Şimdi Ara

KG76NAI32N kod adındaki gösterişli ama sesli soğutucu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
7.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler.
    Uzun uzun yazıp ta başınızı ağrıtmayacağım. Ürün çok sesli. Bu modeli almak isteyen kişilerin bunu bilmesi gerektiğini düşündüğümden bu konuyu açmak zorunda kaldım. Benim gibi ürünü alıp ta sonradan pişmanlık duymayın. Ocak ayında aldım, ürün bir kere değişti ve sıfırı tekrar geldi. Fakat aynı gürültü devam ediyor. Ürün çok sesli çalışıyor. Sesi problem etmem diyenler için, bunun dışında harika bir ürün. Şimdi de iade talep ettim. Ama artık iadeyi kabul edip etmediklerini söylemek için bile müşteri hizmetleri geri dönüş yapmıyor. Üzücü ama böyle saygın bir firmanın sıkıntılı ürününden dolayı bana küsmesi ve geri dönüş yapmama saygısızlığını göstermesi de bence çok yanlış.
    Bilgilerinize.

    Konuya ilişkin Şikayetvar linki.
    https://www.sikayetvar.com/siemens-sogutucu-gece-hic-cekilmez-derecede-asiri-gurultu-yapiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coksakinol -- 9 Nisan 2018; 8:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • başka kullanıcılarda da var mı yoksa size özgü bi sorun mu
  • Anladığım ve takip ettiğim kadarı ile ya bana özgü bir durum, ya da gürültü anlayışımız başka insanlarla aynı değil.



    Şuradan da bakabilirsiniz.



    https://www.youtube.com/channel/UCpWBjo9QFLH97ITlQHw6WIQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün geri dönüş yaptı firma. Yetkili bayan Buşra Hanım bir sürü bir şeyler anlattı. Ama ne yazık ki benim uğraşacak halim kalmadı. Yıldığımı ve artık bu konudan vazgeçtiğimi söyleyerek telefonu kapattım.
    Bilgi olsun diye yazıyorum.
  • Hocam hala çözülmedi mi sizin sorun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay956

    Hocam hala çözülmedi mi sizin sorun
    Yok hocam. Yukarıda da söylediğim gibi. Beni bıktırdılar. Siemens le uğraşmaktansa gürültüye alışmak daha kolay geldi. Artık uğraşmıyorum. Gürültüye alışıyorum. Bundan sonra hayatımda SIEMENS, BOSCH ve PROFİLO olmayacak. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu dolabın 84 cm liğini kullanıyorum. 1.5 yıl oldu alalı, son zamanlarda benım dolapta sürekli çalışıyor hiç durmuyor. Bu normal mi? Sürekli su sesi gibi ses var 3 farklı ses geliyor. Dolap çok acılırsa en yüksek seste bağırıyor rahatsız edici. Bunda sıkıntı yok akşam oluyor , ama bunun harcınde de dolap 10 saat bile acılmazsa en dusuk sesle dolap calısıyor dolap kendını bellı bir sure sonra sessız moda almıyor mu ıcerı sıcaklıgı ıstenılen gıbıyse?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadtas

    Hocam bu dolabın 84 cm liğini kullanıyorum. 1.5 yıl oldu alalı, son zamanlarda benım dolapta sürekli çalışıyor hiç durmuyor. Bu normal mi? Sürekli su sesi gibi ses var 3 farklı ses geliyor. Dolap çok acılırsa en yüksek seste bağırıyor rahatsız edici. Bunda sıkıntı yok akşam oluyor , ama bunun harcınde de dolap 10 saat bile acılmazsa en dusuk sesle dolap calısıyor dolap kendını bellı bir sure sonra sessız moda almıyor mu ıcerı sıcaklıgı ıstenılen gıbıyse?
    Söylediğiniz şekilde ise bir sıkıntı olabilir. Ben buzdolabını uzun süre açmazsam çalışmayı kesiyor. Biraz açık kalınca çalışmaya başlıyor. Resital veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründe hata olabilir. Yeni modellerin hepsi sessiz çalışıyor. Bende alacağım için yoğun bir şekilde araştıyorum. Teknik servis talep ettiniz mi?
  • coksakinol kullanıcısına yanıt
    Servis bu sesin normal olabileceğini söylüyor ama kesinlikle değil, cihazın yanı sürekli sıcak sürekli kompresör devrede ne yapabilirim ki acaba?
    Servis tekrar talep ettım bugun gelecek bakalım.
  • Merhaba. Bu modeli bende iki aydır kullanıyorum. Videoda duyulan ses aynısı benim dolapta da var. Çok acayip rahatsız edici bir ses. Kompresör çalıştığında salondan rahat duyabiliyorum. Servis kısmına girmedim daha. Değiştirin desem yeni gelen ne olacak şüpheli. Gördüğüm kullanılan kompresör Çin malı bir ürün. Almak isteyen arkadaşlar ses konusunda bir kez daha düşünebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizde de kompresör sürekli çalışıyor mu? Benım cihaz inanılmaz ses yapıyor 4-5 saat kompresör durmadan çalışıyor. Ramazan diye dolabı açan kimse yok cihaz kendini stop etmiyor. Sizde de kompresör ara ara mı devreye giriyor, sürekli çalışıyor mu? Yarın servis gelip 3 gün takip edeceği cihaz yerleştirecekmiş. Bakalım ne diyecekler cihazin sol tarafı sürekli sıcak el değmiyor. Siz değişim nasıl talep ettiniz hocam? Sorunu nasıl kabul ettiler?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Benim dolapta kompresör süreli çalışmıyor. Dolap iç soğukluğunu yakaladımı durması gerekiyor zaten. Fakat çalışır iken ki sesi çok rahatsız edici. Siemens kalitesi diye düşünüp aldığımız dolap bu yüzden mide bulandırıyor. Servis geldikten sonra yorumlarınızı Ne dediklerini yazarsanız sevinirim. Bende irtibata geçmeyi düşünüyorum ama sonuçtan çok ümitli değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kompresör sürekli çalışıyor. 7x24 cihaz çalışıyor. Testo sıcaklık ölçücü konuldu 4 derece olması gereken yer 5 altına düşmüyor sürekli kompresör devrede. Son bir haftadır buzdolabı 10 dk için bile durmuyor. Bakalım nasıl iade edebileceğiz başta böyle değildi bariz bi sorun var cihazda. Konuyu açan arkadaş acaba nasıl iade aldırdı. Acaba bizdekı test sonucuna göre cihaz iade alınır mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. 20 günlük dolabı bile iade almadılar. Değiştirdiler sadece. Eski dolap gitti ama sesi evde kaldı. Yeni gelen de aynıydı. Bir iki defa iade etmeye yeltendim, siemens hiç muhatap olmadı.Ben bıktıktan sonra telden arayıp bir problemimin olup olmadığını sordular. Yok dedim artık biktim.

    Hikâye kısaca bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Samsung kombi tipi inox buzdolabı kullanıyorum. Kendi üretimi dijital inverter kompresör var. Sadece kompresör çalışırken ince bir ses var kulak vermezseniz duymuyorsunuz bile ölçüm de yaptım 42-43 db yi geçmiyor. Kompresör ve fan dışında gram ses Yok.

    Sizin dolapta da kompresörün titreşim sesi var dızıt dızıt yapıyor, bence ne kadar iade de yapsanız sorununuz çözülmeyecek çünkü gene aynı kompresörlü dolap gelecek. Farklı bir modelle değişim isteseniz belki sorununuz çözülür.

    Çok geçmiş olsun gerçekten çok rahatsız edici bir ses 15-20 yıllık buzdolaplarından farkı Yok umarım sorununuz çözülür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade değil de değişim istiyorum. Çünkü başta bu kadar sesli değildi. Ne olduysa son 2 haftada oldu. Cihazın ramazan dolayısıyla günde 4 kere kapağı açılıyor. Ama gece gündüz son sesle soğutmaya çalışıyor. Aşırı ısınıyor, sankı kapağı açık kalmış gibi. Testo cihaz yerleştirildi ama bakalım cihaz değişim yaptırabilecek miyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dolap aşağıda duruyor. Umarım açılınca benim başıma da gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ses sorunu ne alemde acaba sizde de oldu mu ?
  • Konu sahibi arkadaş ürünü farklı bayiden almış, İstanbul simporttu sanırım baya zaman geçti üzerinden.

    Ben yardımcı olmak adına kendisine servis yönlendirdim ilgilendim gelen servis ürünü kusurlu buldu ve yenisini verdi.

    İkinci dolapta da aynı sorun var dediğinde arkadaşa bir daha servis yönlendirdim. Servis elemanının yazar kasa fişine benzeyen raporunu gördüğümde yazan aynen şuydu; ‘Müşteri dolaba ellettirmiyor uzaktan bakabiliyoruz ve para iadesi istiyor.’

    Kendisi daha sonra benim bu modelle ilgili açtığım konuya sürekli müşteri hizmetleri ilgilenmiyor kimse sorunuma çözüm olmadı vs dedi fakat buzdolabını kontrole gelen ekibe ürünü elletmediğini belirtmedi.

    Arabayı tamire götürüyorsun, usta kaputu açmadan yalnız diyorsun gibi birşeydi bu.

    Daha sonra bu arkadaşa whatsapptan neden böyle yaptığını gerçeği niçin apaçık yazmaktan çekindiğini sordum benle konuşmadı sağolsun, ürünün adı çıktı :) belkide ikinci seferde de yenisini verdiler düzeldi veya vermediler belkide böyle bir sorun bile yok.

    Konuya tartışmak adına değilde açıklama adına yazmak istedim. Benden aldın almasın birine yardım edelim dedim fakat benim zararıma davrandı daha sonra
    Benden alan bir sürü insan var 3/4 yıl geçsede bir şey olsa yine elimden geleni yaparım fakat bu tarz şeylerde tek kusuru her zaman üründe aramamak gerek arkadaşlar.

    Saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.