Şimdi Ara

EKONOMİK KRİZ VAR DİYENLER GELSİN - BİR ŞEY BİLDİKLERİ YOK- EDİT GELDİ BİR ARGÜMANI DAHA ÇÜRÜTÜYORUM (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
5
Favori
31.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
457 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Blok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696


    quote:

    Orijinalden alıntı: KraftMK


    quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???


    quote:

    Orijinalden alıntı: KraftMK


    quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???


    quote:

    Orijinalden alıntı: KraftMK


    quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    İroni yaptığını söyle hocam. Malum kesim bunu anlayabilecek kapasite de değil ciddiye alırlar falan aman ha

    Kendi bir halt sanan ve iktidar destekçilerini kapatisesiz gören zihniyet, kaybetmeye devam edeceksiniz. İş yapmak yerine ömür boyu muhalif olmaya mahkumsunuz

    Kapasiteli bir iktidar destekçisi kim var örnek verir misin? Var olanlar da cebine girecek menfaat için eğilip bükülüyor.

    Tüm kapasiteli insanları kendi partinde görecek kadar kapatisesizsen boşuna konuşmuş oluruz

    Ben 20 liralık bazı tipler gibi bir parti propagandası yapmıyorum.

    Kusura bakma ama iktidara oy verenlerin hepsini kapasitesiz görüyorsan, bunun en büyük sebebininde başarısız muhalefetten kaynaklandığını kavrayamıyorsan partizan olmak kadar ağır bir problem var demektir. İnsanın önce milletine güvenmesi gerekir. Emin ol herkes çok sağlam gerekçeler sunabilir partiler hakkında. Bence tüm partiler sorunludur ve muhalefet iktidardan daha kötü olduğu için oy alamamaktadır. Burda kendini suçlamak yerine seçmeni suçlamakta alçaklıktır. Kayıbı devam ettirecektir. Ben akp de bir sürü hata sayarım, ama sizin gibileri görünce akp nin neden başarılı olduğu net ortaya çıkıyor.

    Kusura bakma da hatta kimse kusura bakmasın ben şahsen bu kadar hırsızlığa , tacize ve tecavüze aldırış etmeyen bir millete güvenmiyorum.

    Zaten her gün iş icabı insanlarla diyolog halindeyim. Bu vesileyle kimin ne olduğunu anlamış bulunmaktayım. Muhalefet kötü diye oy alamıyor kadar yersiz bir laf olamaz.

    16 senedir akp bu ülkeyi yönetmekte. Dolayısıyla halk muhalefete hiçbir şekilde şans vermedi bu süre zarfında. Tam 7 haziran seçimlerinde şans verecekti ki tayyip halkı tehdit edercesine terör olaylarını azaltmak için 400 milletvekilini verin bu iş sükunet içinde çözülsünvari bir açıklama yaptı. Dolayısıyla halk ne kadar oy vermese de bu şerefsizler hileyle veya tehdit ile bir şekilde yine oy alıp başa geliyorlar.

    Yav he he sen bu sözlerle kendini kandır anca, 400 milletvekilini anca sizler yersiniz, Afrin size selâm çaksın halk yine oyunu verdi ve bir bir geberiyorlar ama chp tsk afrine girmemeli çok kayıp verir dedi işte bu zihniyetten pkk bitemedi ve burada aylarca yazdım eğer akp bu sefer başa gelir de pkk yi bitirmezse onlar da gider dedim ve demek ki benim gibi düşünen bir halk var ki akp de dersini almış afrin 'den başladı kandil e kadar 'da gidecek, başka yolu yok.. Sizler de anca böyle burada yazar durursunuz.. Anlıyorum bir rahatsızlık var ama üzgünüm..

    400 milletvekilini sizler yersiniz derken demek ki yedirttirilmeye çalışılan bir şey var ortada bunu anlayabilmene sevindim :) Sen buna rağmen vatandaşa , millete bir şey yedirtmeye çalışan birini savunuyorsun. Bu durumda senin için söyleyebileceğim 2 şey var; ya Türk gibi görünen bir vatan hainisin ya da Akp ' ye yalakalık yapan aktrölün tekisin. Aksi durumda bunun tersini savunurdun...



    Akp bu ülkenin başına geldiğinde ülkede terör bitmişti. Sonradan terör yine azdı. E tabi akp nin yaptığı açılımlar ve oslo - imralı görüşmeleri vs. de bunda çok etkili oldu. Tabi bunlar sizin işinize gelmeyen şeyler olduğu için sizler hiç bahsetmezsiniz.



    Tutturmuşunuz bir afrin almış gidiyor. Bu noktaya gelene kadar neler oldu neden tsk bugün aftinde şehit veriyorda elin suruyelisi burada yan gelip yatıyor diye bir sorgulama yok sizde. Olmasını da beklemiyorum sizden. Çünkü yukarıda değindiğim iki kelimeden biri veya ikisi sizin için geçerli. Bilmem anlatabildim mi?...



    400 milletvekili hikayesine siz inanıyorsunuz diyorum adam bana ne diyor yaa sizler öyle inanmak istiyorsunuz ki öyle de inanın gerçekler ortada..

    Terör merör de bitmemişti bitmiş süsü verildi madem bitti de ne oldu 2008 2010 'dan sonra türedi bu terör artı 2 sene de 11000 terörist öldürdük bunlar makine mi robot mu da ortaya çıkıyorlar üretiliyorlar terör bitmiş olsa idi bu kadar teröristi gebertmezdik işinize geldiği gibi yazmayın apo yakalanınca çoğu kaçtı çil yavrusu gibi dağlara pusuya geçtiler baktılar akp den de cacık yok yine başladılar saldırmaya işte simdi de geberir geberir dururlar..

    Terör bitmişti yalanına da sizler inanırsınız.. Bitmiş olan terör tekrar ortaya çıkmaz..

    Yahu senin kafan almıyor mu halen anlamıyorum. bu adam 400 milletvekili verin dedi mi dedi sonuçta? Millete halka böyle tehditkar bir tavır sergilerken inanıp inanmamanın ne anlamı kalmış? bu durumun vehametini halen anlayamıyormusun?


    Evet terör bitmişti, süsü verildi lafı sizin işinize gelen laf. Zaten her konuda işinize geldiği gibi hareket edip ona buna bir süs uydurduğunuz gibi buna da buldunuz.Sen 2008 - 2010 diyorsun da 2005 - 2006 yıllarında doğudan oluk oluk şehit geliyordu o yıllara gelene kadar. Ha bu da senin işine gelmediği için hatırlamamaktan gelirsin bu yılları sen.

    Daha oslo , imralı görüşmelerinin, açılım sürecinin hesabı var... 2 senede 11.000 terörist öldürdük diyorsun ama hiçbiri resmiyete dökülmüş değil. Dağı taşı bombalıyorsunuz ondan sonra şu kadar terörist öldürdük bu kadar zaiyat verdirdik diye avunuyorsunuz. Cephaneye milletin cebinden alınıpta giden para cabası. Bir kere o salladığınız sayılarda terörist öldürseydiniz bugün akp ' nin iktidarı aldığı o günlere geri dönerdik, ama görüyoruz ki dönemiyoruz. Akp ' nin içinde apoyu metbu tanıyıp sayın diyenler oldukça da dönemeyiz.

    terör bitmişti fakat akp tekrar ortaya çıkardı biten terörü. Bu cümleyi iyi oku.

    Ben de sizin kafanızın almadığını söylüyorum birilerinin ağzı ile bana geliyorsunuz diyorum kendi sözlerinizle gelin Sözcü 'nün algısı ile günlerce o 400 milletvekili konusunu tartıştık burada kadeş sen ona inanıyorsan öyle inanmaya devam et beni ilgilendirmez ben ülkenin nasıl yönetildiğine bakarım birilerinin bu adamı indirme çabalarını destekleyenlerle değil hadi işine yazma bana artık yaaa..

    Ha baksana 11000 terörist öldürüldü diyen devlete inanmıyor bu senin devletin senin tsk 'an yapıyor ama Sözcü bir haber paylaşıyor algı peşinde ona inanıyor ne haliniz varsa görün bu ülke de akp yüzde 50 ile geliyor mu geliyor bitti, sizin boş düşünceleriniz inançlarınız değer etmiyor demek ki.. Bana yazma bir daha istediğine inan.. İnanmak bir şey kazandırmıyor inanmanın yanında çok çalışmakta gerek ama işte sizinki inanmaktan öte gidemiyor nedeni de basit boş şeylere inanıyorsunuz dolu olsa idiniz Dünya 'yı yerinden oynatırdınız ama tam tersi bu ülke de bu adam söz sahibi görün artık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    Onlar kendilerini biliyor

    yapma solcu kesimin sağcı kesimden daha zeki akıllı mantıklı saygılı cesur özgün ve daha az yobaz kişiler olduğunu mu sanıyorsun
  • Butun esnaf,sirketler,holdingler bankalarin kucaginda kredi ile isi ceviriyor bugun islerini kapatmaya kalksinlar butun mal varliklari gider birde uzerine borc oderler,isci memur desen ayni sekilde ellerinden kredi kartlarini alin biterler.bugun bir cigkofteciye bile bankalar kredi veriyor bide uzerine 10 tane kredi karti veriyor sonrasi bu kartlari ve kredileri kullananlar bir sure sonra sikisiyor ve basliyor evini arabasini satmaya ailesinden anasindan babasindan kayinpederinden abisinden kardesinden borclarini odemesi icin para istemeye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İroni bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terry Malloy


    quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    Onlar kendilerini biliyor

    yapma solcu kesimin sağcı kesimden daha zeki akıllı mantıklı saygılı cesur özgün ve daha az yobaz kişiler olduğunu mu sanıyorsun







    sence?
  • Başbakan Yardımcısı Mehmetçik Şimşek’in son açıklaması ekonomik krizin olduğunu ve kuvvetli devam edeceğini gösterirken hiç bir şekilde iktisadi bilgisi olmayan insanların bu konuyu yorumlaması vahim. Olmadığını düşünenler borçlanmaya devam etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta


    quote:

    Orijinalden alıntı: Terry Malloy


    quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    Onlar kendilerini biliyor

    yapma solcu kesimin sağcı kesimden daha zeki akıllı mantıklı saygılı cesur özgün ve daha az yobaz kişiler olduğunu mu sanıyorsun







    sence?


    Onlara filozof gözüyle baktıracak sosyalist komunist vegan feminist kemalist ateist ve bilimum tırt ideolojiyi(ideoloji artık yetmiyor her türlü sosyal çalışma ve inancı da dahil ediyorlar) kendini tanımlamada belirlemiş bu amaçlar doğrultusunda hiçbir yapmayan ve yapamayacak kadar vasıfsız olan sadece dediğim kendi kişiliği olmadığı veya güçsüz olduğu için bu ideolojileri kendini tanımlamada kullanan oldukça fazla kitle var ülkemizde hatta sana canlı örneğini de göstereyim

    @blackjack8696 bu kişinin yorumlarına mesajlarına hiç bakma sadece avatarına bak dediğimi anlarsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terry Malloy -- 26 Mart 2018; 12:34:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Sizi sevmişler heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Gerçekleri yazmak suçsa devam edilir yazmaya.. Son yıllarda 100 'ü geçik avm yapılıyor ve milletin o araçlarını burada görüyorsak be içleri yani mc donalds 'lar burger king 'ler kfc 'ler, bay döner 'ler, kebapçı 'lar, iskenderci 'ler dolup taşıyorsa birileri yalan söylüyor demektir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Sizi sevmişler heralde

    Yok sevilenler ortada ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Gerçekleri yazmak suçsa devam edilir yazmaya.. Son yıllarda 100 'ü geçik avm yapılıyor ve milletin o araçlarını burada görüyorsak be içleri yani mc donalds 'lar burger king 'ler kfc 'ler, bay döner 'ler, kebapçı 'lar, iskenderci 'ler dolup taşıyorsa birileri yalan söylüyor demektir..

    Belki onlar zengin olanlardır hökömetin betona para yatırıp zengin ettiği kesimdir.Bir daha kine bir zahmet sor ne iş yapıyorsunuz diye. Sonra yazuşmaya devam edelim ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Gerçekleri yazmak suçsa devam edilir yazmaya.. Son yıllarda 100 'ü geçik avm yapılıyor ve milletin o araçlarını burada görüyorsak be içleri yani mc donalds 'lar burger king 'ler kfc 'ler, bay döner 'ler, kebapçı 'lar, iskenderci 'ler dolup taşıyorsa birileri yalan söylüyor demektir..

    Belki onlar zengin olanlardır hökömetin betona para yatırıp zengin ettiği kesimdir.Bir daha kine bir zahmet sor ne iş yapıyorsunuz diye. Sonra yazuşmaya devam edelim ;)

    Ben işsizim ve oraya gidiyorum geziyorum oralarda yemek bile yiyorum o zaman bende zenginim demek ki ne diyeyim görünen köy kılavuz istemezmiş.. Gerçekler sizin dediğiniz olduğu gün bu ülke de kriz olmuştur demek olacak o yüzden o güne kadar kriz mriz yok sadece sizin iddianız olarak kalacak o güne kadar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Gerçekleri yazmak suçsa devam edilir yazmaya.. Son yıllarda 100 'ü geçik avm yapılıyor ve milletin o araçlarını burada görüyorsak be içleri yani mc donalds 'lar burger king 'ler kfc 'ler, bay döner 'ler, kebapçı 'lar, iskenderci 'ler dolup taşıyorsa birileri yalan söylüyor demektir..

    Belki onlar zengin olanlardır hökömetin betona para yatırıp zengin ettiği kesimdir.Bir daha kine bir zahmet sor ne iş yapıyorsunuz diye. Sonra yazuşmaya devam edelim ;)

    Ben işsizim ve oraya gidiyorum geziyorum oralarda yemek bile yiyorum o zaman bende zenginim demek ki ne diyeyim görünen köy kılavuz istemezmiş.. Gerçekler sizin dediğiniz olduğu gün bu ülke de kriz olmuştur demek olacak o yüzden o güne kadar kriz mriz yok sadece sizin iddianız olarak kalacak o güne kadar..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Gerçekleri yazmak suçsa devam edilir yazmaya.. Son yıllarda 100 'ü geçik avm yapılıyor ve milletin o araçlarını burada görüyorsak be içleri yani mc donalds 'lar burger king 'ler kfc 'ler, bay döner 'ler, kebapçı 'lar, iskenderci 'ler dolup taşıyorsa birileri yalan söylüyor demektir..

    Belki onlar zengin olanlardır hökömetin betona para yatırıp zengin ettiği kesimdir.Bir daha kine bir zahmet sor ne iş yapıyorsunuz diye. Sonra yazuşmaya devam edelim ;)

    Ben işsizim ve oraya gidiyorum geziyorum oralarda yemek bile yiyorum o zaman bende zenginim demek ki ne diyeyim görünen köy kılavuz istemezmiş.. Gerçekler sizin dediğiniz olduğu gün bu ülke de kriz olmuştur demek olacak o yüzden o güne kadar kriz mriz yok sadece sizin iddianız olarak kalacak o güne kadar..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Sizi sevmişler heralde

    Yok sevilenler ortada ;)

    Evet ortada sevildigin için bizede tavsiye ediyorsun

    Sen devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Sizi sevmişler heralde

    Yok sevilenler ortada ;)

    Evet ortada sevildigin için bizede tavsiye ediyorsun

    Sen devam et

    Yoo sevilmedim.Sevilenler nereye oy kullanıyor belli ;) Vermedim oy sevdirmedim oy oy ;)
  • Sene 2015

    Dolar 2 lira altı olacaktı.

    Bugün dolar 4 lira günaşırı benzine ve herşeye zam gelmiş geliyor.

    Sizlerin hala aynı zihni değil ama benim beynim ve etim çürüyor

    Hala "taptaze" bir beyine sahip olmayı nasıl başarabildiğiniz anormal tez konusu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 27 Mart 2018; 1:1:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI


    quote:

    Orijinalden alıntı: KeremDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

    Bildikleri 1 cümle 1 de kelime var



    İnsanlar hakettiği gibi yönetilir. Cümle bu

    Kelime ise troll



    Her birde çok iyi hakaret ederler



    Sizdede bilindik tek bir cümle AVM ler full dolu başka birşey yok ;)

    Ekonomi çok iyi olduğu için millet taksitle alıp peşin para olsun diye satıyor. Kafalar aynı akboylarda değişmez. Deveyi diken insanı seven yaranır ;)

    Sizi sevmişler heralde

    Yok sevilenler ortada ;)

    Evet ortada sevildigin için bizede tavsiye ediyorsun

    Sen devam et

    Yoo sevilmedim.Sevilenler nereye oy kullanıyor belli ;) Vermedim oy sevdirmedim oy oy ;)

    Her seçim seviliyorsun yine seviliyorsun yine seviliyorsun

    Oy kullandığın yer belli yine seviliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.