Şimdi Ara

Sony iki yeni 4K HDR televizyon serisini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lider televizyon üreticilerinden Sony, 4K HDR televizyon serilerine devam ediyor. Firma farklı segmentlere hitap edecek iki yeni 4K HDR televizyon serisi daha piyasaya sürüyor.


     


    Sony XF83 özellikleri


     


    Üst seviyeye hitap eden Sony XF83 LED televizyon modeli Android TV tabanlı ve gelişmiş X1 görüntü işlemcisi ile en iyi kaliteyi vadediyor. 70 inçlik ekrana sahip olan televizyonun üç kenarı çok ince tasarlanmış. Ayrıca alt kısımda kabloları gizleyebileceğiniz bir boşluk da yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Televizyon renklerin ve kontrastın daha gerçek görünmesini sağlamak, görüntüyü temizlemek ve ekran üzerindeki paraziti azaltarak görüntüleri daha fazla detay sunacak şekilde netleştirmek için farklı teknolojilerle donatılmış. Ayrıca Clear Audio+ teknolojisi ile ses kalitesi de en üst seviyeye çıkarılıyor.


     


    Sony XF70 özellikleri

     


    Sony XF70 ise biraz daha alt seviyeye konumlanıyor. 43, 49, 55, 65 inç şeklinde 4 farklı boyut seçeneği mevcut. 4K X-Reality PRO teknolojisi genel görüntü kalitesini iyileştirmek üzere, her görüntünün detayını ve netliğini yükseltiyor. Ayrıca Clear Audio+ teknolojisi bu seride de mevcut.


     


    Sony televizyona kendi arayüzünü koymayı tercih etmiş. Bir internet tarayıcısı üzerinden YouTube ve Netflix platformlarına kumandadaki atanmış tuşlardan erişilebiliyor. Ayrıca PS4 ve PS4 Pro konsolları için de ideal hale geliyor. Her iki televizyonun da USB üzerinden depolama sürücülerine kayıt yapabildiğini belirtelim. Şimdilik bir fiyat bilgisi açıklanmadı.


     







  • Sony çöptür,derttir,sıkıntıdır...o eski sony öldü...yenisi ise çöp üretim merkezi.

  • Sadece en ust ve dev ekranli olanlarda donanimsal HDR ekran var. Digerleri yazilimsal ve elinizde gerce HDR bir icerik olursa parlaklik artirinca renkler kontrast kaybolacaktir!

    Bizzat sahit oldum satis elemani bile inanamadi iddia etti kendi bildiginde sonra ben vazgectim baska bir sey icin ayni magazayi gitmistim ayni satis elemani beni gorup hakli oldugumu ifade etmisti....

    Aman dikkat!...

  • daytone1 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir yorum tamamen subjektiftir. Tv teknolojisini takip eden insanlar sony nin hala üst seviye tv lerinin oldukça iyi ürünler olduğunu bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daytone1

    Sony çöptür,derttir,sıkıntıdır...o eski sony öldü...yenisi ise çöp üretim merkezi.
    Sony eskiden de ve günümüzde de hala en kaliteli, en iyi ve en performanslı tv üreticilerinin başında geliyor. X1 Extreme çipinin performansı ile başedenilecek bir tv yok. (Bkz: Sony A1, XE93, XE90, XE85)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loukas

    Sony eskiden de ve günümüzde de hala en kaliteli, en iyi ve en performanslı tv üreticilerinin başında geliyor. X1 Extreme çipinin performansı ile başedenilecek bir tv yok. (Bkz: Sony A1, XE93, XE90, XE85)

    Alıntıları Göster
    Ben ısrarla sony çöptür diyorum, x1 Extrem chipten bahsetmiyorum,sony rezil firmadır,ürünleri benim için çöptür.

    Sizi bilmem ama ben 1982 yılında sony wolkman kullanmış biri olarak yazdıyorum, sony televizyonda trinitron olduğu için başka televizyon eve koymazdım,ses denilince sony yeri başkadır diyen biri olarak çöptür,artık sony marka olarak ÇÖPTÜRRRR.




  • Sony mi kaldı gerçekten? Adamların oyun konsolundan başka başarılı olduğu departman yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz dersiniz çöp, ben ise iddia ediyorum en iyi elektronik markalarından birisidir. (Şahsi fikrim Sony en iyi markadır) Karşıt görüşlere saygımız var o ayrı. Ama göz var nizam var,kullanıcı yorumları var çöp demek biraz komik kaçıyor. Odamda ve salonda ayrı ayrı iki adet lcd ve led tv kullanıyoruz Sony’nin, yıllardır en ufak bir problem yaşamıyoruz. Görüntü kalitesinden bahsetmeme bile gerek yok. Ve yine iddia ediyorum sony A1 oled ve XE93 Led tv nin görüntü kalitesi rakipsizdir. Tek rakibi var Sony’nin oda LG oled serileri W7,B7,E7

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Gün gelir Sony servisine işiniz düşerse ondan sonra görürüm sizin Sony hayranlığınızı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Belliki bir problem yaşamışsınız bu kadar tepkili olmanız normal sizi gayet iyi anlıyorum. Sony PS4 konsolumda zamanında problem yaşamıştım servise vermiştim bir hafta dolmadan yenisini göndermişlerdi( üstelik benim ps4 ilk seridendi 500GB olan, bana 1TB yeni seriden yolladılar)



    Sony’i seviyorum çünkü kullandığım hiçbir ürününden sıkıntı yada maduriyet yaşamadım. ( TV leri, ps4, kulaklıklar, mp3 player) koşulsuz bir markaya bağlılığım olmadı eğer memnun olmasam sony’i bukadar sevmezdim. Bir problem yaşarsam tabiki yermesinide bilirim. Siz yaşamışsınız demekki sony de 100 de 100 iyi bir marka değil. Ama mevcut markalarda yinede en iyisi sony.



    Şimdi yeni bir tv almak istiyorum oda 4K ya geçmek istediğinden araştırıyorum aylardır elim Sony den başkasına gitmiyor. Hem tv de hem soundbarda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 yılında aldığım KDL-46W5720 hala canavar gibi. Bu 9 yılda bir kez servis ihtiyacı oldu onda da sorunu hemen çözdüler. Görüntü kalitesi Led olmamasına rağmen gerçekten çok iyi. Panel full HD ve gerçek 100Hz. Bu yaz A1 yada yeni çıkan Led modellerinden 65’’ bir Sony alacağım nasip olursa. Herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özellikleri displayspecse düşmemiş ancak iki model de 50 hz tahminimce, Sony almak isteyenler 55xe9005 e baksınlar özellikle PC bağlantısında 120 hz destekleyen FALD güzel bir tv



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed001 -- 24 Nisan 2018; 22:26:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.