Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider (2018) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
18.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne dersin alınır mı bu oyun? 2013 TR oynadım hoşuma gitmişti hem Rise hem Shadow alayım seriye devam edeyim diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 7 Aralık 2018; 0:47:12 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Oyunu Xbox da bitirmeme rağmen PC de oynamak istedim. Oyun başlangıcında menü sonrası başlangıçta siyah ekran çıktı. Ekran kartım HD6850.. Minimum ayarlarla denerim dedim. R7 250 ile oynamama rağmen 6850 de ki sorun ne olabilir? 1 GB olması siyah ekrana sebep olmuş mudur? Yoksa Xbox ile devam edeceğim..

    1 Gb ekran kartıyla oynayabilen var mı diye de sorabilirim?
  • bilgehan_de B kullanıcısına yanıt
    valla dostum hd 6850 ile o oyunu adam akıllı oynayamazsın ki zaten açmamış bile hiç bence uğraşma xbox'dan devam et bu oyunu düzgün akıcı kalitede oynayabilmek için min gtx 1050, rx 570 falan gerek.
  • Anladım. Bilgisayar da ayrı bir tadı var oyunların..Denemek istedim nasıl bir görüntü kalitesi olur diye.. VRAM 1 GB olmasından mıdır bilemem ama ilk oyun açılışında (menüler görünüyor ) siyah ekran gelmesi acaba dosya bazlı bir sorun mu diye kafama takıldı..
  • Ortalama bir oyundu, gereğinden fazla bug vardı. Oyunun en iyi yanları Lara'nın yüzerken nefes alıp verirken çıkardığı ses.
  • Daha karanlık Lara göreceksiniz, oyun 100 milyon $ mal oldu gibi laflarla oyunu reklam etmeye çalıştırlar ama sonuç ortada. Gittikçe Nathan'a benzeyen bir Lara ve zamanın modası RYO kasacağız diye lineer bir oyuna oldukça fazla geliştirme odaklı bir tablo. Senaryolu, tek oyunculu oyunlarda oyununun ilk etapta sizi sarması o olmadıysa iki saat içinde sarması beklenir.Oyuna 3.5 saat gömdüm, çok ruhsuz olmuş. Şahsen hayal kırıklığına uğradım. Zaten sinyali ikinci oyunda vermişti, bu son seri ile de ispatlamış oldu. Yenilenen serinin İLK OYUNU hala taş gibi. Senaryo, karakterin iç dünyası, hayatta kalış, sinematik oynanış, dinamik yapı, mekanlar, grafikler vs . Bu 3. oyun zaman geçirmek için oynanır, ötesi değil.
  • The Pillar isimli 2.DLC paketi 1.6 gb boyutundaki güncellemeyle çıkışını yaptı.
  • Arkadaşlar bu oyunda hedef alırken hedef imlecinin etrafında yesil renkte küçük karelenme sorunu yaşayan var mı? Sadece hedef aldığımda oluyor onun dışında sorun yok diğer oyunlarda da sorun yok. Ekran kartı HD 7950
  • Şurda ne yapacağım arkadaşlar çeviriyorum elini oynatıyor sonra bi şey yapmıyor? İlk oyun oynamıştım bide sarmamıştı çok direkt bundan başladım ne yapayım sizce devam mı birinci oyundan başlayıp mu gidim

    Shadow of the Tomb Raider (2018) [PC ANA KONU]
  • Oyun efsane olmuş dolby atmosla inanılmaz bir deneyim sunuyor valla çok beğendim...
  • hidden city'de ne yapacağız ya dolanıyorum mal gibi.böyle TR mi olur bir TR oyununda mal gibi dolanmazsın gideceğin yer bellidir nasıl gitsem diye düşünürsün.300 küsür lira verdiğime inanamıyorum sırf koleksiyon olsun diye aldık ama bu oyun 2. ve 1.'den daha kötü sıkıcılık faktörü açısından.ikincisi de biraz sıkıcıydı onda da karda orada burada dolanıp duruyorduk.yeni 1.si iyiydi niye bozuyorlar ki her seferinde?
  • Ya bu oyunun derdi ne acaba en zorda oynadığım için mi böyle?Sorun şu oyunda ciddi ciddi baya ilerliyorum ama oyun beni te ebesinin nikahında yeniden başlatıyor öldüğümde save alıyorum oyunda sık sık fayda etmiyor bu ne saçmalık neden böyle?
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    En zorda sadece kamplarda save oluyor
  • Dolby atmos inanilmaz olmus ya korku oyunumu oynuyorum gerilim mi veya mecera mi cozemedim ya oyun baska bir boyut magrada cigliklar veya arkadan adam kosma sesleri bolumu bitirir bitirmez oyunu kapattim
  • oyunu 100 liranın altında bulabileceğim bir yer var mı? malum ortamlardan oynamıştım orjinal almak istiyorum ama 100 tl üstü çok pahalı
  • oyun microsoft mouse imlecini kullanıyor kendi imleci yok.oyuna mouse imleci nasıl yapılıyor.
  • 199X den beri lara oynamış birisi olaraktan harika oyundu.hele grafikler sanki orda yaşıyomuş hissi verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExMilitary

    Ya bu oyunun derdi ne acaba en zorda oynadığım için mi böyle?Sorun şu oyunda ciddi ciddi baya ilerliyorum ama oyun beni te ebesinin nikahında yeniden başlatıyor öldüğümde save alıyorum oyunda sık sık fayda etmiyor bu ne saçmalık neden böyle?
    En zorda oynayıp otomatik save filanmı bekliyordun.
  • Çok harika oyun yapmışlar, animasyonlar mekan tasrımları Laranın hayatta kalma ve mezar soygunu maceraları içine çekiyor oyuncuyu, özellikle gizlenerek öldürme ve ilerleme konusunda baya geliştirmiş oyun kendini çok zevkli oluyor bu kısımlar Predator gibi nerden geldiğimiz anlayamıyorlar, bir yerlerin yıkıldığı patladığı ve koşturarak aksiyona girdiğimiz sahnelerde bir harika, az önce petrol rafinerisini yerle bir ettim sonrasında laranın bir sudan çıkışı vardı aman yarebbi rambo geliyor dedim

    yanlız dx11 de, win8 de gereksiz kasmalar yapıyor şehir içi kalabalık yerlerde bunu bir türlü düzeltemediler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Mart 2019; 3:8:58 >
  • Arkadaşlar oyun ilk bölümündeki kamp alanı nerde nettrçen videolara baktığım zaman var bulamıyorum bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.