Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cok eksiklikleri var suan yama yapılıyor eski zor günler geride kaldi simdi daha kotu günler geliyor suan parasizlikliktan takim ne yapacagini sasirdi eskiden parayla eski yildizlar geliyordu simdi 2-3m euro bile fazla geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse tanımıyor adamı. Transfermarkt’ta 900 bin Euro değeri görünen ne olduğu olacağı belli olmayan adamı bugünkü şartlara rağmen 3,5 milyon Euro’ya transfer etmenin vebali büyük olur. İnşallah bizim bilmediğimiz şeyler biliyorlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portekiz liginde leblebi gibi gol yiyen takımın STOPERİNİ transfer EDEBİLİRSİN AMA sudan ucuza alırsın gidip 3.5milyon euro veriyorsan serdarı 5 e satacam diyorsan burda bir terslik var arkadaşOyuncuyu hayatımda izlemedim ama burada not alın bu adam tutmaz gidip 2.ligin üst sıralarında oynayan ya da en az gol yiyen takımından stoper alsan anlarım ama sonuncu takımdan stoper
  • Bu yonetim defolup gitmeden bize gun yuzu yok sanirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oft01819

    Kimse tanımıyor adamı. Transfermarkt’ta 900 bin Euro değeri görünen ne olduğu olacağı belli olmayan adamı bugünkü şartlara rağmen 3,5 milyon Euro’ya transfer etmenin vebali büyük olur. İnşallah bizim bilmediğimiz şeyler biliyorlardır.
    bir bok bilmiyorlar kardeşim scout ekibi boş Fatih Terim transfer konularında zaten iyi değil elimizde patlar bu adam gidip rodriyi 10 a okutup bunu 3.5 a alıyorsan bırakıp gitsinler
  • Son 3 yıldır sakatlık problemleri ile boğuşan Emre Taşdemir 3 sezonda sadece 13 maça çıkabildi!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elvismail

    forvete Falcao beklerken defansa Marcao Geliyor
    Marcao kim hocam, ilk defa duydum adını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Son 3 yıldır sakatlık problemleri ile boğuşan Emre Taşdemir 3 sezonda sadece 13 maça çıkabildi!
    bunu verecekleri şansı tarığa verselerdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: japon karınca

    İghalo çok zor.

    Alıntıları Göster
    Takımı küme düştü,şuanda serbest durumda.Adam yıllarca leblebi gibi gol attı.Senelil 3 mılyonluk + şampıyonluk prımı 1 mılyon ver kosa kosa gelır.Çın lıgınden bıkmıstır adam.
  • Bu kadar güzel bir sezon anca bu kadar kötü yönetilebilirdi, Azize laf ettik ama şuna bizimkilerde tüm yıl Avrupa’da ve ligde rakiplerine çalıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

    Adam doğru söylüyor. Dursun Özbek kurnazlık yapıp aniden seçim kararı aldı.Sadece Başkanın değil kimsenin böyle bir planı yoktu ki..

    Alıntıları Göster
    Mayısta olan seçime daha güçlü kadro ile girebilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Marcao kim hocam, ilk defa duydum adını.

    Alıntıları Göster
    https://www.transfermarkt.com.tr/marcao/profil/spieler/439022
  • Marcao transferini Fatih hoca nın istediği belli. Oyuncuya sallayıp durmayın artık hocanın bir bildiği vardır.

    Marcao sol ayaklı bir stoper. Hoca sol ayaklı oyun kurabilen bir stoper istemişti zaten.
  • Öncelikle şunu belirtmek lazım Galatasaray SK kimsenin deneme tahtası değildir.2.5 yılda 15 maç oynamış oyuncuyu ya iyileşir ve iyi performans gösterirse nasıl olsa bedava diye alamazsın yada finansal durum bu haldeyken santfor sorunun varken Portekiz liginin sonunda bulunan takımından daha düne kadar kimsenin tanımadığı stoperini transfer bütçesinin yarısını gömemezsin.Göle yoğurt çalıp ya tutarsa mantığıyla klüp yönetenler ve onların taraftar kitlesi klüpleri bugün bu hale getirdi..Geçmişte bunu yapanlar klübü dünya kadar borca soktu ceketini asıp gitti olan yine klübe oldu.

    Galatasaray şu durumda soru işareti olan isimleri nasıl olsa genç ileride satarız mantığıyla almak yerine daha garanti ve maliyeti düşük transferlere yönelmek zorunda.Bu klübün bugün bu kadar borcu varsa sebebi geçmişten bugüne yapılan ya tutarsa transferleridir.
    Taraftar ve medyanın gazına gelip saçma sapan transferler yapılmaya devam edildiği sürece ilerisi için hiç aydınlık bir tablo görünmüyor.
  • Bu Marcao'yu hangi manejer kakaladı ise helal olsun. Adama plaket vermek lazım. Portekiz sonuncusundan 900 binlik adamı 4 milyona ittirmek her manejerin yapabileceğı iş değil.
  • Herkes bilip bilmeden konuşuyor yine. Yok ligde son sıradaki takımın stoperi mi alinirmis, yok adı sanı duyulmamış adama 3-4 milyon Euro bonservis mi verilirmis. O son sırada dediğiniz takım yalnızca 23 gol yerken, lig dördüncüsü Lizbon 18 gol yemiş. ayrıca bizim ligimize dönersek 17 maçta lig ikincisi Trabzon 22, lig dördüncüsü Kasımpaşa 28 yemiş ve biz 21 gol yemişiz. Yani takım ve yenilen gol üzerinden eleştirenler acayip derecede sacmaliyorlar. Bunun dışında Zaten yıldız adayı ve adı duyulmuş genç oyuncular 15-20'den başlıyor. Marcao elbette bir risk, tutar mı tutmaz mi hep beraber göreceğiz illaki. Ama tutmasa bile yaşından dolayı maddi anlamda zarar ettireceğini sanmıyorum. Örneğin bjk'de hiç beğenilmeyen mitrovic rahat bir şekilde zarar edilmeden elden çıkarıldı. Ben buradaki genç arkadaşların bu kadar kolay asıp kesmesini anlayamıyorum. Yok Terim transfer bilmiyor, yok yönetim bu işi yapamaz gibi birçok olumsuz yorumlar yapıyorlar. Adamın kariyeri, daha önce yaptıkları sanki çok basitmiş, sanki her transferi hataliymis gibi yorumlar. Sorsan birçoğu doğru dürüst futbol bile oynamamistir. Bekara karı boşamak kolay misali atan atana forumda... Bence yönetim de teknik ekip de biraz toleransı hakediyor. En azından mali anlamda Dursun Özbek'in pisliklerini temizliyorlar. Biraz tecrübesiz oldukları aşikar ve su ana kadar en azından bir forvet alınmalıydı eleştirilerine katılıyorum ama işin içinde olmadan yargıda bulunurken biraz daha sabırlı olmalı ve en azından bir hafta daha beklemek gerektiğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa değeri 900 bin euro olan futbolcuya neden 3.5 milyon euro bonservis ödendiğini açıklaması gereken kulüp. yani adamı ne doktorlar, ne mühendisler, akademisyenler istiyordu da galatasaray mı ellerinden kapıp getirdi.

    ya da brezilya'nın alt yaş kategorilerinde dahi milli takıma çağırılmamış bu arkadaş bir anda futbolunu üst seviyeye mi çıkardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rodrogues'in satisindan kalan 7.2 milyon euro'nun yaklasik yarisi marcao isimli arkadasa gitmis anlasilan (paok'a gider yuzde 20 den sonra). kimse satilmazsa diger transferler icin toplam butce 3.7 milyon euro. bu para ile 2 santrafor, 1 sol acik, 1 orta saha ve 1 stoper daha (maicon yerine) alamazsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda'yı da satıyorlarmış galiba. Hadi sezon sonu neyse de devre arasında giderse pek iyi olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu herifin transferini bu paraya Fenerde Comolli yapmış olsa yer yerinden oynardı. Biz alınca Fatih hoca bir şey biliyormuş da bilmem neymiş. Fatih hocanın transferden gram anlamadığı ortada iken kulübün milyon euro larını eline vermek takımı satmaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.