Şimdi Ara

Hindistan’a özel Zenfone Max Pro M1 modeli 5000mAh kapasiteli batarya ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus’un üçüncü büyük akıllı telefon pazarı Hindistan’da varlığını arttırabilmek için başlattığı girişimler devam ediyor. Perakende satış için e-ticaret devi Flipkart ile anlaşan Asus özel bir de telefon üretti.


     


    Zenfone Max Pro M1 özellikleri


     


    Zenfone Max Pro M1 adındaki akıllı telefon 6 inçlik ekranında 18:9 görüntü oranı sunuyor ve 5.5 inçlik bir telefonun kasasına sığacak kadar kompakt hale geliyor. Özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Snapdragon 636 yonga seti ile gelen model sınıfında öne çıkmayı başarıyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    4GB/6GB RAM ve 32GB/64GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde 5000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Böylece iki güne kadar uzayan bir kullanım süresi elde ediliyor.


     


    Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde çift kamera ve parmak izi okuyucu yer alırken ön kısımda da yüz tanıma yapabilen 16MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası konumlanmış. Ses tarafında ise 5 mıknatıslı hoparlör ve özel bir NXP amplifikatör kullanılmış. Stok Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile gelen telefon gelecek hafta piyasaya sürülecek.


     







  • Xiaomi 5 plus 5 proya kafa tutacak bir model olmuş. Tabi fiyatıda önemli.
  • Elin adamı, elin ülkesinde elin insanına yönelik telefonlar çıkarıyor bizim sözde Türk Malı firmalarımızda... Neyse anladınız siz onu. 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu model özelliklerinde, 5'5 inç 1080p ekranlı, max serisini global olarak bekliyordum .// yazık olmuş.xaomi ye bakılacak artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.