Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23132314231523162317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın(!) başkanın İngiltere ile iyi ilişkileri vardı. Sonuç?

    Hiçbir oyuncunun ödenmeyen parası yoktu, Eren bugün alacaklarından dolayı bizi şikayet etmiş.

    Geçen ay çıkıp öyle isimlerle anlaştık ki taraftarımız mest olacaklar demiştiniz. Nerede o isimler?



    İşiniz gücünüz yalan dolan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRedDevils

    Bizim takıma bence biraz yerli oyuncu kazandırmamız lazım taraftar auvv yapıyor yerli oyuncuya direk ama seneye Yabancı Sınırı düşünce Tarık Çamdal gibi adamlara kulüpleri 5 milyon fiyat çekecek. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu konuda iyi, takımlarında yerli bir çok oyuncu var ve hala yerli alıyorlar bizim takımda Yerli yok ve yerli oyuncunun adı geçmiyor.
    Hocam yabancı sınırı neden düşsün ki?
    Kulüpler birliği başkanı Fikret, Beşiktaş'ta şuan 13 yabancı var. Birde kanat alırlarsa 14 yabancı olacak. Niye kabul etsin bu kuralı, kaldı ki tüm takımlar yabancının serbest olmasından memnun. Kasımpaşa gidip 600 bine Diagne gibi adamı Türkiye de nereden bulacak. Yabancı sınırını tekrar getirmek Türk futbolunu bitirir. Borç batağında boğulup gider takımlar. Ozanı çıkardık altyapıdan bugün yabancı sınır olsa, bu oyuncu bizden başka kimseye gidemezdi.Ama şuan sene sonu gidecek gözüküyor, doğru olanıda sene sonu 9-10 Milyona avrupaya satmak. Ozan gitsin, Atalay gitsin, Yunus gitsin, avrupada denesinler şanslarını, geliştirsinler kendilerini. Gitsinlerki alttan başka oyuncu çıkartabilelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 7 Ocak 2019; 16:1:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

    Johansen iyi olur ama kaynak nedir hocam? Öyle bir haber de göremedim.
    Serdar Ali Çelikler radyo programında fulhamda oynayan 10 numaraya yatkın 8 numara ama adını söylemeyeyim falan dedi. Lakin biz adamla zaten yazın görüştük oyuncuyla anlaştık ama 3 milyon sterlin istemişlerdi. Sonra Ndiaye oldu falan.

    Şuan 6 ay sözleşmesi var istediğimiz öncelikli transferleri açıklarsak bunu da açıklarız.
  • Emre taşdemir mi
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Sıkça konuşuluyor Yabancı Sınırı ve ben Beşiktaşla Fenerbahcenin de transfer politikasını bunu bilerek yaptıgını düşünüyorum. Belki önümüzdeki sezon direk 7 ye 8e düşüremezler ama kademe kademe atıyorum önümüzdeki sezon 12ye sonraki sezon 10a düşmesi gibi bir sistem yapacaklarını düşünüyorum. 10dan aşağı olursa itiraz ederim ama 10-12 gibi olursa çok itiraz olacağını sanmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRedDevils

    Sıkça konuşuluyor Yabancı Sınırı ve ben Beşiktaşla Fenerbahcenin de transfer politikasını bunu bilerek yaptıgını düşünüyorum. Belki önümüzdeki sezon direk 7 ye 8e düşüremezler ama kademe kademe atıyorum önümüzdeki sezon 12ye sonraki sezon 10a düşmesi gibi bir sistem yapacaklarını düşünüyorum. 10dan aşağı olursa itiraz ederim ama 10-12 gibi olursa çok itiraz olacağını sanmıyorum
    İnşallah öyle bir durum olmaz. Ülkede doğru düzgün 20 tane yerli oyuncu yokken bu kural futbola darbe olur. Daha önce gol atamayan Türk forvetlerini senelerce izledik. Hiç yoktan şimdi forvetler yabancı oyuncular ve gol atamayan takım yok.
  • Arkadaşlar bi halt olacağı yok boşa beklemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    Öyle ama diyelim ki böyle bir şey oldu bu durumda en cok biz zor duruma düşeceğiz çünkü dişe dokunur takımda bir Ozan bir de Emre var. Bence bir kaç yerli takviyesi yapmak lazım takıma yoksa seneye Anadolu Kulüpleri fiyat arttıracak. Mesela gelsin yedek olarak Onur ya da Tolga, gelsin Töre mesela Yedekte otursun rotasyonda kullanırız. Elimizde iyi bir Türk stoper var Serdar ve şimdi onuda gönderiyoruz ben Yerli almazsak ileride mutlaka bu sıkıntıyla karşılacağımızı düşünüyorum ama bizde Yerli oyuncuya hemen auvv yapıyor taraftar. Mesela Yasinin adı Fenerbahçe ile anılıyor taraftar istemiyor, Burak Beşiktaşa gidiyor taraftar istemiyor Burak Alman olsa dışarıdan 8-10 milyona alırsın. Tabi Tarıklar, Olcanlar da var ama biraz şans işi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

    “Ayrıca son olarak şunuda ekleyeyim. Divan kurulu üyesi avukat abimin söylediği şu :Hoca Alan'ı santrafor olarak değil , Rodrigez yerine kanatlarda kanat forvet olarak oynatmayı düşünüyor. Alan dışında mutlaka NET bir santrafor istiyor”

    Bu bilgiye nasıl ulaştın ?
    Dostum babamın üniversiteden 35 senelik arkadaşı benimde çocukluğumdan beri tanıdığım bir aile dostumuz. Cuma günü beni akşam yemeğine çağırdılar beraber yemek yedik. Tabi konu dönüp dolaşıp yine Galatasaray'a geldi.

    Önceki senelerdede mesela Caner'in eski eşinin vukuatından sonra tribünlerde "berkay" pankartı hazırlanacağını ve kulübün bunu engellemeye çalıştığını söylemişti doğru çıktı. Van Persie ile Galatasaray anıldığında hedef şaşırtma Fenerbahçe ve Beşiktaşla görüşüyor muhtemelen Fenerbahçeye gidecek demişti oda doğru çıktı.

    Bana cuma akşamı söylediği şu : Hoca Alan dışında net bir santrafor istiyor. Alan'ı kanat forvet yada 4-4-2 oynayacağımız maçlarda sahte 9 olarak kullanmayı düşünüyor.






  • uA-kktc kullanıcısına yanıt
    Tam tahmin ettiğim gibi. Alan yardımcı forvet olarak düşünülüyor. Bence Alan tek santrafor oynarsa iş yapmaz gibi geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/evrenmanchester/status/1082258560829009920?s=20

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Lazio'nun ciddi şekilde Yunus Akgün'ü istediğini belirtirken Roma'nın da oyuncuya ilgi duyduğunu söyledi.
    Galatasaray altyapısında yetişen ve son dönemde zaman zaman A takımda şans bulan Yunus Akgün için İtalya'dan sürpriz bir talip var.

    Ozan Kabak'la beraber Galatasaray'ın bugünlerdeki en gözde genç oyuncusu olarak görülen Yunus Akgün, Serie A'nın iki önemli ekibi Roma ve Lazio'nun markajına girdi. Özellikle Lazio, Yunus'u transfer etmek için can atıyor.

    Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, Lazio'nun yaklaşık bir yıldır Yunus Akgün'ü izlediğini ve oyuncu için Galatasaray'la temas kurduğunu belirtti.

    https://www.goal.com/tr/haber/galatasaray-transfer-haberleri-roma-ve-lazio-yunus-akguenle/1vv3qdqzotdbo18ctrldi7qi42


    Görüldüğü üzere eldeki genç oyuncuları biriki avrupa-lig maçında oynatınca, hiç yoktan isimleri avrupa haberlerinde geçiyor.







  • Umarım transfer ederiz yedek kaleci konusunda gerçekten sıkıntı çekiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deatless22

    Yok hocam yanlış anlama, sana karşı olsun diye yazmadım. Bilgi yanlışı vardı doğruyu görelim diye yazdım. Yönetim hakkında bende senin gibi düşünüyorum.Saygilar

    Alıntıları Göster
    Yok yanlış anlamadım dostum. Senin verdiğin bilgi doğru.

    Ersin Düzen in haberi doğru değil bu durumda. Teşekkürler bilgi için




  • F. Orman İtalya ya transfer görüşmesi yapmaya bizzat kendisi gidiyor.

    Bizim başkan M Cengiz nereye gidiyor ?
  • beyler ben gözümü kararttım. bu köylü mustafa cengiz ve ne kadar avaresi varsa paramparça edicem bunları. vallahi bu iş artık futbolu falan aştı, benim bu adamla kişisel bir problemim ve nefretim var artık. ben yakalayacam bu adamı.
  • Batuhan Karadeniz boşta...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lotharbey21




    Umarım transfer ederiz yedek kaleci konusunda gerçekten sıkıntı çekiyoruz.
    Onur berbat bir kaleci umarım gelmez. Üstüne gelen toplara uçarak yıllarca göz boyadı, zamanla foyası ortaya çıktı. İsmail Çipe son 6 ayda çok geliştirdi kendini ve üstüne koymaya devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodletting.

    City'den kiralıklar gelecekti ne oldu o iş?
    Foden'ı kiralayabilsek muhteşem olur ama bırakmazlar herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23132314231523162317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.