Şimdi Ara

YENİ TRANSFER HABERLERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben linkleri atayım. Hazır haberler çıkıyorken takım transfer hazırlıklarına başladı demektir. İlla bu isimler olmasa bile erken arayış içinde olmamız güzel. Umarım transferler gecikmez...

    ROLANDO (Stoper)
    Marsilya'da oynayan stoperin sözleşmesi yenilenmemiş. Bedava olarak düşünebiliriz.
    KAYNAK:http://www.fanatik.com.tr/2018/05/01/galatasaray-da-fransa-dan-bedava-stoper-1368366

    Eren Derdiyok
    Basel istiyormuş.Galatasaray yedek olmasına rağmen maaşından dolayı gönderebilirmiş.
    KAYNAK:http://spor.mynet.com/galatasaray/157100-eren-derdiyok-a-talip-cikti.html

    Bafetimbi Gomis
    Çinden teklif varmış. Bonservis olarak 5 Milyon Euro, Gomis'e yıllık 10 Milyon Euro vereceklermiş.
    KAYNAK:http://spor.mynet.com/galatasaray/157093-bafetimbi-gomis-e-cilgin-teklif.html#7521065http://www.webaslan.com/futbol/cinliler-gomis-transferi-icin-devreye-girdi-SXHBQ102888SXQhttps://www.sporx.com/cinliler-gomis-transferi-icin-devreye-girdi-50-milyon-SXHBQ703838SXQ

    Ayrıca Yasin Öztekin Göztepe ile anlaşmış.







  • Gomis en az bir yıl daha kalmalı. Onun ayarında birini bulmak kolay olmaz. Beşiktaş'a döneriz mazallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın Çinine bak. En dandik oyuncuya 20 milyon verirler, gol kralı olmuş taş gibi adama 5 milyon.
  • Rolondo fena bir stoper değil bedelsizse kaçırmamak lazım Fenerbahçe devreye girip alırsa ben sevinirim FFP zamanı böyle stoper bulmak zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Feguli'den iyi oyuncu.14/15'te herif nerdeyse tek başına şampiyon yaptı 2.devre.Keşke Fenere gelse
  • Çok beklentiye girmeyin derim.
  • fatih terim yasini hayatta göndermez.
    erenin de gitmesini istemeyeceğini düşünüyorum ama maaşı çok yüksek. iyi para veren olursa satarlar.
    yasin ve donkla sözleşme yeniler galatasaray. yerlerine oyuncu alacak durumda değiliz. zaten dar bir kadromuz var.

    rolando da düz bir stoper. maiconun yerine rotasyonda alınabilir ancak as oyuncu olarak tatmin eder mi bilemiyorum. portodan beri pek izlemedim. ikinci cris olur gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 1 Mayıs 2018; 13:34:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Yasin Feguli'den iyi oyuncu.14/15'te herif nerdeyse tek başına şampiyon yaptı 2.devre.Keşke Fenere gelse
    keşke
  • Eren'in aldığı maaş çok yüksek.. Avrupa klüpleri o maaşa Eren'i almazlar.. 1,5 milyon alan cenk 25 milyona gitsin bizim eren 2.250 alsın
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Gomis mutlaka kalmalı. Sezon başındaki kötü performansı (eleme maçları) sebebiyle kendisine önyargılıydım. Ancak ligdeki birçok maçta kendini ispatladı. Tek sıkıntısı büyük maçlarda. Onu da aşacağını düşünüyorum. Takımın en önemli oyuncularından biri.

    Fatih hoca, İtalya bağlantılarını kullanarak Asamoah'ı almaya çalışsa harika olur. Kadromuza seviye atlatacak,özel bir oyuncu bence.

    Rolando ismi geçmiş. Bu sezon Marsilya performansı çok iyi. 42 maçta oynamış. Ligde ilk dörtteler. Avrupa liginde final oynayacaklar muhtemelen. Bu bilgiler ışığında fena olmaz gibi duruyor.
  • -Tek santraforlu bir sistem oynayacaksak Eren satılmalı ve Gomis yedek olarak tutulmalı. Hem Avrupa(olursa) hem lig hem kupa için yetmez bu ikili. Çift santrafor oynayacaksak Gomis'in yanına Elmander tarzı çalışkan, basan, rakip stoperleri dağıtan ve kafa vuruşu da olan bir adam alınmalı. Bu tarz Gomis'te de var zaten. Böyle bir çift santraforla orta sahamız da çok gol atar yıpranan defansın arasına sızıp.Eren de yedek olarak kalabilir o zaman. Ve sıra ona da gelir o maç trafiğinde.

    - Belhanda ve Feghouli hatta Rodrigues bence bu takımın zayıf halkaları. Rodrigues çok süratli ve istekli ama çok kafasız. Ayrıca şutu da çok iyi değil ve bu bir hissiyat sadece ama bence aklı iyi bir Avrupa takımına kapağı atmakta. Bruma gibi yani biraz. Belhanda iyi niyetli ama hiç hırs yok adamda. Isırmıyor. Ara pasları, futbol zekası falan iyi ama şut olayı sıfır adamın. Şut yok, direk asist yok, gol yok. E abicim bu da GS orta sahası. Defansif Melo bile çok daha yüksek ofansif katkı veriyordu. Zigiyle bile gol atıyordu adam. Feghouli konusunda kararsızım. Bence aldığı paranın hakkını hiçbir şekilde vermedi bu sezon. Fakat bu adam kamp görmedi yazın. Ayrıca çok uzun bir sakatlık süreci geçirdi. Bir sezon daha denemeliyiz. Ayrıca Sinan'dan da epey verim alacak gibi Terim. Sağ kanat gerekli değil.

    - Selçuk takım içi bütünlüğü sağlamak ve gerektiğinde girip verilen görevi yapmak adına kalmalı. Donk çok iyi bir yedek olabilir. Fernando da bence önümüzdeki sezon daha da iyi olacak. Tolga gitmeli zira Terim'le şansı olmayacak gibi. Asamoah'ı alırsak çok iyi olur. Hem bu bölge hem sol bek hem sol kanat oynatabiliriz duruma göre.Buraya kafa topu da alabilen, hafif sert ve darbeli, ayağı da mümkün mertebe düzgün, oyun okuyuşu iyi, hırslı bir eleman alınmalı.

    - Sol bek Nagatomo'nun mutlaka bonservisi alınmalı. Adam da benimsedi ülkeyi ve takımı. Terim'le de süperler. Daha iyisini bulmamız zor. Lato yollanıp yerli bir yedek alınmalı.

    - Sağ bek en sıkıntısız bölgemiz. Linnes ayrı iyi Mariano ayrı iyi. Yükleneceğimiz maçlarda Mariano, daha defansif oynayıp kontraya çıkacağımız maçlarda Linnes. Adam gerekmez buraya.

    - Stoper Serdar zaten demirbaş. Maicon da yerine göre iş görecek adam. damı bitirmeye gerek yok. Denayer yine kiralanabiliyorsa veya çok düşük bonservisle alınabiliyorsa kalmalı. Buraya her halükarda bir sağlam adam lazım.

    - Kale, Tafo da geldi, artık Muslera sevdiğimiz Muslera gibi oynayacak muhtemelen. Senede 2-3 maç için para harcamaya gerek yok bu yoklukta.

    Özetle sağlam bir santrafor, sağlam bir sol kanat, sağlam bir orta saha, sağlam bir stoper ve iyi bir yedek sol bek bu takımın ihtiyacı bana göre. Mümkün mertebe yerli almak lazım yeni kısıtlamalara falan karşı.




  • en nefret ettiğim futbol dönemi geliyor, bakalım yine kimleri zengin edip ceplerini doldurucaz.

    son 4-5 senedir valla eziyet gibi olmaya başladı artık, göz göre göre millete para dağıtıyoruz.
  • Gomis Şampiyonlar ligi görmek isteyecektir,görmeli de ondan sonra ancak satılabilir ki daha yüksek ücrete gidecektir. Eren,Yasin,Tarık,Endoğan, Lato, Eray, Selçuk gönderilmeli hatta Maicon ve Belhanda iyi bir fiyata satılıp daha istikrarlı oyuncu alınabilir. Rodrigues, N'diaye gibi transferler yapılmalı. Nagatomo kesinlikle alınmalı ama öyle 4-5 milyon değil 2 milyon € falan. Zaten kendisi de gelmek isteyeceği için kulübünden kolaylık isteyecektir.
  • Adrien Thomassonu takibe almak lazım. Boşa çıkıyor, 1m maaşa tav olur. Çok yönlü, Fernandonun yanında oynar. Seneye Donk ile ortasahamızı yedekleyebilirler.



    Bu tarz boşa çıkan çok oyuncu olacak. Şimdiden çalışmalara başlanması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Yasin Feguli'den iyi oyuncu.14/15'te herif nerdeyse tek başına şampiyon yaptı 2.devre.Keşke Fenere gelse
    Alper'le taslayalım.

    Yerliye yerli
    dişe diş
    kana kan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RAUL

    Alper'le taslayalım.

    Yerliye yerli
    dişe diş
    kana kan

    Alıntıları Göster
    Ozan'la takaslayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    O da olur ya Ozan'ın yaşı genç. Fatih hoca adam eder onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.