Şimdi Ara

2 Yıl Garantili Sunline Havya İstasyonları ve Lehimleme Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sunline Havya İstasyonları ve Lehimleme Ürünleri

    Elektronik cihazların hayatımıza girmesi ve çeşitlenmesi baş döndürücü bir hız ile devam etmektedir. Elektronik tamir cihazlarının geliştirilmesi, üretilmesi ve sonrasında tamir, onarım ve bakım aşamalarında kullanılan elektronik tamiri malzemeleri arasında havya istasyonları ve lehimleme ürünleri yer almaktadır.

    2 Yıl Garanti ve Yedek Parça Stoğu

    Bu Elektronik tamir gereçleri en az elektronik cihazların kendileri kadar pahalı olabilmektedir. Bu yüzden havya ve lehimleme aletleri seçimi yaparken ürünün kalitesi kadar satış sonrası verdiği teknik destek ve garanti koşulları da incelenmelidir. Bir yerli marka olarak Sunline; geliştirilmesi ve tasarımı Türkiye'de yapılmaktadır. Üretim aşamasında uzman ekipler dahilinde kontrolleri sağlanmaktadır. Kullanıcılara 2 yıl garantili ürünlerin ulaştırılmasından sonra yedek parça stok garantisi ile tamir gerektiren durumlarda hız kazanılması hedeflenmiştir.

    DK Elektronik Güvencesi

    Elektronik tamir cihazlarında HoldPeak Test ve Ölçü Aletleri ve Jakemy El Aletleri gibi Avrupa ülkelerinde popüler ürünlerin distribütörü olan
    DK Elektronik güvencesine sahip Sunline Havya ve Lehimleme ürünlerine online satış platformu olan DK Teknoloji üzerinden sahip olabilirsiniz.

    İhtiyaca Uygun Lehimleme Ürünleri

    Lehimleme ürünleri kategorisinde bulunan BGA istasyonu, ısı ayarlı havya istasyonu, kalem havya, lehim teli, lehim pastası, vakum kalemi, izolasyon bandı, sıcak hava tabancası gibi ürünlerin yanı sıra el aletleri kategorisinde bulunan cımbız, temizleme fırçaları antistatik özelliktedir. Elektronik tamirinin yanısıra detay gerektiren işlerde kullanılan büyüteç ve lup kategorisinde; el büyüteci, kafa büyüteci, masa üstü akrobat büyüteç, ayaklı akrobat büyüteç, masa bağlantılı led ve floresan özellikte büyüteçler de yer almaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.