Şimdi Ara

ingilizce kurs tavsiyesi istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
11.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar şuan seviyem a2 b1 arası b kursundayım ama henüz bitmedi ben tekrar b ve b2 tarzı bir kursa gidip sonrasında c ye çekmeyi planlıyorum günde 2 3 saat ders çalışabiliyorum. şuan ismekte eğitim alıyorum inanılmaz bir eğitim var makaleleri zamanlarına göre türkçeye çevirip makaleye göre soruları ilkokulda ki gibi ne anlıyorsak ona göre parçalardan paragraf ve anlam çıkararak cevaplar ödevler falan yapıyoruz. bu şekilde eğitim veren zırt pırt hocası değişmeyen sokaktaki zencileri derslere sokmayan 10 kişi sözü verip sınıfı 15 20 kişi yapmayan adam akıllı avcılar sefaköy şirinevler bakırköy arası bir kurs önerebilir misiniz. gideceğim yer ders anlatıp geçmemeli ödev vermeli teşvik etmeli zorlamalı. yani adam bana ödev verecek haftaya şunu işleyeceğiz çalışın gelin sınıfta yardıracağız tarzı bir kurs arıyorum böyle bir yer var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 17 Mayıs 2018; 11:21:13 >



  • mecidiyeköy Açılım akademi ve Genç Akademi'ye bakabilirsin. Çok fazla şubeleri yok ama eğitimler iyi ve konuşmaya dayalı eğitimleri var. internet sitelerine bakıp bilgi alabilirsin

    Genç Akademi
  • Kursların faydası oluyor mu hocam? Bende düşünüyorum. Bazıları kursa gerek yok, evden ilerletebilirsin diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

    Kursların faydası oluyor mu hocam? Bende düşünüyorum. Bazıları kursa gerek yok, evden ilerletebilirsin diyor.
    ben şuan ismek b1 kursundayım müthiş faydası var ben evden ilerlettim onun için a1 a2 falan uğraşmadım sınav yaptılar direkt b den başladım burası bitsin b2 c falan ilerleteceğim. kursun şöyle faydası var derslerde makale test falan okuyorsun aynı ilkokul kitabı gibi makale ile ilgili soruları çözüyorsu şu tarihte ne oldu diyor sen olsan ne yapardın diyor. yani orada kendi ingilizcenle konuşup fikir belirtiyorsun test veriyorlar sıra sıra çözüyoruz herkes 1 soru çözüyor döne döne gidiyor. hoca yanlış söylediğin yerleri düzeltiyor tekrar ettiriyor. evde belli bir yere kadar gidiyorsun ama belli bir yerden sonra amacın yol haritan falan bir şeyler eksik kalıyor burada ne güzel konu var plan var ödev var ilerleye ilerleye gidiyorsun.hoca açıyor videyo dinleme yapıyorsun. sonra video sonunda soru soruyor 5dk lık video mesela kısa kısa konu ile ilgili çalışıyorsun cevap veriyorsun üzerinde tartışıyorsun imkanım olsa 24 saat ingilizce kursu alırım ismekten. hatta aşırı zengin olsam o binayı ve öğrencileri maaşı bağlar en üst seviyeye kadar giderim öyle böyle eğitim yok aşmışlar.




  • Anladım hocam, sağol ilgin için. ben de biraz daha ilerleyip b1den kursa gideceğim. İsmek'e de bakacağım.
  • http://www.globaldilakademisi.com.tr/ anadolu yakasındaki en iyi kurslardan biri birebir ders mantığında ilerliyorlar şiddetle tavsiye ederim
  • Merhaba öncelikle sana şunu söylemeliyim ki ne kadar iyi bir kursa gidersen git eğer kişi çalışmıyorsa yine bir şey öğrenemeyecektir. Sen zaten çalışan bir kişi olduğunu söylüyorsun o zaman kursunda ki hocaların bu noktada önemli sen ders den sonra anlayamadıklarını sorduğunda yada daha fazlasını istediğinde onlar sana elinden geldiğince yardımcı oluyorsa seni çalışmaya teşvik edecek bir ödev tarzı sorumluluklar verip kontrolerini sağlıyorsa zaten bir ilerleme gösteririsin. Kurs için sana Teol Dil kursunu önerebilirim kuzenim gitmişti onunda ödevleri oluyordu İngilizce kitaplar okuyup özet yapıyordu her hafta 40 kelime öğreniyordu bu da kelime darcılığını genişletiyordu ve cümle kurarken zorlanmıyordu. O çok memmun kalmıştı genel İngilizceye yazılmıştı O .Senin aradığın gibi bir kurs umarım verim alırsın sende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemreyilmaz

    Merhaba öncelikle sana şunu söylemeliyim ki ne kadar iyi bir kursa gidersen git eğer kişi çalışmıyorsa yine bir şey öğrenemeyecektir. Sen zaten çalışan bir kişi olduğunu söylüyorsun o zaman kursunda ki hocaların bu noktada önemli sen ders den sonra anlayamadıklarını sorduğunda yada daha fazlasını istediğinde onlar sana elinden geldiğince yardımcı oluyorsa seni çalışmaya teşvik edecek bir ödev tarzı sorumluluklar verip kontrolerini sağlıyorsa zaten bir ilerleme gösteririsin. Kurs için sana Teol Dil kursunu önerebilirim kuzenim gitmişti onunda ödevleri oluyordu İngilizce kitaplar okuyup özet yapıyordu her hafta 40 kelime öğreniyordu bu da kelime darcılığını genişletiyordu ve cümle kurarken zorlanmıyordu. O çok memmun kalmıştı genel İngilizceye yazılmıştı O .Senin aradığın gibi bir kurs umarım verim alırsın sende.
    aynen hocam benim ismek b1 bitti b2 sadece devletin fatih dil kursunda var orası sadece dil olduğu için daha iyi olacak diye düşünüyorum yalnız devletin b1 kursu ortasından sonra olayı bozdu üstte ki iyi yorumlarımı unutun. fatih hariç bu kurumların dille alakası yok bence devleti soymak için kurulmuş bile olabilirler.. sitelerinde kayıt olurken 120 saat yazıyordu bize verilen bitirme evrakında 100 saat yazmışlar biz ise hocamızın zoru ile 80 saat bile zor gördük. hocamız durduk yere bayramdan sonra kimse gelmiyor sınavı evrak işini halletmem lazım dedi ondan sonra kalanlarla ders işleriz dedi. neyse ondan sonra sınav falan olduk millet döküldü 15 kişiden 5 kişi anca geçti. ondan sonra da hoca bundan sonra ders işlemeyiz dinleme izleme yaparız dedi kimse kursa gitmedi geçen evrakı almaya gittim hoca koca sınıfta tek başına oturmuş telefonla oynuyordu. bu mu kurs anlayışı . kadın resmen algı yaptı 120 saatlik dersi 80 saatte bitirdi sınıf döküldü . dedim sitede 120 diyordu burada 100 diyor bilmiyorum idare ile konuş diyor.. fatih dil kursu da daha nasıl bilmiyorum belki kabul edilmem ama orası da böyleyse vay halimize. gerçi orası bizi kabul etmez test yapıyorlarmış bana ev ortamı + 60 saat kursla yapabileceğimi pek sanmıyorum. devamlı çeviri ve grammar videoları izliyorum pre intermediate testler çözüyorum ama zor yani 100 puandan anca 70 çıkarıyorum




  • Mesleğinizi ingilizce yapmak istiyorsanız yani bu çok iyi okumak,anlamak ve yazmak demektir. Kesinlikle #wordstudio Atilla hocaya gidin..en guzel çalışmalardan birini yürütüyor. Sabırla birkaç ay gidin. Temeli almaya başladıktan sonra yavaş yavaş çok iyi konuşmaya ve yazmaya en sonunda da baştan aşağıya ingilizce bir cv 'ye kavuştugunuzu göreceksiniz. Belki birkac kurs daha vardir böyle çalışan ama Atilla hoca #wordstudio açık ara en iyisi. Yds ve ielts gibi sınavlar için de son derece faydalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz yıllarda ıelts skor hedefim için ingilizce kursları araştırmıştım. Beşiktaş'ta akademik yabancı dil kursunda özel ders aldım. Mevcut seviyemi geliştirmek içinde geçen yaz da genel ing programlarında bir dönem eğitim aldım. standartlaşmış kur eğitimi vermiyorlar. Hocalarındanda çok memnun kalmıştım. Özellikle Robert hoca speaking gelişimime çok katkı sağladı.

  • yetişkinlere özel dil eğitimi müfredatı ile akademik dil kursunu tavsiye ederim. kadıköy şubelerinde akademik 2 seviyesini tamamladım. kursa ait olan yayınları ve içeriklerinde güncel aktüel konuların yer alması dil eğitim sürecini farklı kıldı. ilgilenenlere tavsiye ederim.

  • Geçen sene Bilgi üniv. hazırlık atlama sınavımı geçmek için beşiktaştaki akademik international dil kursundan birebir ders almıştım. 1 yılımı kurtarmalarında büyük destekleri paha biçilemezdi. Genel ing. eğitimlerinde yetişkinlere özel bildiğiniz kur dil eğitiminden farklı bir müfredatları var. Londra merkezli kendi yayınevi kaynakları ile ilerliyorlar. Çevreme gönül rahatlığı ile hep tavsiye ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysiakyk -- 21 Eylül 2023; 13:18:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.