Şimdi Ara

Subway Surf Oyna Kategorisi ile Her Çeşit Subway Surf Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyayı kasıp kavuran subway surf apk oyunu artık her çeşidi yapılmış olarak karşımızda. Subway surf apk olarak kalmayıp PC 'de de oynanabilen bir oyun artık üstelik klasik subway surf değil bambaşka versiyonları yapıldı PC için. Ücretsiz olarak sunulan flash oyun ve html5 oyun geliştiricileri subway surf subway surf subway surf diye yanıp tutuşan gençliğe bir umut olsun ve onların isteklerine cevap vermek için apk subway surfers'ı alıp değiştirdiler. Subay surf apk yerine pc de oynanabilecek ücretsiz , online onlarca versiyonunu yaptılar. Artık subway surf apk indir derdine son. Android cihazınıza yada ios cihazınıza bu oyunları yüklemeden yani subway surf indir tuzağına düşmeden bu oyunu ve versiyonlarını oynayabileceksiniz. Heryerde karşınıza çıkan subway surf oyunu indir, subway surfers oyunu indir ya da subway surf apk indir gibi tuzaklar ile PC nize yüklenecek casus yazılımlardan kurtulmuş ve korunmuş olacaksınız.İşte bunların hepsi flash ve ya html5 oyunlar sayesinde olabiliyor.

    Flash oyun ve ya html 5 oyunları oynamak için bilgisayarınıza , tablet ya da akıllı telefonunuza her hangi bir apk indirmenize gerek yok. Aklınızın bir köşesinde bulunsun bu oyunları oynarken karşınıza "subway surf indir apk" gibi çerezler çıkarsa bunlara itibar etmeyin ve indirmeyin ,çünkü pc de bu oyunlar indirilmeden ve ücretsiz olarak oynanabiliyor. Apk subway surfers ararsanız da güvenilir siteler aracılığı ile indirmenizi öneririm.Casus yazılım , virüs gibi tehlikelerden bir nebzede olsa korunmuş olursunuz. Unutmayın subway surf indir pc diye bir şeye gerek yok. Bu oyunlar internet kotanızdan çok az yerler.

    Bu kategori altında birbirinden eğlenceli subay surf oyunlarını bulacaksınız. Yapmanız gereken sadece oyunları deneyip sizin için en keyifli ve eğlenceli olan oyunda vaktinizi özgürce ,ücretsiz olarak geçirmek örnek vermek gerekirse subway surfers banyoda bu oyunlardan birisi...

    Keyifli oyunlar dilerim.http://www.oyunoyna.la/subway-surf-oyunlari







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.