Şimdi Ara

Arkadaşıma Latin bir cin musallat oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun zaman önce başımdan geçen ibretlik hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. günlerden bir gün, florya ormanında mangal yaparken, arkadaşlarla bir yandan twerk yapan türk kızı olur mu üzerine yaptığımız hararetli tartışmalar sonunda, daha milli formayı üzerine geçireremiş atalay adlı arkadaşın garip tavırlarına maruz kalmıştık.

    kendisi, abi pc ye format lazım mı diyebilmesi yüksek ihtimalli bir tipe sahip, etine sıska, dar omuzlu bir çocuktu. ne kadar seksi olabilirine girmeyeceğim, bunu sizlerin vicdanına bırakıyorum.

    atalay twerk yapan türk kızı varsa da format atınca düzeleceğini iddia etmekteydi her defasında. bizlerse kasayı yan yatırsa daha hayırlı olacağını düşünmekteydik. karadelik gibi muhabbeti vardı ibişin, o teknik şekilde anlattıkça, twerk yapan hatun gözümüzde adeta windows 98 e dönüşmüştü. odalarda ışıksız, mangalda etsiz kalmıştık resmen bu muhabbet sonrasında...

    +yav atalay iyi hoş güzel de şimdi karşımıza twerk yapan bir hatun çıksa hala aynı şeyi mi düşünürdün?
    -nereden çıkacak abi bu saatte, gökten kalça yağsa bizim kafamıza gay porno cdsi düşer.

    yine dönüp dolaşıp lafı pc ye getirmişti.

    o gün bayram arefesiydi ve bizler içki içmeyip sadece mezelerle karnımızı doyuruyorduk. mezeye fazla kaçıran atalay karı karı diye inlemeye başlıyordu. lan oğlum yapma etme kandil gecesi dediğin laf mı diye telkin etmeye çalışsak da nafileydi. daha fazla ortamın tadı kaçmadan mekandan ayrıldık. atalayı da evine bırakmıştım.

    1 hafta hiç ses seda çıkmadı tabii, sonra ise kara haberi geldi;

    anlattığına göre iri göğüslü, latin amerikalı bir cin musallat olmuştu buna. gece gündüz buna twerk yaptığını iddia ediyordu. çocuğun asıl balatayı sıyırdığı konu ise cinin instragram hesabını patlatmasıydı.

    onun hesabından ayakları ters biçimde twerk yaptığı videolar paylaşmıştı. atalay o halde hem çok komik hem de çok iticiydi.

    siz siz olun arefe günü haydariyi fazla kaçırmayın arkadaşlar...







  • not: bu hikayeyi yazan kişi yüksek oranda bali çekmiştir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.