Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.469
Cevap
113
Favori
542.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SD845 ve exynos'a geçen senenin işlemci setiyle flagship çıkarmak saçmalık. Zamanlama olarak P serisine yazık ediyorlar.
  • Mate ile P serisi arasinda ki fark nedir? Hangisi daha degerlidir ve neden?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krala yol acin :)



    3400 mah



    5.8 ips ekran



    Huawei p20 de gozum var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu cihaz çok pahalı olmuş diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum



    Cihaz Dxomark da zirveye oturdu yeni çıkan s9 plus solladı ve daha ucuz bir fiyata çıktı şimdi adamlar ne yapsalardı 2000₺ ye mi çıkarsınlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asaf04

    Ben bu cihaz çok pahalı olmuş diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum



    Cihaz Dxomark da zirveye oturdu yeni çıkan s9 plus solladı ve daha ucuz bir fiyata çıktı şimdi adamlar ne yapsalardı 2000₺ ye mi çıkarsınlar ?

    Kac paradan cikiyormus hocam alicam bunu hayirlisiyla artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden küçük telefon sevenler için kırpılmamış yapmazlar anlamıyorum. P20 pro özelliklerinde 5.5 inç 130mm civarı bir cihaz süper olurdu. P20 pro 155mm!!

    Ama gerçekten süper olmuş. Samsung gibi ısıtıp ısıtıp piyasayı sürmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P20 pro mühtiş bir telefon olmuş.Umarım fiyatı çok uçuk olmaz.Daha ne kadar yükselecek bu fiyatlar:/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kotu bir telefon olmus. Mate 10 prodaki islemcinin aynisi. Resmen isim degistirip 900 euro fiyat bicmisler ki bu Turkiye'de 6 binlere ulasir demek. Kamera uc tane olmus okey ama resmen X cakmasi. Sadece leica lens olmasi guzel. Face id de varmis, one parmak izi koyup sonra birde ekrana tus koymalari ekrani gereksiz kucultmus. Arkada kalsa iyiymis. Twilight rengine bayildim ama sikici bir renk olmus anlik heves. Kisaca bu telefona para vermek anlamsiz. Gidin X alin demiyorum ya da apple fan boylugu yapmiyorum ama tasarim cakma, kullanissiz , eski surum, fiyat asiri fazla .... Testlerde iyi olmasi iyi oldugu anlamina gelmiyor. Alana da hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei kendisini apple'a rakip görüp launchları apple'a göre yapıyor. Böyle olunca 1 sene eski işlemciyle geriden geliyor. Halbuki kendileride biliyor ki apple'ın pazar payından büyük lokma kopartamazlar. Zaten ufacık bir pazarı var apple'ın ve adamlarda senin marka algın beşbininci sırada dandirik bir çin markası olarak konumlanmış.

    Git launchlarını samsungla yakın zamanlarda yap işte. İşlemci serilerinide ona göre düzenle bir sene geriden gelme. Exynos la sd845 sandwiç yaptı Kirin970'i.
    P serisi=Samsung s
    Mate serisi=Note

    Ayarlamaları böyle yapsalar hem p serisi hem mate serisi hakettiğinin fazlasına ulaşacak.
    Şimdi taaa 2017 mart ayarındaki işlemciyle 2018 de çıkardığın 3 kameralı p serisini pazarda 9 ay daha yaşatmaya çalışacaksın.
    Üstelik p20 pro 900 euro diyorsun.
    3 tane kamera yüzünden sırf meraktan alanlara satabileceğin hariç nah satarsın o cihazı.
    Çinde satıyorum diyorsan git launchu da orda yap zaten. Yok arkadaş Ceo lazım adamlara bütün teknolojilerin öncüsü bir firma bu kadar yanlış karar ve zamanlamalarla ilerlemeye çalışmamalış.

    Kamerası iyiymiş ulan o paraya aynı ayarda giris seviye dslr + mi 7 alınıyor yemişim kamerasını.
  • drgray kullanıcısına yanıt
    Huawei senede 1 amiral işlemci ile 2 seri tanıtıyor bu hep aynıdır ki kirin970 ilk yapay zekalı işlemci ve diğerleri onun arkasından geldi performans açısından çok büyük farklar olmaz cihazlarda diye düşünüyorum. Kısaca kirin 970 üzmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drgray kullanıcısına yanıt
    2017 Ekim ayında tanıtılan Kirin 970 li Mate 10 pro gerçeği var ilk defa orada kullanıldı o işlemci yani Mart falan değil , konuya gelecek olursak karsilastirdiginiz şeyler ilginiz varmı bilmiyorum ama ekran kartında GTX 1050 ile 1060 gibi birşey yani günümüz şartlarında istediğini yaparsin o iki işlemciyle de bu arada göreceksin P20 ve P20 pro çatır çatır satacak. Senin ülkenin parası Suudi Arabistan riyalinden bile değersiz sen bu paraya satılır mı diyorsun Mate 10 pronun lansman fiyatı 800€ iken P20 pronun artısı sadece kameralar ve tasarım olmasına rağmen 100€ arttırıp 900€ satmasını saçmalık olarak görüyorsan birşey diyemem Apple X,e kadar her sene aynı tasarımı önüne atıp kaçıyor Samsung desen aynı şekilde tutmuş yenilik yapan bir firmaya laf atıyorsun. Fanboyluk fena ne diyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kameralari efsane puan almista geekbench falan baya dusuk olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahha fanboyluk ve ben. Nerenizle okuyorsunuz bilmiyorum ama yazımdan fanboyluğu nasıl çıkardınız? Huawei'ye Ceo lazım yazık ediyorlar o kadar emeğe diyorum ama beş yaşında bebeler tarafından fanboylukla suçlanıyorum.
    Fanboyluğu yapanın kim olduğu açık.
    Kirin 970 2017 senesinin işlemcisidir. Ekimde çıkmış olması birşey değiştirmiyor.
    2017 Martta çıkan işlemciden performans olarak farkı yok.
    Aynı yongayı 2018'de zorlama kullanmak öküzlüktür. Geliştir işlemcisini mate 20de yine aynısını kullan ama işlemci launchunu martta yap. Eylülde apple'ı bekleme diyoruz.
    Kirini nasıl hoş karşıladığımı ve yaptığı devrimi öven postlarımı mate 10 konusunun başında bulursunuz.
    Yalnız exynos ve Snapdragon'un yeni seri işlemcileri 2018 senesinin işlemcileri.
    Ve malesef hiçte öyle eşit değiller, her ikiside Kirin'i eziyor.
    Kirin zaten normalde yapı olarak geriden geliyordu ve bu sene ancak yakalayabilmişti.
    Kirin yongalarının hala daha ısınma ve aşırı güç kullanma gibi problemleri var. Huawei bunu ekran çözünürlüklerini düşük tutarak ve Emui yazılımlarında bütün arkaplanı öldürerek aşıyor ve tüketicisini bir nevi oyalıyor. Apple bionicten daha verimli Ai kullanımıyla Androidde çığır açtı bu yadsınamaz ama arkaplanda sesi kısılan ağlama seslerinide görmezden gelecek değiliz.
    Hal böyleyken kusura bakılmasın ama 2017 işlemcisiyle 2018'i karşılaştırırsanız her yönden haksız ve adaletsiz olur. Bunu düzeltecek olanda huawei.
    Ayrıca türkiyede yaşamıyorum. Trde kaç para bayılacaksınız umrumda da değil. 900 euro avrupada da büyük para. Firmalar hiçbir yenilik getirmeyen saçma salak smartphonelara verilecek para miktarını çoktan aştılar. O zamandan beride kendi elleriyle tüketiciyi çinli firmalara yönlendirmiş oldular. Yani p20 rekor düzeyde düşük satacak. Kimse exynos ordayken p20 almayacak. 2.çeyrekte çinliler dahil birçok launch var.
    Sizin saçma argümanlarınıza bu kadar cevap vermem bile kendime saygısızlık ya neyse.
    Ben 3 yıllık çin malı telefonla da görüyorum her ihtiyacımı. Zaten herkeste yapıyor.
    Mesele flagship meselesi. Sen amiral gemim dediğin cihazı geçen senenin motoruyla suya indirirsen yarışta geride kalırsın bu kadar basit.
    Bana sorsanız ben samsungta almam, apple ömrümde almadım. Sadece batarya kapasitesi için tablet olarak ipad 4gen kullandım 5 sene yeni sattım.
    Mate 10 pro alacaktım nasip olmadı mi7'yi görmek istiyorum.
    p20 de saçma notch olmasaydı ve işlemci seti yenilenseydi onu alırdım belki ama iphone x taklit edicez diye bütün firmalar alenen batırdılar. Mi 7de de notch olursa Allah belasını versin diyecez artık.
  • 1200 liralık p9 lite kullanıyorum 18 ay oldu ilk aldığımda neyse hâlâ o şekilde çatır çatır çalışıyor ne kasma,ne donma ne yavaşlama var..
    Şimdi tanıtılan cihazlar da mükemmel eyvallah ama fiyatlar biraz yüksek bence.. Algı olarak,pazar olarak bayağı bir yol aldı Huawei eyvallah ama bu zamanlarda biraz daha uygun fiyata insanları kendine çekmesi lazım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedir bu işlemci fetişizmi , adamlar super telefon yapmis kulp takmaya yer ariyorsunuz.. malzeme kalitesi ve tasarim cok iyi ne guzel parmak izini de one koymus kamerayi bu sene ancak pixel 3 gecer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala mevzuyu işlemci sanıyorlar. Bilal bile anladı.
    Bütün işlemleri 3 sene önceki işlemcide yapıyor diyoruz zaten. Amiral gemisi diyoruz aloooo.
    beşyüzmilyon kamera koyayım süfer telefoon diye gezeyim. Telefona kötü diyen de yok, geçen sene çıksaydı yıkıp geçerdi. Anlayacak kafa alın önce sonra telefon alırsınız.
    Smartphone mevzusunu kameraya indirgemekte ayrı bir saçmalık.
    10 senelik Nokianın 41mp lik pureview seriside aynı fotoğraf kalitesini veriyordu.
    Sizin mantığınızla bakın sizin mantığınızla diye üstüne basıyorum. Madem işlemcilerin önemi yok ve mevzu fotoğraf ise bu paraya dslr+orta seviye işlemcili bir telefon alırsınız.Açarsınız wifi üstünden birbirine aktarımı hiçkimsenin telefonla çekemeyeceği telefonları orta seviye bir lens kitiyle çatır çatır çekersiniz.

    Huawei gibi teknolojiyi ciddi manada geliştiren bir firmanın takipçisi olarak elbette yaptıkları saçmalıkları eleştireceğiz. Para verip alsamda almasamda eleştireceğim çünkü ben ürettikleri teknolojiyi değil yürüdükleri rotayı, zamanlamaları, pazarlama stratejilerini eleştiriyorum. Yoksa ortada taş gibi telefon var ama geçen senenin cihazı. ayrıca taş gibide olsa başta çentik olmak üzere milyon tanede hatası var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 28 Mart 2018; 14:44:15 >
  • P20 ne zaman Türkiye de olur arkadaşlar...Tahmini olan var mı
  • drgray kullanıcısına yanıt
    Dostum burada Huawei'nin tek hatası P20 serisini amiral fiyatlarında piyasaya sürmek. P10'da aynı algıyı yaratmaya çalıştı ve kısa sürede ucuzlatmak zorunda kaldı dediğiniz muhabbetten ötürü. P20'de de çok farklı bir senaryo olacağını zannetmiyorum. Kısa sürede P20 3500 bantlarına, P20 Pro da Mate 10 Pro'nun çıkış fiyatlarına gelecektir.

    Bu arada çentik olayı ayarlardan kapatılabiliyor, o vakit çentik bölgesi sadece LG V10'daki gibi 2. ekran misali bildirim görevi görüyor.
  • Arkadaşlar sizlerin donanimi daha iyi olduğu için bir sorum olacak.P20 Pro ne zaman Turkiyede olur tahminen veya kesin olarak,fiyat nasil olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı dışında çok alınası başarılı bir cihaz olmuş, kirin 970 eski değil ancak bu fiyata çok daha fazlasını işlem gücü ve grafik anlamında sunan markalar var. 845 ile çıkmış olsaydı bi nebze fiyat kabul edilebilirdi.

    Kirin 980 sonbaharda tanıtılır ve o sıralar sd 855 (ne isimle çıkacak ise) ufukta görünür kirin yine bir nesil geri kalır mı bilmem ama fiyatları buna rağmen başa baş tutuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.