Şimdi Ara

Suriyelilere yapılıp bana yapılmayan indirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Ümraniye cumartesi pazarına gittim. Geziyorum öyle meyve sebze alıcam belki bir iki defolu ama markalı mal bulursam onlara da bakıcam. Getiren bi abi vardı. Neyse geziyorum ortalık suriyeli kaynıyor tabi ne kadar kalabalık pazar yarısı suriyeli arapça konuşuyolar bağıra bağıra. Önlerine de bakmıyorlar çarpa çarpa gidiyolar birisiyle neredeyse kavga edecektim ne dediği de belli değil ama kalabalıklardı uzaklaştım ne yapayım 10 kişiye. Ben sinirli sinirli Elmamı armudumu aldım elimde poşetler nihayet defolu ürün satan abinin tezgaha geldim bakınıyorum. Gümrükten gelen mallar falan da var güzel gömlekler pantolonlar. Bir yerinde sökük olan güzel bi nike eşofman buldum dedim ne kadar 50 dedi. Çok bu falan ettim 35 olmaz mı dedim yok abartma bana gelişi xx muhabbeti yapmaya başladı. Abi her pazarcı bunu söylüyo al şu 40 lirayı dedim uzattım. Bu başladı küfre yok ben senin vereceğin parayı şöyle yapayım senin gençliğinin baharını silkeleyeyim pazarlık yeteneğini bilmem ne ettiğimin çocuğu. Tabi ben nasıl sinirlendim elim kolum titriyor ama eşofmanda da gözüm kaldı. Dedim tamam bak 45i herkese yaparsın 45i vereyim alayım dedim. Bak oğlum kendini öldürtme bana dedi git şurdan yok sana eşofman falan. Ama ben kafayı taktım birini çevirip parayı verip aldırıcam çok uzaklaşmadım. O arada 3 suriyeli geldi aynı eşofmanı sordular üstte kalmıştı noluyo lan dedim 25 lira uzattılar pazarcı leş arapçasıyla bir şeyler geveledi suriyeliler söylendi söylendi suriyeli 5 lira daha koydu 30 liraya aldı. Ama ben nasıl köpürdüm. Gittim bi hışımla dedim ben senin ırkını ızdırabını evveliyatını bilmem ne yapayım iyice çığrından çıktı her şey pazar bize bakıyo. Dedim bana 40a bırakmadın Suriyelilere 30a verdin sen ne biçim esnafsın allah belanı versin yok beleş verseydin vs yardırıyorum. Vatandaşlar beni sakinleştirmeye çalışıyor suriyeli için değmez falan diyorlar ben suriyelinin canı cehenneme eşofmanı istiyorum diyorum. Suriyeliler daha uzaklaşmamışlardı suriye anahtar kelimesini ve küfürleri duyunca yaklaştılar tabi 3 kişi olmalarına güveniyorlar. Bağırışıyoruz falan her şey bok oldu dayak yicem belli. O esnada film koptu bende poşetleri elimden bıraktım birden devleşip munvalk yapmaya başladım hatta yanlışlıkla bazı insanları ezdim ve kocaman murder bir zöbaniye dönüştüm. Hepsi tezgahların altına girdi onların. 4ünü de o nike eşofmana sokup istiklal marşının 10 kıtasını okuttuktan sonra her ay 3 defolu malı bana beleş vermeleri karşılığında saldım. Suriyeliler gitmeden bize rahat yok milyonlarcasını neden aldık bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 18 Mart 2018; 11:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Okumayın Zebanü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lene

    Okumayın Zebanü

    Ne ilgisi var hocam. Suriyelileri öyle görüyorsanız başka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 18 Mart 2018; 10:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın syrian killer zöbani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Ne kadar cok seviyon la su "border jumper"lari



    Sinir politikamiz tam bi saka



    Irkcilikmis...



    Adamlar devleti her yil zarara sokuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

    Amatörce, yavan ve fazla itici ırkçılık içeriyor. Çok çalışmalısın ve azıcık buyumelisin, ırkçılık bu denli itici ancak bi liseli tarafından kullanılır. Ya da bi salak. 1. Olduğunu düşünüyorum.


    Fazla mi ciddiye aldım bilmiyorum ama aşırı tiksindim su an senden. Igrenc bi üslup. Aynısını başka millet yapsa ne tantanalar döner şurada , esprinin de bi sınırı var, ahlaksız.

    Hocam

    Beni forumdakiler suriyelilerden nefret etmiyorum Müslümanım hem de hükumete oy veriyorum diye sevmez. Konu dışında muhalifler çok suriye nefretçileri çok diye onların ilgisini çekecek şekilde yazdım

    2014 üyesiyim bir tane suriyeli kötülediğim mesajımı bulamazsın

    Yine de sivri olabilecek cümleleri düzenledim. Ama şikayet edeceğim mesajı hakaret etme hakkını nereden buldunuz merak ettim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 18 Mart 2018; 11:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeforeIforget

    Ne kadar cok seviyon la su "border jumper"lari



    Sinir politikamiz tam bi saka



    Irkcilikmis...



    Adamlar devleti her yil zarara sokuyor

    Sevdiğimi hiç söylemedim. Bi insanı bu şekilde aşağılamak hiçbir kaliba sığmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.