Şimdi Ara

OnePlus 6 Avengers: Infinity War özel sürümü ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    16 Mayıs'ta lansmanı düzenlenecek OnePlus 6'nın özel sürümü OnePlus 6 Avengers: Infinity War kutusunun görüntüleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl 16 Aralık'tan itibaren sınırlı sayıda satışa sunulan One Plus 5T Star Wars Special Edition'da olduğu gibi büyük siyah bir kutuda gelen OnePlus 6 Avengers: Infinity War'ın ne zaman satışa çıkacağı ya da sınırlı sayıda mı üretileceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. 
     
    Tasarımsal birkaç küçük detay dışında teknik anlamda herhangi bir farklılık bulundurmaması beklenen OnePlus 6 Avengers: Infinity War'ın yalnızca 256 GB depolama kapasiteli 8 GB RAM'a sahip varyantının olacağı tahmin ediliyor zira, geçtiğimiz yıl yalnızca 8GB RAM / 128GB ROM'lu versiyonla piyasaya sürülen One Plus 5T Star Wars, özellikleri bakımından OnePlus 5'ten farksız, lakin arka panelde yer alan Star Wars logosuyla birlikte etiket ve duvar kağıtları ile OnePlus 5'ten ayrışıyordu. 
     
    OnePlus'ın Marvel ile ortaklığına daha önce şahit olduğumuz gibi OnePlus 6'da da benzer bir ortaklık karşımıza çıkacak. Telefonun 800-900 dolar arası bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 



  • Tasarımını merakla bekliyorum, umarım TR'ye de gelir bu cihaz.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Gelir. Fakat fırsatçılarla gelir. Malum ülke fırsatçı, betoncu, kaçakçı dolu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En tepedeki modelleri Samsung ya da iPhone'lar karsisinda benzer fiyatlara satmak zor olunca adamlar farkli yontemler, musteriyi cezbedecek yollar ariyorlar. Kutu iceriginden Avengers maketleri, t-shirt filan cikarsa guzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 4 Mayıs 2018; 2:12:5 >
  • bu ozel seriler satisa verilemeyecek kadar az uretiliyor. bunlardaki asıl amaç reklam yapmak. star wars serisi,sevgililer günü serisi(ilk kırmızı kasa) bu seride de aynı olur. genellikle mkbhd gibi teknoloji yorumcularına veriyorlar. sosyal medyasından takip edersek gorebiliriz belki. bi de bunlara ozel basın kiti yapıyorlar all in one icinde yok yok tum kiliflar,kapaklar,aksesuarlar cikiyor icinden. Keske limitli de olsa satisi olsa hindistanda da cok tanitimlar yapiyorlar bunlarla ilgili ama amerika avrupa satislarinda o kadar etkin degiller

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.