Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23392340234123422343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Hocam önceliğimizin forvet olması gerekirken bunlar paraları gene saçıyorlar sonrada paramız bitti alamadık diyorlar ben ona sinir oluyorum .

    Yeni gelecek stoper e çok mu ihtiyaç vardı ? Yediğinden fazlasını at gene şampiyon olursun . Biz atamıyoruz ki . Atamadığızda da istersen arka taraf a David luiz i getir koy genede gol yeriz çünkü takım halinde stres oluyoruz .

    Alıntıları Göster
    Eğer forvet almazlarsa sezon sonu giderler zaten. Bana kalırsa Alan'ı %99 aldılar 4 milyonu stopere verdiklerine göre. Stoper bu takıma şarttı ama daha çok lider özellikli , yanındaki Ozan'ı veya Maicon'u da oynatacak takımı toparlayacak tecrübeli bir stoper lazım. Cahill gibi biri mesela. Fakat gidip genç ve riskli bir transfer yaptılar. Yoksa stoper, forvetten sonra en büyük ihtiyacımız. Eğer olurda forvet alamazlarsa insan içine çıkamazlar zaten sabırlar taştı iyice çünkü.




  • forvete Falcao beklerken defansa Marcao Geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

    Burak müthiş golcü ama 2 önemli dezavantajı va
    1) sportif anlamda
    Çok çok sık sakatlanıyor sezonun yarısında oynamıyor
    2) karakter anlamında
    Takım huzurunu bozuyor

    Yoksa leblebi gibi gol atar atmaya bi sıkıntı yok
    Ne ayağında top tutar, ne sana kafa topu indirir, ne adam geçer nede sırtı dönük top alabilir. Gününmüz futbolunda bunları yapamıyorsan hiç birşeysin. İstediği kadar gol atsın, hatta şampiyonlar liginde gs'de gol attığı sezonda gram sevmiyordum adamı, saç baş yolduruyor. 10 tane burak yılmaz yerine bana 1 tane gomis verin.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben Emre transferini mantıklı bulmuyorum zaten. Ömer'den daha iyi performans verebilir de daha berbat ta oynayabilir göreceğiz. Mesele şu ki birileri uygun görüp almışlar adamı, transfer yapmak için transfer yapabilecek rahatlıkta değil bu yönetim. Hocanın dediklerinin dışına çıkamazlar.
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Asla katılmıyorum bu görüşe
    Sakatlık ve karakter meselesi olmasa benim gözümde dünyanın en iyi forvetlerinden birisi olabilir
    Leblebi gibi atıyor adam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi gene mi Burak tartışması ya



    İster beğenin ister beğenmeyin ama adam buldu mu golü atıyor bu kadar basit

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRedDevils

    Bırakın artık şu 33 yaşındaki, 34 yaşındaki muhabbetleri bence artık. Pepe bile 35 yaşında Porto ile 2021e kadar kontrat yaptı. Futbolu bıraktığı zaman 37-38 olacak. Bırakacak mı o da meçhul belki 1-2 yıl başka bir takım da daha oynar. 34 Yaşındaki Miranda bize 2.5 sene katkı sağlar düşüncesindeyim. Biz zaten inanılmaz Dünya Çapında bir lig olduğumuz için ve öyle takımlarımız olduğu için 30 yaşına gelen oyuncu hemen yaşlı diyoruz. Quaresma 35 yaşında ve kanat oyuncusu. O yüzden ben 33 yaşındaki Demba Ba ya da yaşlı demiyorum, 34 yaşındaki Miranda ya da yaşlı demiyorum. Bizim ligimiz, bizim futbolumuz için ideal yaştalar.
    34 yaşındaki bir oyuncuya yıllık 3.5 m euro maaş verecek lüksümüz yok artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    MaasAllah tek Türk Muslera :d
    Ozan Kabak yabancı mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elvismail

    forvete Falcao beklerken defansa Marcao Geliyor
    Falcao imkansızdı zaten. Bu yönetim ve Falcao
  • Bu açıklama herşeyi açıklıyor

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Galatasaray başkanlığı benim planlı olarak geldiğim bir makam değil, üç hafta içerisinde bir tepki olarak bu göreve geldik"
  • Eve yeni geldim foruma baktım en popülerdeyiz heyecanlandım.

    Hayırlı olsun 2 KAP bildirimimiz gelmiş. Bu arada şimdiden söylüyorum eğer sahiplenen olmadıysa Marcao'yu kalbime koyuyorum, 1 Fegulim 2 Marcao
  • İyidir kötüdür birşey diyemem hiç izlemedim lig sıralamasına, önceden ne kadar bonservis verildigine göre de fikir yürütemem Fatih Terim almışsa vardır bir bildigi de diyemem şahsen. Yıllık ücretini fazla vermedilerse anormal durum yok. Bundan sonra yapacagımız transferler de böyle olmalı potansiyeli olan yıllık ücreti az 20-25 yaş aralıgında oyunculara alışmalıyız. Bu sene kurtulacagımız işe yaramaz oyuncular var yerlerine bu tarz transferler gelse yok demem. Bunun icin de ciddi bi ekip çalışması lazım ülke ülke takip edilmeli.

    Emre Taşdemir de kumar oynamışız zor ama umarım tutar. Romanın ciddi bonservisle aldığı Karsdorpun da sakatlık sorunu var bu sene bir milan maçında baktım 3 sene önceki halinden eser kalmamış. Sık sakatlanan oyuncuların geriye gitmemeleri çok zor. Maç başı anlaşıldığı yazıyor Emre ile çok şey kaybetmeyiz böyleyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archdark -- 9 Ocak 2019; 17:49:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.Saray’ın yeni stoperi Marcao’nun özellikleri neler? En önemli artısı ne? Terim neden onu istedi? Otoriteler Sambacıyı mercek altına aldı!..

    https://twitter.com/TurkcellBiPSpor/status/1082956690021076993
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

    Bu açıklama herşeyi açıklıyor

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Galatasaray başkanlığı benim planlı olarak geldiğim bir makam değil, üç hafta içerisinde bir tepki olarak bu göreve geldik"
    Adam doğru söylüyor. Dursun Özbek kurnazlık yapıp aniden seçim kararı aldı.Sadece Başkanın değil kimsenin böyle bir planı yoktu ki..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanın dediği İbrahimoviç muhabbeti nedir?

    -Uğraştım zamanında falan dedi. Aklıma gelen
    https://twitter.com/onuralpwashere/status/1082023647559192578



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 9 Ocak 2019; 17:56:38 >
  • Şu ara transfer döneminde Alan-Ighalo alınsın.Ikısının de bonservısı yok.Orta sahaya gelecek vaaden bı hucumcu 8 numara.Baska adam almasınlar.Stoperde Donk katkı sağlar.Maıcon,Marcao,Ozan,Donk yeterli.He bide Ömer Toprak kiralayabilirse veya bonservisle alabılırsek yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmperorMan

    Şu ara transfer döneminde Alan-Ighalo alınsın.Ikısının de bonservısı yok.Orta sahaya gelecek vaaden bı hucumcu 8 numara.Baska adam almasınlar.Stoperde Donk katkı sağlar.Maıcon,Marcao,Ozan,Donk yeterli.He bide Ömer Toprak kiralayabilirse veya bonservisle alabılırsek yeter.
    İghalo çok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

    Adam doğru söylüyor. Dursun Özbek kurnazlık yapıp aniden seçim kararı aldı.Sadece Başkanın değil kimsenin böyle bir planı yoktu ki..

    Alıntıları Göster
    Ama en azından Mayıs'taki seçime daha iyi hazırlanabilirdi, daha güçlü bir ekip kurabilirdi. Plansızlığın cezasını da Ağustos ayında çektik. Umarım yine aynısı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trezeguet transferinde son durum;



    Kasımpaşa’nın istediği - €6M net + %10 bonus.



    Galatasaray’ın önerdiği - €3.5M + Sinan Gümüş



    Görüşmeler devam ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldeki kadroya bak gelenlere gidenlere bak Galatasarayın düştüğü duruma bak vallahi yazık bizi bu durumlara kimler düşürdüyse. Umudum mumudum kalmadı. Başakşehire hayırlı olsun sezon, bjk ve yandaş ekibi müdahale etmedikçe bu işi başakşehir bu sene götürür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23392340234123422343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.