado



    gibi. transfer yoksa aatıf bu kadroya bir şekilde monte edilmeli. gole alışkın bir isim nihayetinde
    hocam Aatıfın Fenerbahce kariyerinde 47 süper lig maçında 10 golü var. Neresi gole alışkın oyuncu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedaku kullanıcısına yanıt
    sen böyle yazınca ben bir anda abdülkerimi hatırladım. bu takım tam abdülşkerimin istediği gibi oldu. eee alma mazlumunu ahını çıkar dıgıdık dgıdıık..
  • Van persie hayranlığım sevgim kulübümüzde yaptığı rezillikler ile son buldu ancak O ölü haliyle slimaniyi top diye oynardı.Slimani yerine azıcık ayağı olan bir adamamız golsaydı(Guiza bile iş yapardı)şimdi küme düşme hattında olmazdık.

    Slimani tüm takımı çer çöp etti.


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımda saydırılacak bir ton insan varken adamlar Eljif'e laf ediyor ya. Daha önce de söylediğimiz gibi bizim taraftardan bir cacık olmaz orası net. Ah keşke banlanma durumumuz olmasa da rahatça şu iq yoksunu insanlara laflarımızı rahatça söyleyebilsek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizkumas

    Birader ne tür bi tipsin ironi olduğunu anlamayacak nasıl bir beyin yapın var bi uza git ya sonra senin gibi boş insanlara cevap verince gelip bize ceza veriyorlar kimlerle muhattap oluyoruz arkadaş
    muhteşemsin kardeşim takma sen
  • Konuya girdiğimde son sayfaya gitme çubuğu çıkmıyor neden? Cok nadir çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lady Sylvanas Windrunner kullanıcısına yanıt
    Performansa bakıyorsan kadroda 25 kişi varsa 25 ide oynamayı haketmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    ben olsam o utançla daha fazla yaşamazdım

    Alıntıları Göster
    Beyler, 3 ay foruma girmezsem şikayet edin arkadaşı intihara teşvikten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Konuya girdiğimde son sayfaya gitme çubuğu çıkmıyor neden? Cok nadir çıkıyor
    Mobilde var o sıkıntı 2 haftadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43994400440144024403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.