Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (2845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Taraftar değişiklik istiyor diye hoca değiştirdi belkide en son seçeneklerden biriydi Cocu ama taraftarı karşısına almamak için getirdi dahada beter oldu takım şimdide taraftar istiyor diye Ersun'u getirmez başkana şimdi sorsan Aykut'u gönderdiğim için pişmanım der acı ama gerçek bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene geçiş dönemi olacağindan eldeki bütün yaşli çöpleri 3’e 5’e bakmadan yolluyacaktık. Gelecek sene için kaynak yaratacaktik. Çok yanlis hamleler yaptik. İsmini almiş oyuncuları göndermemek gibi şimdi seneye hepsi bedavaya gidicek. Hocanin’da devre arasini zor görüceğini tahmin ediyorum. Kimi satip kimi alicağiz biz Gelecek hoca yabancı olursa yanına ö.özen şart ligin felsefelerini biliyor zamaninda zico’ya çok katkıda bulunmuştu. Ersun’un gelmesini isterim ama bu seferde Elif ve Baris sans bulamaz diye korkuyorum. Hoca beni çok yanılttı. Ben böyle çikacağini kestirmemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocu gelirken kulübün içinde bulunduğu durumdan haberdardı.Ama yine de 11 transfer yapıldı ve bu transferlerin çoğu yanlış yapıldı.Fenerbahçe'nin yıllardır hasret olduğu alanlar:Sağ bek , sol bek ,8 numara pozisyonu , kale ve forvet idi.Forvete Slimani alındı , gerçekten başarılı bir transfer.Kale'ye son anda Harun alındı , bence yeterli bir transfer.Bekler ve 8 numara ki bence cocu'nun oynatmak istediği sistem için en kilit mevkiler yine boş kaldı.Adam 4-3-3 varyasyonlarını denedi ama bu bekler ve orta saha ile bu yapılamaz.Diyeceksiniz hiç mi cocu'nun suçu yok ? tabiki var.Son haftalarda düzgün bir kadro oluşturamaması ve her maç farklı kadrolarla çıkması takımı harap etti.Ali Koç'un devreye girmesi lazım , olmuyorsa cocu ile el sıkışılmalı ve veda edilmeli , gerekirse comolli ile de.Geçen sene gs bunu yaptı ki tudor iç sahada inanılmaz oynatıyordu.Ona rağmen terim geldi ve şampiyonluk ta geldi.Yıllarımız fenerbahçe'ye üzülmekle geçmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragoa4545 -- 21 Eylül 2018; 11:16:1 >




  • mağlubiyetin verdiği hayal kırıklığıyla bence oyunculara abartılı eleştiriler gelmiş. asıl sıkıntı oyuncularda değil ki.elbette elimizde yeteneksiz oyuncular var ama teknik direktörün görevi bunlardan verim almasını bilecek.asıl sıkıntı teknik direktörde.takımı uyumsuz,sistemsiz,taktiksiz oynatıyor böyle olunca oyuncular bocalıyor. mehmet topal diğer dönemlerde bence sistemin kilit oyuncusuydu. misal gökhan caner hücuma çıkardı ve topal stoperlerin arasına girip 2 li stoperlerin kenarlara açılmasına destek sağlardı ve böylece geri atak yediğimizde tehlike olmadan uzaklaştırırdık. ama cocu napıyor topala sende ileri çık diyor dün farketmişssinizdir topal eliften daha fazla uzun pas denedi hücuma katıldı böyle oynarsa topal tabiki batırır pas hatası yapar vs. eskiden josef gibi ısıran orta sahamız vardı elif iyi oyuncu ama ısıran fizik gücü yüksek bir oyuncu değil ki bu yüzden orta sahada çok eksik kalıyoruz.

    yani lafın özeti oyuncular yeteneksiz olabilir ama bundan hoca maximum verimi almaya çalışacak. geçen sene fenerin yaptığı buydu ve bu yüzden 2. olabildik. eğer geçen sene şu futbolu oynatan cocu olsaydı 9-10. bitirirdik. ve bizim ligimiz hollanda ligi gibi mücadele gücü düşük bir lig değil. artık hazırlık maçı da oynamıyoruz her maça farklı kadro çıkarak bir yere varamayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 21 Eylül 2018; 11:21:11 >




  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    Tamam Cocuyu getirip yanlış yapmış olunabilir, bunu görmeden yaşamadan da anlamak/inanmak zor olurdu.
    Ama yanlışta ısrar etmek daha büyük yanlışlar doğurur.
    Zararın neresinden dönersen kardır, göz göre göre kötü bir hocanın arkasında durmak büyük yanlış olur.
    Takımda bir ışık görsek tamam bekleyelim cocuya inanalım ama o da yok maalesef...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizeus -- 21 Eylül 2018; 11:23:13 >
  • Ya arkadaşlar siz neyi anlatıyorsunuz ? Şu an gelecek yerli bir ''X'' isim bu adamdan iyi olacaktır. Cocu'nun taktiği ne ? taktiği yok adamın. Alan oyuncu topu yanındakine yuvarlıyor. Duran toplara İsmail, Hak falan vuruyor. Oyun okuma sıfır. İkinci yarıya değişiklikle başlamalıydık, 4-1 olunca skor COCU FARKI KORUMAK için sahanın en iyileri Benzia ve AAtıfı oyundan alıp Jailson ile iki önliberoya döndü.
    KAYSERİ maçında 2-0-8 falan oynadık. BÜTÜN orta sahayı oyundan aldı. Bu adamda iş yok. Uyum süreci vs. maval okumasın kimse. BALIK BAŞTAN KOKAR. ALİ KOÇ, KRAL ÇIPLAK BAŞKAN. HAMLE YAP .

    Bana şu kapıdan giremez, bu gelemez yapmayın. BU ADAM 2. RIEKERINK vakasıdır. Gs gibi en hızlı şekilde kurtulmamız elzemdir.

    Bakın BJK maçında, taktiksiz olası bir vasat ilk yarı sonrası, o taraftar o STADI İSTİFA DİYE YIKAR.

    Geçin şu romantiksiniz bla bla ayağını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 21 Eylül 2018; 11:31:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    Zaten sizi bu tezat yakacak. Ali Koç'u ilah ettiniz.

    Ne demek Ali Koç'a inancım tam ama Cocu'ya inancım yok. Cocu'yu ve Comolli'yi kim getirdi? Bu iki yanlışı yapan adama nasıl halen daha inanç tam?

    Alıntıları Göster
    ne yapalım dönelim aziz yıldırımı mı isteyelim geri ?

    Zicoyu zamanında saçma sebeplerle kovan adamı mı geri isteyelim ?
    ersun yanalı karı kız ayagını bahane ederek kovan adamı mı geri isteyelim ?
    Fenerbahçeyi saçma egoları yüzünden saçma yerlere getiren adamı mı geri isteyelim ?
    Fenerbahçeyi borç batağına sokan ve sponsorluklardan aldığı paraları çar çur eden adamı mı geri isteyelim ?

    bırak Ali Koç'un hatasıda cocu olsun. Aziz yıldırımın saçmalıklarına o kadar katlanmışız Ali koç'unda bu hatasından dönmesine katlanırız.

    En azından adamın Vizyonu var. Ne yapmak istediğini biliyor.




  • Geçmiş olsun arkadaşlar. Dün 2 Maçıda takip edemedim. Üzüldüm Gerçekten. Ülke Puanı İçin Bu Sene Bulunmaz Nimet. Umarım biran önce Toplanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Benzia orta sahada kayarak top alınca bi şeyler dank etti bende. Önce şaşırdım kim diye baktım ki yeni adam. Bu hiç görmediğim bir hareketmiş ki garibime gitmiş anladım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arizeus kullanıcısına yanıt
    Ben başkanın yerinde olsam cidden gider Kemal Özdeş getiririm Kasımpaşa'ya geldiğinden beri belirli bir düzeyde top oynatıyor.

    İş işten geçmeden bir hamle yapılması gerektiği kesin zaten olası bir mağlubiyet de taraftar yine stada gelmiycek Aykut-Aziz-Koç hepsi hikaye

    Sonra 10.haftada ligden hem puan hemde mental olarak koptugun zaman o sezon bitmez kupa değilki elenince bitsin gitsin herkese ızdırap olur sezon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cocu sıkıntılıdır eyvallah da bence alınan futbolcular Fenerbahçe ayarında değil gibi sanki. Biraz transfer politikasıda sıkıntılı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkms1907 kullanıcısına yanıt
    Kimi getirir bilmem ama diğer dediklerinize katılmamam mümkün değil.
  • Beşiktaş tan alacağımız sağlam bir mağlubiyet ve cocu sana güle güle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moskovaya çöp takım Gs ziraat kurası çekti Gs balla kazandı diyen fenerliler hirvatistan ligi takımı zagrebten 4 yiyorsunuz penalti direkler karamboller gol olsa 8 9 yiyecektiniz Gs nin grubu leş moskovayi 3 0 yenmesini kucumseyenler ne diyor acaba şu an ahiniz gitmis vahiniz kalmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winters

    Cocu sıkıntılıdır eyvallah da bence alınan futbolcular Fenerbahçe ayarında değil gibi sanki. Biraz transfer politikasıda sıkıntılı bence.
    Benzia, Slimani, Jailson ve Barış gayet iyi. Ferdi ve Berke seneye saklanıyor. Takım bu kadar kötü haldeyken oynamamaları ve takımdan sogumamalari daha iyi. Frey hakkında daha bir görüşüm yok. Forvete top çıkaramadık. Reyesle Ayewi pek beğenmedim. Ama ikisi de kariyeri olan adamlar. Futbolcunun iyi çıkması biraz da şans işi. Uyum falan çok önemli.



    Ali başkan zaten bu sene sampiyonluk beklemeyin dedi. Seneye gereksizlerin gitmesi ve daha önemli transferler ile çok güçlü bir Fenerbahçe gelecek ben inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 11 tane futbolcu geldi sanırım fakat Slimani, Benzia ve Harun dışında takıma katkı veren olmayınca istersen üzerine 20 oyuncu daha al ne olacak ki? Jailson için bir şey demiyorum. Bence Jailson kötü bir futbolcu değil.
    Millet Roman'ı eleştiriyor, bu adam Reyes'den çok daha iyi topçu.
    Bu takımda Ferdi 15 dakika dahi olsa oynayamaz mı?

    Ersun Yanal gelecekse hemen gelsin, işi uzatmsınlar artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragoa4545

    Cocu gelirken kulübün içinde bulunduğu durumdan haberdardı.Ama yine de 11 transfer yapıldı ve bu transferlerin çoğu yanlış yapıldı.Fenerbahçe'nin yıllardır hasret olduğu alanlar:Sağ bek , sol bek ,8 numara pozisyonu , kale ve forvet idi.Forvete Slimani alındı , gerçekten başarılı bir transfer.Kale'ye son anda Harun alındı , bence yeterli bir transfer.Bekler ve 8 numara ki bence cocu'nun oynatmak istediği sistem için en kilit mevkiler yine boş kaldı.Adam 4-3-3 varyasyonlarını denedi ama bu bekler ve orta saha ile bu yapılamaz.Diyeceksiniz hiç mi cocu'nun suçu yok ? tabiki var.Son haftalarda düzgün bir kadro oluşturamaması ve her maç farklı kadrolarla çıkması takımı harap etti.Ali Koç'un devreye girmesi lazım , olmuyorsa cocu ile el sıkışılmalı ve veda edilmeli , gerekirse comolli ile de.Geçen sene gs bunu yaptı ki tudor iç sahada inanılmaz oynatıyordu.Ona rağmen terim geldi ve şampiyonluk ta geldi.Yıllarımız fenerbahçe'ye üzülmekle geçmesin.
    Transferler bence guzel neden derseniz elde olanla bu adamlarin alinmasi bence iyi. Ama beklerin hepsi kotu kadro şişik. Ortasahalarin yarisi kötü kadro şişik.



    Birisi bahsetmis o kotu bu kotu hepsini cizip oynatamayacaksanda teknik direktore ne gerek var yani.

    Benim bir td den bekledigim hicbirseyi yapamiyor bence bu Cocu.

    Elde oyuncu yok tamam biliyoruz bunu zaten ama olani degerlendirmiyorki. Cikarsigi kadro bile oyle uyumsuzki oyle bos beles adamlari oynatiorki.



    Hayir noustater ve ismail ne katiyor bu yorum tekmaclik bir performans degerlendirmesi degil. Bu adamlar yerine u21 den adam koysun bir dahaki maca gık demem (roman yerine reyes olmali) o oyuncular yuzunden yenilsek yine bisi demem genctir falan derim. Nitekim elif hatali oldu gol yedik yeri geldi gol attik. Barış kosuyor kayiyor düşüyor ama goruyoruz ugrasiyor cocuk bisi mi diyoruz dimi.



    Vel hasil cocu bence sacma kararlar aliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

    Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i hatta onun üstü olabilir.
    Dünyanın en kısa fıkrası... Bu kadroyla en iyi TD'yi getir yine bir halt olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihterimingazi -- 21 Eylül 2018; 11:51:45 >
  • huso kullanıcısına yanıt
    hocam işin mali ve gelecek konusunu söylemiyorum o konuda hemfikiriz

    ama GS geçen sene sıfırdan kadro kurdu ve tudor ile beraber daha ligin birinci maçından itibaren galibiyetler almaya iyi kötü futbol oynamaya başladılar

    ne hikmetse bize gelince şunlar deniyor:ÜLKEYİ TANIMA,ÜLKE FUTBOLUNU TANIMA,UYUM,SÜREÇ,SABIR....VS....



    ali koç'u destekliyorum ama yanlış yolda cocu oyunu okuyamıyor,oyuncu tercihleri ve oyuncu değişiklikleri yanlış

    kısacası kan uyuşmazlığı var



    bize masal anlatıyorlar uyum muyum süreç müreç tanıma onu bunu tanıma hepsi hikaye özetle durum bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mpolat35

    Bu sene 11 tane futbolcu geldi sanırım fakat Slimani, Benzia ve Harun dışında takıma katkı veren olmayınca istersen üzerine 20 oyuncu daha al ne olacak ki? Jailson için bir şey demiyorum. Bence Jailson kötü bir futbolcu değil.
    Millet Roman'ı eleştiriyor, bu adam Reyes'den çok daha iyi topçu.
    Bu takımda Ferdi 15 dakika dahi olsa oynayamaz mı?

    Ersun Yanal gelecekse hemen gelsin, işi uzatmsınlar artık.
    Yalniz sunuda unuturuz Ersun hoca goreve gelmeden oyle bir hazirlanmisti ki dosyasiyla fenerin eksigi cok az oyunu su yone cevirirsek ligin anasini belleriz demisti. İlk maclarda cok kayip yasadik cikti dediki siz fb yi 8. Haftadan sonra görün. (Sayilar tahmini) vel hasil adam hazirdi takimi biliyordu. Takimda ona hazirdi.



    Simdi ersunhocaya gel deseler bence gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.