Şimdi Ara

FACEBOOK TEXAS HOLDEM POKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süre önce başlamış olduğumuz Texas Holdem Poker chip e-ticaret sektöründe, uzun süredir aralıksız olarak sizlerin güveni ve desteği ile devam ediyoruz. SinekGame olarak amacımız, siz değerli müşterilerimize güvenebilecekleri bir alış veriş ortamı sunmak ve aynı zamanda en iyi desteği sizlere sağlamaktır. Bu doğrultuda sizlerin güvenini kazanmış bir şekilde kendimizi sürekli yenilemeye ve daha iyisini yapmak için çok daha fazla çalışmaya gayret ve özen gösteriyoruz...

    GÜVENLİ ALIŞ VERİŞ: Kredi kartı ve banka kartı ile yapacağınız işlemler, COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA tarafından 256 bit SSL ile şifrelenmiş bir şekilde korunmaktadır. Kart bilgileriniz hiç bir zaman kayıt altında tutulmaz. Böylelikle güvenli ve huzurlu bir alış veriş yapmış olursunuz.

    HIZLI TESLİMAT: Alış verişi tamamladığınızda,siparişi alınan ürünleri 5, 10 dk. gibi kısa bir sürede teslim edilmektedir.


    Çözüm odaklı: Müşterilerimizin yaşayabileceği her türlü problemi en kısa sürede çözüme kavuşturarak, her zaman çözüm odaklı bir şekilde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için Canlı Destek hattımız, 09:00 03:00 saatleri arası açıktır.

    https://sinekgame.com/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • ........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.