Şimdi Ara

JBL C45BT Wireless Kulaklık Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,

    Uzun süredir tek tarafı bozuk kulaklıkla ilerliyorum maddi durumlar yuzunden. Artık güzel bir kulaklıga geçiş yapmak istiyorum. Bunun için butcemi 300 TL civarlarında belirlemiştim ama kredi kartı vs ile alacağım için 400'lere cıkarım diyorum.

    Normal sıradan bir kullanıcıyım. Yolda android LG telefonumla spotfy ve soundcloud dinleyerek veya ofiste aynı sekılde laptoptan müzik dinleyerek yaşıyorum. Spesifik bir müzik türü dinlemiyorum. Rock da dinliyorum, electronik de dinliyorum. O yuzden belli bir muzik turune uyması şart değil kulaklıgın. Sadece bass agırlıklı kulaklıkları seviyorum. Tabi tizler de çöp olmayacak. Bu tutarda bir kulaklık iki tarafı da az cok karsılayacagını dusunuyorum.

    Yazın kulak ustu kullanmak sıcaklık açısından ızdıraba dönüşebildiğinden ve kafamın kucuk olmasına ragmen kulaklarımı cok sıktıgı ıcın agrı yapmasınan dolayı kulakiçi düşündüm. Ama sanırm rahat bir kulak ustu kulaklık alacagım :D Belki sonra extradan kulakici de alabilirim.

    O yuzden kulakustu kulaklık bakıyorum. Ayrıca dedıgım gıbı kafam cok buyuk olmadıgı ıcın aşırı buyuk bir kulakustu kulaklık istemiyorum. Medium buyukluk olması kafi.

    Birkaç kulaklık arastırmıstım ama pc ye format atıldıgından favori listelerim silindi :/ Marshall wireless cok almak istedim ama herkes yorumlarda menteşelerinin cok kolay kırılabildigi belirtilmiş. O yuzden sanırm eledim.

    dün JBL C45BT modelini gördüm. Ama pek bşr yorum göremedim. JBL E45BT den farkı nedir? Bilginiz var mıdır? Veya görsel boyut ve performans olarak onerebileceiniz bir kulaklık var mıdır? Alacagım kulaklık wireless olursa daha güzel olur tabi..

    Yurtdısından hic almadım teknolojik bir urun. Tr tercihim ama fiyat ve ürün çeşidi acısından yurtdısı daha avantajlı tabi..

    Her türlü yardımınıza açıgım.

    Teşekkürler Simdiden







  • yok mu kimse? :/
  • Ben de c45bt almayı düşündüm ama yorum bulamadım e45bt almak istiyorum ama fiyat farkı baya fazla emin olamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ben de bulamadım. kimsenin de bilgisi yok sanırım ya da öneri de verebilecek biriler yok :/
  • Peki Beyerdynamic DT 240 PRO ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.