Şimdi Ara

menzil arttırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar evde internet yok.. yan binanın altındaki cafeden alıyorum...ben 3. kattayım... laptopun wifisi duvarın dibinde çekiyor.. ama telefon hiç çekmiyor... nasıl bir cihaz almalıyımki cafenin wifisini alıp 150 metre karelik eve çok rahat bir şekilde dağıtabilsin...
    not : laptopun wifi dağıtıcısını açınca telefon evde birkaç oda ilerde telefon bilgisayarın dağıttgı wifi ağını görmüyor... iyi günler...



  • tekrarlayicilarin duzgun calismasi icin konuldugu noktadaki sinyal seviyesi %50 civarinda olmak zorunda. yoksa sorun yasatip duracaktir. en saglami kablo olur, ancak sanirim kablo da secenekler arasinda degil .

    biraz daha bilgi lazim, ne kadar butce ayirirsiniz bu ise? cafe sahibinin internetini kullandiginizdan haberi var mi ? olacak mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier

    tekrarlayicilarin duzgun calismasi icin konuldugu noktadaki sinyal seviyesi %50 civarinda olmak zorunda. yoksa sorun yasatip duracaktir. en saglami kablo olur, ancak sanirim kablo da secenekler arasinda degil .

    biraz daha bilgi lazim, ne kadar butce ayirirsiniz bu ise? cafe sahibinin internetini kullandiginizdan haberi var mi ? olacak mi ?

    şöyle söyliyim.. sinyal duvar dibinde rahat çekiyor...
    hatta torrentten dosya indirirken 1 mb hızla bile indirdiği oluyor...
    bütçe dersen 150 tl kadar
    ev 150 metre kare
    kablo olasılıgım yok ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.