Şimdi Ara

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba. Eski bilgisayarım olan hp pavilion pv6 dan yeni bir bilgisayara geçme arayışındayım. Bu konuda pek bilgili olduğum söylenemez. Ee tabi haliyle kendim pc toplayamayacağım için hazır toplanmış bir pc ve monitör bakıyorum. Alacağım bilgisayarı csgo LoL ve Pubg gibi oyunları oynamak için alıyorum. Biraz araştırıp bu sistemi ve bu monitörü buldum sizce iyiler mi? Alacağım kasa ve monitörün fiyatının 3000i geçmemesi gerek. Monitörü Alırken neye dikkat etmeliyim? YouTube de gördün ki VGA girişi bayaa kötü deniliyor. Ve bu monitör de vga girişli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bu zamanda monitör alıyorsanız en az Full HD ve DVI çıkışına sahip olmalı. Yarın güncel bir ekran kartı alıp kasaya takmak isterseniz vga bağlantısının olmadığını göreceksiniz. Tavsiyem HDMI bağlantısı olan bir monitör tercih edilmesi.
    Bütçe göz önüne alındığında başarılı bir sistem olmuş. Zaten donanım arşivinin sistemini aldığınıza göre test videolarını da izlemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Performans olarak videoda ne gördüyseniz onu verecektir. Alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Almayı düşündüğüm monitör zaten Full hd fakat tek sorunu VGA tipi çıkışı olması. Çok fark olur mu görüntüde? Veya sorun yaratır mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Arda WPREY kullanıcısına yanıt
    Linkini attığınız monitör görüntü girişi için VGA, DVI veya HDMI ile kullanılabiliyor. Ayrıca 2x2 Watt sterio hoparlöre de sahip.

    Detaylı bilgiye üreticinin sayfasından ulaşabilirsiniz:https://www.asus.com/tr/Monitors/VX248H/specifications/
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Kutu İçeriğinde VGA yazdığı için sadece VgA olduğunu sanmıştım. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Arda WPREY kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen monitör vx248h ise tavsiye ederim. Vga eski bir bağlantı tipi, kalite ve kullanışlılık bakımından kötü. Kesinlikle hdmi tercih etmelisin. Bu monitörün ayrıca bir avantajı daha var. Dahili hoparlörü olduğu için ilerde sistem eskiyince küçük bir hdmi uydu alıcı ile televizyona çevirirsin. Al sana mutfak televizyonu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle boyutu mühim değil sana bağlı ama en az 75hz olsun.Ben 2 hafta önce aşagıdaki monitörü 460 liraya aldım.Kampanya vardı.60 ile 75 hz arasında senelerin cs'cisi olarak dünya kadar fark varmış diyebilirim.birde hepsi 75'i HDMI'den vermiyor,iyi araştır.

    Acer Monitör



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raxable -- 19 Mart 2018; 14:11:10 >
  • bahsettiğin hz değerleri vx248h da da var sanırım. sitesinde hz değerlerini yazmış.

    Analog Sinyal Frekansı : 30~80 KHz(H)/ 56~76 Hz(V)
    Dijital Sinyal Frekansı : 30~80 KHz(H)/ 56~76 Hz(V)
  • Bana göre boyut önemli. Küçük bir televizyon da film izlemekle sinemada film izlemek gibi birşey bana göre ekran boyutu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.