Şimdi Ara

Termal Macun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Xigmatek PTI-G3606 macun var elimde kısa zaman önce almıştım işlemciye sürmek için sürdüm de lakin bugün ekran kartımın ısındığını görünce sökeyim bakayım dedim 2 senedir açmadım hiç garantili olduğu için macun resmen kurumuş çip üstünde kalmamış bile hemen temizledim elimde ki macunu sürdüm güzelce fanları falan temizledim taktım geri şuan kart 71 dereceleri görüyor yanlış bişey mi yaptım yoksa macun mu kalitesiz ? Yoksa bu macunlar belli bir süre sonra mı etkisini gösteriyor bilgilendirirseniz sevinirim. Aldığım macun fiyat performans ürünü olarak öneriliyor durum böyle olunca sormak istedim. 71 derece çok mu sizce ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8F8C06FEC

    Bu mesaj silindi.
    Macunu sürmeden önce 68 derece görüyordu ama Aynı ayarlar O.C modu da aynı ama termal macunu sürdüm 71 derece oluyor
  • Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano'yu öneririm. Fiyatı biraz yüksektir ancak piyasadaki en kaliteli ürünlerden birisidir. Bezelye tanesi kadar sıkarsan 7-8 kullanım dayanır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Termal macun olarak Cooler Master Mastergel Maker Nano'yu öneririm. Fiyatı biraz yüksektir ancak piyasadaki en kaliteli ürünlerden birisidir. Bezelye tanesi kadar sıkarsan 7-8 kullanım dayanır.
    Zalman STG-1 de vardı bnde oda iyiydi şuan testleri yaptım kart 67 dereceyi geçmiyor bendeki macun ile f/p macunmuş
  • 1 hafta önce asus 1070 O8G ekran kartima noctua macun surdum daha once 70 C %60 fan profiliyle 70-72 derece olan kartim suan 70 C %50 fan profili ile max 63 derece oluyor bu kadar fark beklemiyodum acikcasi fan sesi cok az ekran kartindan gelen fan sesi yok oldu desem yeridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fan curve'ü otomatikte bırakma precision xoc yada afterburner ile manuel kendin çiz 40c %40 rpm - 50c %50 rpm - 60c %60 rpm bu şekilde devam ettir. attığın macun birşey ifade eder o zaman uzun ömürlü olur yoksa veryansın gidiyor dayanmıyor uzun süre en kaliteliside olsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rogue Agent

    fan curve'ü otomatikte bırakma precision xoc yada afterburner ile manuel kendin çiz 40c %40 rpm - 50c %50 rpm - 60c %60 rpm bu şekilde devam ettir. attığın macun birşey ifade eder o zaman uzun ömürlü olur yoksa veryansın gidiyor dayanmıyor uzun süre en kaliteliside olsa.
    Afterburner kurulu nasıl yapıcam dediğinizi ?

    Tamam hocam ayarladım belirlediğim ısılarda belirlediğim hızda açıyor fanları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 1 Mayıs 2018; 11:14:2 >
  • Şöyle yardımcı olayım diğer merak eden arkadaşlara da.

    Afterburner Manuel Fan Ayarı - Video
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.