Şimdi Ara

Bu Araç Pert Olurmu? SS li..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
2
Favori
34.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu Araç Pert Olurmu? SS li..

    park halindeki aracımıza karşı şeritten gelen araç orta refuju atlayarak çarptı.

    Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..Bu Araç Pert Olurmu? SS li..

    SONUÇ;

    Öncelikle Allah kimseye kaza bela vermesin ve sigorta şirketlerinin kucağına düşürmesin..

    01.05.2018 tarihinde aracımıza park halinde çarpıldı sayfalar dolusu konu hakkında yorum,video,makele resmi evrak okudum araştırdım nerdeyse bugün bir acenta da yada hasar depertmanın da çalışabilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum:) İzlenimlerimi yazayım.

    Bu şekilde başına kaza gelen arkadaşlar en azından sürecin nasıl olacağını az-çok tahmin edebilmeleri için kısaca özet geçeyim..

    1-Kaza yaptınız kusurlu yada kusursuz olmanız öncellikle sigorta şirketlerininin hiç umrunda değil öncelikle. Kaza yaptım sigorta şirketim yada kaskom beni karşı tarafa karşı kollar mağduriyetimi giderir şeklinde hiç düşünceniz olmasın.
    2-Sigorta şirketleri tamamen kendi çıkarlarını düşünüyor nerden ne kar eder müşteriye saplarım bilincindeler ve bu yönde hareket ediyorlar.onlar için herşey kar/zarar senin mağdur olman yada müşterileri olman hiçbir şey ifade etmiyor.
    3-Öncelikle kaza yaptıktan sonra hiçbir şekilde muhatap bulamayacaksınız sigorta şirketinin memuru gibi olan bir exper size sürekli kazıklamaya çalışacak ( Kaskom yetkili servis orjinal parça (araç 3 yaş altı) olmasına rağmen adam haberim olmadan sanayiden merdiven altı bile değil fiyat almış.
    4-Siz her zaman çemberin dışında olacaksınız bunu unutmayın exper,sigorta şirketi ve servis sizden nasıl kar ederim onun yarışına giriyorlar.
    5-siz aramadığınız yada peşine düşmediğiniz zaman haricinde sizi arayan soran 1 kişi bile olmayacak.
    6-her aradığınızda araştırmalar devam ediyor cevabı alacaksınız.
    7-Süreç yaklaşık 30 gün sürdü 30 gün oyalamının ardından (ki bu süreçte ikame araç v.s verildmedi) ölü fiyatına aracım perte çıkarıldı piyasa değerinin 13.000tl rayiç bedelin 8000tl altına perte çıkarıldı.
    8-bundan sonraki süreçte saçma sapan birsürü evrak gönderilecek size birde al-satçı firmaya evrak postalamınız gerekecek.
    9-Full kaskolu olmanıza rağmen bu evrakları toplayacaksınız plakaları söküp notere gidip vekalet alıp cebinizden 116tl noter ücreti ödeyip üstüne 20tl kargo ücreti verip evrakları postalayıp beklemeye devam edeceksiniz.
    10-beklerken sıkıldıkça al-satçıyı arayın ne oldu bizim araç diye sorun o arada sahibinden.com daki hasarlı araçlara bakın aracım satışa konmuş mu diye.
    11-Benim gibi sahibinden.com da aracınıza denk geldikten sonra al-sat çıyı arayın. hayırlı olsun aracımızı satmışsınız parasını vermeyi düşünüyormusunuz diye sorun.onlar biz evrakları sigorta şirketinize göndericez siz onlara sorun diyecek.
    12-sonra sigorta şirketini arayın ne oldu bizim para deyin onlar süreç devam ediyor imzada ödeme takvimi felan diyecek beklemeye devam edin.
    13-Aracımın satıldığını gördükten sonra yine dediğim gibi herşeyi siz takip edeceksiniz kimseniz olmayacak bu süreçte aradım tekrar benim sigorta vardı araç satılmış iptal edin diye aramazsanız ödemeye devam edersiniz unutmayın hay hay deyip iptal ettiler hazırlıklı olun birde kaskom vardı 3 aylık 880tl dedim onu ödeyemeyiz o size girdi geçmiş olsun cevabı alacaksınız. park halindeki aracınıza çarpılacak kusur %100 karşı tarafta ve bomba 9 ay daha olmayan aracınız için kasko ücreti ödeyeceksiniz.
    14-Sonuç olarak her türlü bu süreçten aracınızın değerine göre 10.000-15.000 tl zarar bir sürü stress ve sinir bir sürü mail telefon görüşmesi yapacaksınız.
    15-Kasko ve Sigortam Genarali Sigorta.
    16-Bu süreçte hiçbir zaman desteğini görmediğim, muhatap bulamadığım, kaza yerine çekiciyi bile 2 saatte zor gönderen sigorta şirketim Generali' ye saygılarımı iletir ve kimseye tavsiye etmem.
    17-Henüz para yatmadı bu arada hala.

    Geçmiş olsun herkese kazasız belasız günler dilerim.

    Bu Araç Pert Olurmu? SS li..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 3 Haziran 2018; 21:46:0 >









  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-ankara-teslimi-2015-model-toyota-yaris-hybrit-yari-elektirikli-573405645/detay

    aracınızı internette bir pert satıcısı pazarlamaya çalışıyor, eğer aracınızın henüz pert olup olmayacağı belli değil ise ve sigorta şirketiniz ile henüz mutabakatta anlaşıp imzalamadıysanız,

    bu ilanın ekran görüntüleri ile ilan sahibini sigorta şirketinize şikayet edebilir, aracınızın ifşa edildiğini , manevi zarara uğratıldığızı, ilan sahibinin cezalandırılması gerektiğini sigorta şirketine bildirip , tarfınıza bu durum sebebiyle tazminat ödenmesini isteyebilirsiniz ...
  • Kontak kapalı mıydı kaza sırasında?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Park halindeyken hava yastıkları nasıl açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

    Kontak kapalı mıydı kaza sırasında?
    kapalıydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Park halindeyken hava yastıkları nasıl açılıyor.
    araç start sop kontak kapalı hanım içinde oturuyor adam karşı şeritten orta refüjü atlayıp gelmiş çok şükür kimsede birşey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    araç start sop kontak kapalı hanım içinde oturuyor adam karşı şeritten orta refüjü atlayıp gelmiş çok şükür kimsede birşey yok

    Alıntıları Göster
    Büyük geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam aynı mahalle de oturuyoruz



    Bence pert olmaz ama ağır hasar kaydı oluşur.



    Exper ile görüşüp pert çıkarmaya bakın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 1 Mayıs 2018; 23:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokbilmişlerde inecek var


    kontak kapalıyken airbag açılmazcılar

    emniyet kemeri takılıyken airbag açılmazcılar şuan
  • Geçmiş olsun hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun araç pert

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşinize birşey olmamış ya yansın araba... Geçmiş olsun bir çocuk sevindirin ya da durumu olmayan birilerine yardım edin derim...



    Pert olma ihtimali yüksek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun öncelikle

    2 kapı ve ön çamurluk hasarlı duruyor, b sütunu sağlam kalmış gibi. Tam bişey söylemek zor ama ne karar çıkarsa kıl payı olacak gibi.
  • Gecmis olsun. Sukur kimseye bir sey olmamis.

    Benim tahminim perte cikmayacagi yonunde; ancak insallah perte cikar siz de paranizi alirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kazada üstelik arka çamurluk hasarıda mevcuttu, yeni i20'yi anadolu sigorta perte çıkartmadı.
    ortalama 12000 tl hasar çıkmıştı tedarik parça ile. çünkü tedarik parçalarda (sigortanın anlaşmalı parçacılarından gelen parçalar) büyük iskontolar mevcut. mesela orjinal hyundai parçalarında %48 iskonto mevcut. 2000 liralık kapı 1000 liraya geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ka7

    çokbilmişlerde inecek var


    kontak kapalıyken airbag açılmazcılar

    emniyet kemeri takılıyken airbag açılmazcılar şuan
    Araç anahtarsız bir model galiba, içerde oturan varmış, yani araç kilitli kapalı vaziyette değil, muhtemelen marşa hazır vaziyette elektronik donanımları açık şekilde beklerken olmuş bu olay. Tamamen kapalı stop etmiş ve kilitlenmiş bir aracın airbaglerinin patlamasına ben ihtimal vermiyorum. Zaten patlasa da çok gereksiz olurdu, içerisinde insan yoksa airbag niye açılsın ki? Airbag insanları korumak için değil mi?

    Geçmiş olsun bu arada.




  • Araçta start stop var aslında çalışıyor ancak bekleme sırasında olmuş kaza. Yani kontak açık ancak start stop devreye girmiş 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • think of idea kullanıcısına yanıt
    Bu etimesgut belediyesinin orada annem kebap var, burası oraya yakın mı ?
  • Bu halde perte çıkması çok zor expertizin başının etini yiyin, sigorta bunu galerinin birine satar biraz işçilik ile yine yollara çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 2 Mayıs 2018; 2:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın perte çıkma ihtimali yok gibi. Şişik bir tramer kaydı ile kullanacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pertlik bir durumu yok aracın, tabi şasede sıkıntı yoksa.. İki kapı değişir, yan airbagler değişir, güzel bir hasar kaydıyla devam eder kariyerine..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.