Şimdi Ara

İşbankası 30 TL ve Üzeri Mobil Ödemenize Toplamda 50 TL MaxiPuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Maximum Mobil uygulaması üzerinden yapacağınız her 30 TL ve üzeri mobil ödemenize 5 TL, toplamda 50 TL MaxiPuan hediye!

     

    Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.


    Mobil ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir. Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda, Maximum Mobil üzerinden mobil ödeme işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir.


    Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

     

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximum Mobil uygulaması üzerinden yapacağınız mobil ödemelerinizi İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları ve Bankamatik Kartı ile yapabilirsiniz.

     

    Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Ziraat Maximum Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

     

    Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 9 Mayıs 2018 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 19 Mayıs 2018 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu iyiymiş ama nasıl oluyor bu temassız ödeme nerelerde geçiyor. Ben hiç böyle bi ödeme yapmadım.a101 bim şokta varmı veya benzinlikte oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yapamadım kart bu özelliği mi desteklemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woop kullanıcısına yanıt
    Temassız ödeme ve mobil ödeme farklı şeyler. Mobil ödeme cep telefonu ile oluyor, telefonunuzda NFC özelliği ve bankanın uygulaması olması, NFC işlemi için ilgili kredi kartının tanımlanmış olması gerekiyor.

    Migros ve Şok'un tüm şubelerinde mobil ödeme var. A101'de de var aslında ama kasiyerler hiç bilmiyor. Bim'de bugüne kadar görmedim.
  • Telefona maximum mobil uygulamasını kurmanız ve ödeöe yöntemi olarak onu seçmeniz lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migrostan ödeme yapabiliyorum. ama buradaki şokta okutuyorum telefonu kart yetkisi yok yazıyor. neden acaba anlamadım.
  • Benzin istasyonlarında var mı mobil ödeme bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeste nfc var zaten iptal edeceğim Maximum bir işe yaramıyor artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum bu ay akaryakıtla ilgili kampanya yapmayacak gib, var midir bilgisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeyneparin Z kullanıcısına yanıt
    15 inde olabilir. Olmazsa yakıtı temassız alacağız ordan kurtaralım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.