Şimdi Ara

Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 Türkçe Dil Desteğine Sahip Olmayacak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Videodaki yorumlara bakiyorum hakli bulanlarin sayisi oldukca fazla sonyden hisseleri var bu kisilerin sanirim oyun turkce olmayacak hemde 300 tl olacak enayimiyim ben. Acarim endonezya yada rusya psn indirim zamanlarinda ordan alirim bir kaybim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Dayıoğlu bunları yazan parmaklarını öpüyorum. Ve bu düşüncelerin sahibi beynini de öpüyor esenlikler diliyorum.



    Bunu alıp malum şahsa okutmak gerek. Adamı görünce artık midem bulanıyor ne yalan söyleyecek diye. Kutulu oyunu 50 liraya al 310 liraya so* ıhm sat. Bahane hazır hocam, kur farkı. Mübarek kene gibi yapıştı koltuğa. 2010 dan bu zamana çok şey değişti...

    Diyeceklerim çok ama yazsak ne fayda. Bir ara yazarız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 3 Mayıs 2018; 0:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın, aldırmayın. Bu kadar basit aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps' de ilk çıkışta aldığım oyun sadece fifa'dır. O da pro club vs. oynadığım için halen daha god of war'ı almış değilim. GT Sport'u 89'a , uncharted4'ü 110 liraya kutulu almıştım. İndirimleri beklemek en iyisi , insanlar bi kaç ay önce benden önce oynamış veya oynamamış benim için fark etmiyor.
  • GoW gibi nesile damgasını vurabilecek The Last of Us 2 ve Death Stranding kaldı geriye bu oyunları Türkçe oynayabilirsek sevinelim.
    Ayrıca oyunları yerelleştirme konusun da ne kadar eleştirsekte sadece Sony Türkiye ilgileniyor.
    Ne Aral ne Microsoft Türkiye zerre umurlarında değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    Ahahahaa pc trolü önce sen blokla ki benim yazılarımı okuma. Yazık la milleti kandırıyorsun burada, lafta üzülmüş gibi yapıp, oyun fiyatları arttıkça konsolları eleştirmek için fırsat doğuyor değil mi sana? God of War çıkınca ağladın şimdi zavallıcık pc ye çıkmayacağını bildiği Rdr 2 oyununda bile xbox a laf atıyor kıskançlığından, ağlamaya devam et.

    Alıntıları Göster
    Hiçbir fanboyluğum yok ama yeter da yeter yazdıkların midemi bulandırdı artık . İnsanları triggerlamaya çalışma artık .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

    Hiçbir fanboyluğum yok ama yeter da yeter yazdıkların midemi bulandırdı artık . İnsanları triggerlamaya çalışma artık .

    Alıntıları Göster
    Empati yap kim kimi triggerlamış onu çöz sonra yaz, bu yazıları fanboyluktan yazmıyorum, ya da yazıyorum kime ne ? git kus o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 3 Mayıs 2018; 3:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man'ı anlarımda,RDR2 neden türkçe olsun? RDR Sony'nin oyunu mu? Multiplatform bir oyun.Neden Sony türkiyeyi kale alsın adamlar?
  • Mustafa Yiğit bey neyin ne olduğunu açıklamış,daha neyin kafasındasınız.Yorumlar sırf trollük olsun diye yapılmış gibi duruyor çünkü içi boş.Bir akıllı telefon dışarıda 4 haneli rakamlara çıkmazken bizim ülkemizde 6000 lirayı buluyor. Bilinçsiz, şuursuz yorumlar var,Playstatıon Türkiye diğer firmalara göre en uygun fiyatlı ürünleri ve dünyaca heyecanla beklenen oyunları Türkçeleştirerek daha keyifli oynamamızı sağladı.Hep aynı kişiler erinmeyip üşenmeyip bu gibi konularda değişik yorumlarda bulunuyor,art niyet ararım ben bu işte....
  • Read dead redemption 2 sony e bağlı olmayan, spiderman ise isim olarak bire bir sony e bağlı olmayan bir yapım Türkçe gelmiyor olması pek fazla yadırganacak bir durum değil zaten ilerleyen zamanlarda güzel haberler alacağımızı söylediler...
  • Sizin gibi insanların iyi niyetini suistimal edip,yalan yanlış iftira atmıyoruz, olanı,doğruyu söylüyorsunuz.....
  • Şimdiye kadar ön siparişleri basıp bunlara prim verenler sayesinde bu siz nekadar satın alırsanız oyunları şunu bilinki bundan sonra ancak onların koltuğunu sağlamlaştırırsınız.Buneya sanki tüm dünya oyunu 500 $ dan alıyorda bize 5 $ dan çıkışında veriyormuş gibi muamele görüyoruz almayın kardeşim alıyosunuz oyunları sonrada niye türkçe yok her halükarda alıyosun niye türkçe dil bekliyosunki ozaman boşa bekleme tatava yapma ozaman.
  • Bence en güzel tepki yabancı dili iyi olan bi arkadaş change.org dan güzelce bi anlatımla sony tr deki memnuniyetaizliğimizi onları istemediğimizi ve oyunlarda türkçe dil desteğini istediğimizi belirten iyi ve sağlam açıklama ile gerekli sony yetkilileri ve diğwr sony ülke sosyal medya hesaplarınıda ekleyip imza kampanyası başlatalım ki rezil olsunlar yeter artık.
    Buneya bütün oyunlar yapılırken almanca fransızca japonca dublaj vs yapılıyor bu oyunun maliyetine dahil oluyor bunu ödüyoruz dilimiz olmadığı halde ama bizim dile gelince maliyet oluyor bizim dilimizde satılmayan oyunları bu ülkede satmasınşar almayın aldırmayın hep alındığından böyle büyük bi boykot yapmazsak bişeyler değişmeyecek.
  • Open world bir oyun daha zahmetli ve maliyetli olduğu için ugrasmiyorlar god of war detroit last of us vs bunlar hep linear ilerleyen metinlerin daha az olduğu yapımlar
  • Ozellıkle çocuklar için harika bir hareket olurdu eğer Türkçe çıksaydı. Bunda yine fikrim değişmez Türkçe çıkmazsa 5 para vermem. 1 senedir Türkçe olmayan 2 oyun aldım ikisini 17 TL ye onlarında yükleyip oynamadım bile. Bundan sonrada asla almam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çözüm çok basit almayın bizim uzerimizden para kazanıyorlar ama taleplerimize tepki vermiyorlar yok öyle bir dünya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hong Kong, Endonezya, Brezilya, Rusya PSN'lerde özel fiyat uygulanıyorken, ülkemizde aynı dönemde çıkan 60 Euro'luk oyunlardan Yakuza 6 180 liraya, GoW 300 liraya satılıyorsa kimse bu yönetimi savunacak bir argüman sunamaz.

    Döviz fiyatlarını hepimiz biliyoruz, bizim söylediğimiz şey şu; TR PSN neden İngiltere'den yönetiliyor, oyun fiyatlarında neden ülkemize özel bir uygulama yapılmıyor?
  • rockstar games ve 2k games'in türkiye dağıtımcılığı playstation türkiye satın aldı geçen senelerde. Aynı kendi sony oyunları gibi.

    ülkemizde de gta 5 çok satılan oyunlardan biri oldu o yüzden herkes bir umut belki türkçe gelir diyordu.
  • Marvel izin vermiyormuş, buna kargalar bile güler



    Rockstar zaten yapsa gta v'de yapardı



    Bunların yaptığı iş maaşlarını alıp,başka departmanlardaki kızları kesmek başka birşey değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 kırılmıştı diye üzülmüştüm.
    Daha çok satsın daha çok Türkçe oyunlar çıksın diye feryat figan ediyordum.
    Şimdi hak ettiklerini anlıyorum.
    Gün gelecek o maliyetli dedikleri alt yazıyı bizimkiler kırık ps4 beleşe çıkaracak bizde kırık ps4 de Türkçe Dil yamayı kurup oynayacağız.
    yani illam korsana teşvik ediyorlar bizi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.