Şimdi Ara

Vivo X21 UD, Çin dışındaki pazarlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, Ocak ayındaki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip bir akıllı telefon prototipi sergilemişti. Hemen ardından ise dünyanın ilk ekrana entegre parmak izi tarayıcısına sahip telefonu olan Vivo X20 Plus UD'yi piyasaya sürdü.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10'un kod adı ve bazı özellikleri ortaya çıktı
    Vivo X21 UD, Vivo'nun X20 Plus UD'den sonra ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip ikinci akıllı telefonu. Şirket, Mart ayında Çin'de piyasaya sürülen telefonu dünya genelindeki diğer pazarlara sunma kararı aldı.

     


    İlk durak Singapur


    Vivo X21 UD, ekrana gömülü parmak izi sensörü dışında hatırı sayılır özellikler de sunuyor. Cihaz, 2280 × 1080 piksel çözünürlükte 6.28 inç OLED ekrana (18:9) sahip. Qualcomm Snapdragon 660 ve 6 GB RAM'le güçlendirilen telefonun arka tarafında ise 12MP + 5MP'lik çift kamera bulunuyor. Ayrıca 3.200 mAh kapasiteli bir pili var.

     

    Vivo, akıllı telefonu dünyaya açmak için kolları sıvadı. Singapur cihazın Çin dışında satılacağı ilk ülke olacak. Akıllı telefon 5 Mayıs'tan itibaren Singapur'da 600 dolar civarında bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Vivo X21 UD çok yakında diğer ülkelere de gelecek ancak şirket Singapur'dan sonraki durağın neresi olacağını henüz açıklamadı.



  • 600 dolar çok yüksek o işlemciyle hemde iş yapmaz...

  • şu kamera flashını iki kameranın ortasına koymak bu kadar mı zor adam akıllı bir tasarım yapamadılar..

  • Singapur'da oturuyorum, bunu buradaki insanlar almazlar çok pahalı, ki kaldı buraya dünyanın istediğin yerinden daha uyguna bulduğunuz telefonu sokabilirsiniz, TR'deki gibi sınırlama yok. 600 dolara burda çok daha iyi telefonlar var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.