Şimdi Ara

Donk'un performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gs , şl kalitesinde değil ancak mevcut ekonomik durumda kalması gerekli görünüyor yerine transfer yapılamayacağı için, hoca da o yüzden o kadar ısrarcı, bir de iyi karakterli güzel bi insanmış galiba.
  • yorumlari hayretle okuyorum, muhtemelen yazanlarin cogu yaş ortalamasi kücük yada yazmak icin yaziyorlar, bu adamdan pirlo falan mi bekliyosunuz? gayet şuan takimi kurtarip iyi gitmesinin nedenlerinden biri de bu adam. hala yok kazma yok ayagina top yakişmiyor:) bu taraflarlar yüzünden insanin foruma giresi gelmiyor.
  • Beyler, daha iyisini bulabilirseniz alırsınız, adamı da yedek oturtursunuz. Evet adam mükemmel olmayabilir ama büyük bir özveri ile narin orta sahamıza direnç kattı. Verim aldığınız adamı tutar, almadığınızı gönderirsiniz, üstüne koya koya gidebilirseniz birkaç seneye olgun ve kaliteli kadro sahibi olursunuz. İlk 11 kalitesine yakın yedekleriniz varsa başarılı olursunuz. Özellikle son maçlarda Sinan, Eren, Selçuk gidiyoruz bir gazla. Bu seneki efsane taraftardan başlamak üzere Fatih Hocanın ve Abdürrahim Albayrak'ın gelişleriyle devam eden rüya gibi şeyler oldu.. Her zaman olmaz. (Önceki 2 seneki hallerimizi hatırlayalım.) Donk'u da diğerlerini de yermeyelim, hele de iyi giderken moral bozmayıp destek olalım..
  • okadar aradan sonra bile şu fizikle ne kadar çalışkan oyuncu olduğu belli



    fatih terim bırakmaz donku raad olun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.