Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (1987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19851986198719881989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bütün işe yaramazları satın

    satın ki 1 kaleci alcak paramız çıksın.
  • Hemen satsınlar Topal zaten biyonik adam bu sene rahat götürür o mevkiyi. Yedeğide Ozan Tufan olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Evet paok sizden iyi takim suan. Adamlarin stoperinde skrtel yoktu eldeki malzemeye gore alinan verime bakarsak Razvan Lucescu 10 Cocu eder suan. Belli bolumlerde ozellikle hucumda sizden cok daha iyi goruntu cizdiler.

    Alıntıları Göster
    Cocu geleli 3 ay oldu. Razvan lucesu 2 senedir takımın başında. Yani daha kaliteli olmamasına rağmen daha derli toplu takım olmaları şaşırtıcı değil. Cocu geçmiş olarak gayet iyi bir teknik direktör. Adam bizde başarılı olursa , kariyeri itibariyle üst kademelere geçme potansiyeli var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • josef 6.5m eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsviçre ekiplerinden FC Zurich'in 24 yaşındaki golcüsü Michael Frey, yarın Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor. (Habertürk)https://t.co/xZcRPYguvC



    Gelsin gelsin.Soldadoya gram guvenmiyorum devamlilik konusunda.Slimaniye bisey olsa yedek forvet yok.Bu transfer bitti bence cunku gecen gun sure verdik donus yapmadilar vazgectik demislerdi.Bu sefer anlasio imza atmaya geliyor vence.



    Rojo ve diger genc cocukda gelirse stoper+sol bek transferi tamamlanmis olur.alanyaspor 1.5 a bizim genc cocugu kiralasa bian once de transfer butcesi artsa.G20 10.5 a gitti ama suan 6.5 m.euro hakkimiz var slimaniden dolayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frey ?
  • habertürkün haberine göre Michael Frey yarın istabula geliyormuş.
  • Arkadaşlar sabırlı olmak lazım bizde eğer felsefe istiyorsak bir tane hocaya sabır etmemiz lazım hemen şampiyon olalım hemen süper futbol oynayalım kafasından sıyrılmamız lazım Cocu PSV'de ilk sezonunda başarısız oldu sonra şampiyonluklar geldi bizde lütfen sabredelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

    Hemen satsınlar Topal zaten biyonik adam bu sene rahat götürür o mevkiyi. Yedeğide Ozan Tufan olur.
    Ozan'dan verim alınabilse aslında Elif - Ozan - X ile güzel orta saha oluşur. Dinamik bir orta saha olur, Elif savunma önünde geriden oyun kuruc rolünde, Ozan dripling oyuncusu birde oyun kurucu, şutör tarzında bir 8 numara alınsa gerçekten ideal orta saha olur fakat Ozan'a kimseye güven vermiyor.

    Kaan Ayhan neden düşünülmüyor anlamadım. Hem sağ bek, hem stoper olarak oynayabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frey yarin geliyormus cok iyi bir haber

    -Aspor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariesnet -- 22 Ağustos 2018; 17:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

    Arkadaşlar sabırlı olmak lazım bizde eğer felsefe istiyorsak bir tane hocaya sabır etmemiz lazım hemen şampiyon olalım hemen süper futbol oynayalım kafasından sıyrılmamız lazım Cocu PSV'de ilk sezonunda başarısız oldu sonra şampiyonluklar geldi bizde lütfen sabredelim.
    Hocam bırakın Cocu yu bugün bütün dünyanın beğendiği Kloop kendi sistemi oturtana kadar 2 sene geçti ve adam istediği futbolcuları alma imkanı vardı.

    Kimse bunları düşünmüyor, klasik Türk milleti hemen başarı bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne forveti ya. Hala forvet alıyoruz. Orta saha, sol bek, stoper lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • Josef denen kazulet gitmez boşuna heyecanlanmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Ne alakası var güzel kardeşim ? Terraneo salak mı ki gelir gelmez takımın en güçlü 3 oyuncusundan birini gönderecek ? Aziz Yıldırım göndertti, suçu da Terraneo'ya attı işte. Emre rezalet oynasa, sakatlıktan futbol hayatı bitse Aziz Tvlere çıkar ''ben kovdum Emre'yi'' derdi.



    Biz daha önceden Emre'yi sebep yokken göndermedik mi Atletico'ya ? O gün Emre'yi gönderenlerle, 2015-16'da Emre'yi gönderenler aynı kişiler. Terraneo günah keçisi oldu, hala anlayamadınız şunu...

    Alıntıları Göster
    ilgisi yok. emre daha yeni gitmişken gazetelerde haberler çıktı zaten. takım battıktan sonra değil. aziz yıldırım'ın bu işe dahil olmadığı çıkmıştı. o dönem kimse homurdanmıyordu. ona rağmen aziz yıldırım'ın rahatsız olduğu söylenmişti. aziz yıldırım'ı savunmak için demiyorum ama azizle emrenin arası iyidir zaten. emreyi göndermek için bir sebebi yoktu. terraneo bizzat kendisi açıkladı zaten. inter'e emreyi ben aldım, bugün de böyle oldu. profesyonel dünya bu diye.

    emre 2012'de sebepsiz yere atleticoya gitmedi. takım arkadaşıyla kavga etti saha ortasında, teknik direktörü içeri geçin herkes sizi izliyor dediğinde teknik direktöre de küfürler edip kavga etti. böyle işler yaparsan büyük kulüpten gönderilirsin. sonra kendisi özür dileyerek hata yaptığını belirtti zaten. geri döndü.

    terraneo'yu savunmana gerek yok. 2015 yazında birçok yanlış yaptı bu kulüp. o yanlışlar yapılırken burada herkes savundu. çıkıp eski mesajlara baksak duruyordur orda. şimdi tekrar konuşmaya gerek yok. ama madem vitor pereira'nın olanlarda suçu yok diyorsun, bari terraneo'yu savunma. terraneo kulübün parasını bol keseden harcayıp gitti. ffp'yi başımıza bela etti. tabii bu işte aziz'in parmağı yok değil. terraneo'yu getiren kendisidir.




  • Stoper ihtiyacı zaten bariz, onu almadan transferi bitireceklerini sanmıyorum. Söyle de birsey var 2 forvet de yetersiz koca bir sezon ve Avrupa ligi icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye forvet aliyorlar anlamadim ki slimani var soldado var daha ne.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepe maçınıza Cüno atanmış.
  • oh oh gelsin paralar. gelsinde kaleci paramız çıksın

    navas gel. navas gel. navas gel.

  • Michael Frey aslında tam stoperlik adam 1.90 boyu 86 kilosu var koysan sırıtmaz.
  • 
Sayfa: önceki 19851986198719881989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.