Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23842385238623872388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi yarım sezon idare ettik diyelim sene sonu bilançoyu söyliyeyim ve bu o kadar adam alır mıyız sizce?



    Belhanda da satıldı ise bugünkü habere göre şöyle oluyor.



    Defansta ozan gidecek sezon sonu banko gibi birşey, maicon satmak istediğimizde bir gerçek. Marcao nun yanına Bi stoper lazım. Maicon satılırsa birde yedek lazım.



    Orta saha ndiaye gidecek, selcuk sözleşme bitiyor belhanda da gittiyse, emre akbabaya yedek lazım, 2 orta saha lazım.



    Kanat onyekuru gidecek, 1 as 1 yedek kanat lazım.



    2 forvet lazım. Bir tane su transfer dönemi alırsak 1 tane lazım.



    Sonuçta yazın bu kadar transfer yapabilir miyiz bilmiyorum, Özbek gidecem korkusuyla aldı Bi sürü adam ama şimdi belli olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 13 Ocak 2019; 23:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya herkes Sinan gümüş e sallıyor ama sakatlanmasa forvette eren yerine Sinan olmuş olsaydı şu an 5-6 puan daha yüksek olurduk bundan eminim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garry, Eren, Serdar, Belhanda ikinci yarı yok. Bizim takım küçülmeye mi gidiyor çaktırmadan. Kimseyi almayıp, kar ettik falan mı diyecekler acaba.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sneijder zu Galatasaray?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Ya herkes Sinan gümüş e sallıyor ama sakatlanmasa forvette eren yerine Sinan olmuş olsaydı şu an 5-6 puan daha yüksek olurduk bundan eminim
    Sinan Gümüşü Leipzig maçında izledik kendisi çok büyük sporcu dikkat ettiysen futbolcu demedim bak. Ne de olsa haftada 90 dakika yürüyen adam zor bulunuyor bu devirde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhandayi satan şampiyonluğu satmış demektir. Fatih hocadan da şüphelenmeye başladım açıkçası. Transfer politikasında yönetimin yanında bu kadar fazla durması ve destek çıkması ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al ittihata 8.5 milyon euroya belhandayi sattık yani..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2



    Ağlanacak halinize gülüyoruz hocam ya ne hallere düşürdüler bizi

    Alıntıları Göster
    Vallahi napıyorlar aklım almıyor yav. 6-7 mevki iş görüyordu takımda, eksikler biraz takviye edilir biraz da artık eldekilerle idare edilir belki şampiyonluğa veya 2.lik için yarışırız diyorduk, adamlar o 6-7 mevkiyi de satıyor. Hayır gelen parayla elle tutulur bir transfer de yapamayacaklar kabak gibi ortada, ilk yarıdan daha kötü olacağımız net. Haftaya lig başlıyor bir tane gelen yok 3-4 tane giden veya gitmek üzere olan var. Bu adamların yenisi gelecek de alışacak da ısınacak da bilmemne de biz puan kazanacağız, vay halimize.

    Cidden sen ben oynayalım hocam napalım artık defans yok ortasaha yok 10 numara yok forvet yok top toplayıcı yok yok da yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: elophidae

    Garry, Eren, Serdar, Belhanda ikinci yarı yok. Bizim takım küçülmeye mi gidiyor çaktırmadan. Kimseyi almayıp, kar ettik falan mı diyecekler acaba.
    Belli ki Uefa ile olan mevzulardan dolayı böyle bir yol izlendi.Çok büyük ceza tehditi alınmış olabilir yoksa Fatih hoca Garry ve Belhanda'nın gidişine izin vermez,yönetimin daha iyisinin alabileceğine hem de devre arasında alabileceğine inandığını düşünmüyorum çünkü.Liderle 6 puan var 2-3 maç kazanırsın bir bakmışsın şampiyonsun.Böyle bir durumda Uefa tehditi hariç başka bir şey mantıklı gelmiyor
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    Danimarka ligi orta sıra takımlarından bir orta saha alınır.

    Brezilya alt liglerinden bir tane forvet alınır.

    Süper ligde sezon sonu ne kadar boşa çıkan yerli futbolcu varsa toplanır.

    Nasıl olsa terim in bir bildiği vardır. Çok dert etmeyelim yani

    Ekleme: taraftar sanıyor ki belhanda gidecek daha iyisi gelecek. Serdar dan bonservis gelecek yerine iyi bir defans gelecek. Yasin i seversin sevmezsin ama maç çeviriyordu. Yerine muğdat gelince millet bayram etti. Sonuç ortada.
    Bize fernandes yeter. Yeter ki belhanda gitsin. Ne vereceği önemli mi? Tabi ki değil. Zamanı geldiğinde sövecek adam lazım nasıl olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 13 Ocak 2019; 23:51:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca Atalay Babacan'ı kadroya monte edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Belli ki Uefa ile olan mevzulardan dolayı böyle bir yol izlendi.Çok büyük ceza tehditi alınmış olabilir yoksa Fatih hoca Garry ve Belhanda'nın gidişine izin vermez,yönetimin daha iyisinin alabileceğine hem de devre arasında alabileceğine inandığını düşünmüyorum çünkü.Liderle 6 puan var 2-3 maç kazanırsın bir bakmışsın şampiyonsun.Böyle bir durumda Uefa tehditi hariç başka bir şey mantıklı gelmiyor

    Alıntıları Göster
    Uefanın sezon başı verdiği kriterlere uyduğun sürece gelip "lan 10m kâr edin yoksa şutlarız he" diyeceğini hiç sanmıyorum ben. Bu sene şampiyonlar ligine katıldığımızdan da kasaya biraz para girdi, üzerine yaz transfer sezonunda da zarar etmedik.


    Bence baya bildiğin yönetimin angutluğu, para eden herkesi satak yenisini alırız yav adam mı yok bize haci diye satıyorlar.




  • Gomis - ? yeri dolmadı

    Rodrigues - ? yeri dolmadı

    Belhanda - ? yeri dolmadı

    Serdar Aziz - Marcao


  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman açıklama yapsınlar taraftara. Desinler ki biz uefa kriterleri sebebiyle transfer yapmıcaz,elimizdeki oyuncuları satıp kar edecez. Taraftar da en azından beklenti içine girmez. Utanmadan sezon başından bu yana en az 2 forvet alacaz diyorlar ortada forvet yok. Madem transfer yapmayacaksın neden serdar ve ereni kadro dışı bırakıyorsun. Satıp para kazanmaya çalışmamaları da ayrı bir muamma. Galiba Galatasaray tarihinin en beceriksiz, basiretsiz, yalancı yönetimine şahit oluyoruz. Dursundan daha kötü yönetim göreceğimiz aklıma gelmezdi. Allah bize sabır versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herzaman savunduğum bir fikir vardır, oyuncu kim olursa olsun ederi veriliyorsa hemen satılmalıdır. Biz RMA, Barça, ingiliz Klüpleri, İnter, Milan, Juve, Münih, Dortmund değiliz ki "hayır 100m€ da versen satmıyorum" diyebilelim.

    Bu takımları geçtim artık en büyük Türk klüpleri bir Fulham, Burnley, Werder Bremen, Villereal bile değil. Bu adamların ekonomik dengesi bizim takımların bilmem kaç kat üzerinde. Kur farkının verdiği zararın yanı sıra " geçmişte yenilen hurmalar" artık bi taraflarımızı tırmalıyor.

    Bu işten kurtulmanın birkaç yolu var. Ozan, Abdulkadir, Barış, Yunus, Yusuf, Merih, Cengiz yetiştirmek ki bu yavaş yavaş oluyor.
    İkincisi Djagne, Trezeguet, Elif elmas, Cenk Tosun alıp parlatıp satmak ki bence bu da yava yavaş oluyor.

    Belhanda dediğimiz adam oyunda olunca GS'nin oynadığı top gömlek atlıyor kim ne derse desin, ama sen şimdi Belhandayı satmazsan iki gün sonra Bırak belhandayı, Fernandesi alamayacak duruma düşeceksin.

    Yönetimin aşırı beceriksiz olması, belhanda gidince yerine kimin geleceği sorusunu hemen akıllara getiriyor haklısınız. Ama bu arkadaşa biz 4m€ para veriyoruz, bu mali durumlarda GS takımındaki hiçbir oyuncunun 3m€+ para almaması lazımdır. Bu parayıda ancak Sneijder, Drogba, Gomis ayarındaki oyunculara vermelidir.

    Umarım doğru bir ücretlendirme ile (11m€+) belhanda satılır ve yerine, İKAME birisi alınır.

    Edit 1. Hala hocanın diziliş sisteminde değişikliğe gideceğini düşünmekteyim.

    Kanatlarda Mariano-Linnesi kullanıp defansı sağlama alacak bir yapı ile 3 defans 4lü ortasaha dizilişine doğru gidiyoruz gibime geliyor.
    Bu diziliş için Defansta Ozan ve Marcao gibi fedai isimler lazımdır zaten. Ancak ortada ciddi kalibrede Ujfa gibi tek başına lider olacak adamda lazım o yok şuan.

    Bu diziliş için bence ortasahamız uygun, Oyun yönetebilecek Fernando, Sürekli pres yapacak Ndiaye..

    Yanlız bu sistemin en önemli özelliği ilerideki 3lü yapının gol yollarında aşırı yatkın olması. Bu ileri yapıyı en iyi kurgulayan takım bence Napoli ve Liverpool.

    Liverpoolda False 9 numara Firmino oynuyor. Tam pivot forvet değilde arada 10 numara pozisyonunda sadece duvar gibi, yanlarında Salah Mane zaten işi bitiriyor.

    Napolide ise durum Mertens-Insignie-Callejon gibi seri gole yatkın isimler ve Firmino gibi davranan Milik.

    İşin kötüsü bu oyuncu tipine en yatkın kişi bizde Garry'di onu sattık. Bu düzeneği hoca nasıl kuracak çok merak ediyorm.

    Bi ihtimalde ŞL'de RMAyı yendiğimiz baklava ortasaha,ki net 10 numara lazım, önlerinde çift sağlam forvet ki ikiside yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 14 Ocak 2019; 0:0:3 >




  • Bedelsiz alınabilecek birçok forvet - santrafor var piyasada. Bu kadar zor mu anlaşmak ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

    Bedelsiz alınabilecek birçok forvet - santrafor var piyasada. Bu kadar zor mu anlaşmak ?

    Aceleye gerek yok.
  • Hele şükür kurtuluyoruz bu defa galiba arap apaçisinden.
    Maçların yarısında kartlıdır, kalanında maç seçer keyfine göre, laubali oynar, taraftara söver.
    Tüm maçları izliyorum Fernandonun bile skora katkısı daha fazla. Pasör deniliyor aklıma kilit pası gelmiyor. Şut desen yok, adam çalımlasa kendi etrafında 2 döner o kadar, hız yok, duran top kullanamaz, çok mu koşuyor meeh. E kardeş bu adamda ne var? Koca bir sıfır.
    Sanırsın Hagi gidiyor, Sneijder gidiyor amma tatava yaptınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 14 Ocak 2019; 0:2:4 >
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Sanırım durum bu. Taraftarlara da bir şey söylemiyorlar ki tepki olmasın diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gidenler

    Rodrigues 10 m 250 bin dolar

    Belhanda 7-8 m euro

    Serdar Aziz ?

    Eren Derdiyok ?



    Gelenler

    Marcao 3.5 m euro

    Emre Taşdemir bedelsiz



    Şu an sadece Rodrigues den gelen yaklaşık 5.5 m euro bütçemiz var. Belhanda satışı ile en az 12 m euro bütçemiz olacak.

    Transfer yapmama gibi bir lüksü yok yönetimin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 14 Ocak 2019; 0:1:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23842385238623872388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.