Şimdi Ara

Apple yetkisiz müdahele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. 2 martta Denizli Pupa’ya telefonumu arka kamerasındaki sorun nedeniyle teslim ettim. 5 martta apple onarım merkezine gönderilmiş 9 martta ise ellerine ulaşmış. 13 martta ise telefonuma yetkisiz müdahele tespiti yapılmış ve geri gönderilmiş. Bende apple desteğe yazdım İrlanda’yla mailleştiler ve oradan da yetkisiz müdahale tespiti onaylandı. Telefonumu 13 Ocak’ta aldım, daha 2 aylık 6 bin liralık telefonu neden açtırayım? Ben tüketici heyetine gitsem bile apple yetkisiz müdahele vardı diyip sonucu olumsuz etkiler. Ne yapmam gerekli akıl verebilecek var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı Durumdayız Hocam Şuan 4 Gün Yetkili Premium Serviste Kaldı Telefon Orada Açıp Kontrol Ettiklerini Müdahale Etmediklerini Söylediler. Ancak Apple Yetkisiz Müdahale Sebebi İle Telefonu Garanti Dışı Bıraktı.. Serviste Ne Yapıldığını Bilmiyorum Tüketici Hakem Heyetine Servisi Vereceğim..
  • bu aralar bu durum çok sık yaşanır oldu niyeyse
  • apple servisinde çalışmıştım, o durum gerçek. satın aldııgınız yerle görüşün onarıp satmış olabilirler. cunku ozellık var içinde telefonların ordan çakıyolar durumu direk. çok ustaca
  • Hocam baya geç bi cevap olacak ama olayı tanıdıklar aracılığıyla çözdüm. Pupa telefonu açarken telefona zarar vermiş fakat suçu bana atmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AxiZebaniA kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı olay şuan benimde başıma geldi malesef. Kıdemli danışmanla görüştüm durumu takip edeceğini ve cuma günü arayacağını söyledi. Siz nasıl çözüme ulaştınız acaba? Tüketici hakem heyetine başvuracağım başka neler yapabilirim?
  • thisisus kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Öncelikle geçmiş olsun. Önce kıdemli danışmanla görüşün bakalım nasıl bi çözüm sunacak. Ben pupa’ya vermiştim yetkisiz müdahale denmişti ama onlar telefonu açarken hasar vermişler. Bir arkadaşın yardımıyla çözdüm anca çünkü kıdemli danışman da görüşmem yetkisiz müdahale raporu nedeniyle olumsuz sonuçlanmıştı. Yarın ki görüşmeden sonra bana dm atın konuşalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.