Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • krackk K kullanıcısına yanıt
    Title Update 5 öncesi belirli bir sayıda ekip toparlamak gerekiyordu şimdi isa RAİD matchmaking açıldı girecek herhangi bir gruba da dahil olabiliyorsunuz. Dark Hours Discovery Mode
    Zorluk seviyesi azaltılmış ancak Eagle Bearer veya Raid Exclusive Gear Setleri düşmeyecek sadece GS500 item garanti ediliyor.
  • Patchden sonra oyunu doğru düzgün oynama fırsatı buldum ve rezaleti birinci elden tanık oldum. Ubisoft artık patch filan yapmasın. Dükkanı kapatıp, güney fransaya yerleşsin. Oyuna girmek bile en az 6-7 dakika sürüyor, en az ve bu kaç zamandır pts'de test edilen patch öyle mi? FPS dropları başladı, sağa sola ışınlanan düşmanlar çıktı, oyun ikide bir çöküyor, matchmaking ile girdiğim raidler sürekli buglı. Yahu siz ne demeye bu patch'i çıkardınız ya, gerçekten merak ediyorum ne demeye çıkardınız bunu? PTS'de bu kadar yakınılan şeyler madem hiç düzelmeden oyuna gelecekti, ne b.k yemeye orada varsınız? Abi oyundan soğudum ve artık onamak istemiyorum. Bu ubisoft adam olmayacak, bir daha da bunlardan oyun alırsam.
  • 30Lvl clan vendorda +%20,5 Total Armour özellikli Badger Tuff Backpack satışta. İhtiyacı olan kaçırmasın

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]
  • oh be nihayet skillere gereken güç verilmiş... 5000 skill ile 50-60 kill ile görev bitiriyorum. sıka sıka ilerlemekten 1.oyunda da hoşlanmazdım, amelelik gibi gelirdi. oyunun bütün zevki skiller bence... kuruyorum yüksek bir yere tureti, atıyorum 10 saniyede bir seeker'ı siperden çıkıp kurşun bile sıkmama gerek kalmıyor. challenging falan gayet kolay geliyor, takımım olmadığı için heroic'i daha denemedim ama gerek de var mı tartışılır.

    inşallah değiştirmezler bu şeklini... tam istediğim gibi olmuş.

    skill seti için yeni bi exotic eldiven gelmiş, camp white oak'ın sonundaki boss'tan düşüyor diyorlar ama 6-7 defa challenging olarak yaptım düşürmedi. black tusk diye bütün invaded görevleri de yaptım yine olmadı...

    gerçi mevcut eldivenimi bırakıp ona geçer miyim bilemiyorum... kullanmadan bilemem ama çalışma şekli pek aklıma yatmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Temmuz 2019; 23:3:26 >
  • Title Update 5 güncellemesi sonrası oluşan uzun yükleme süresi problemi yayınlanan ufak bir güncelleme ile çözüldü.
  • Bende aranızıa divison 2 alarak katılmış bulunmaktayım başlayalı 5 gun oldu ama oynayacak adam bulamiyorum beraber oynamak isteyen varsa beni eklesin PrototypeTR world tier 1 deyim şu an
    matchmaking sistemi hakkında bilgisi olan varmı cok boş geliyor bounty veya main missionlarda adam neredeyse yok türk clanda yok denecek kadar az
  • Oyuna başlamak istiyorum, ilk fırsatta edineceğim.

    İlk oyunla arasında çok fark var mı? Bir de oyuncu durumu ne durumda
  • Seriyye1453 kullanıcısına yanıt
    BrothersUNITY

    Devamlı aktif olan epey kişi var, destek veririz. Discord veya Oyun içinden de müracaat edebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 21 Eylül 2019; 10:27:3 >
  • Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

    Merhaba arkadaşlar,

    Oyunda denk geliyorum bazı arkadaşlarda aşağıdaki rakamlar 1500 lerde iken, bende ve birkaç arkadaşımda bu şekilde sıfır. Bu rakamlar ne ifade ediyor ?

    Teşekkürler.
  • SemihGorgec kullanıcısına yanıt
    Commendations - övgüler

    Progression başlığından ulaşıp puanları toparlayabilirsin




    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]




  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymis ya... Ama kaçırmışım:(
  • 20Lvl clan vendorda +%15 Weapon Damage özellikli providence Defense yelek,
    23Lvl clan vendorda ise +%9 Weapon Damage özellikli Alp Summit Armament Backpack satışta. Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]




  • World tier 3 oldum, DZ'ye gireyim dedim de solo oyuncuyu 3-4 kişilik gruplarla eşleştirmek nedir? Harika sistem! Solo DZ oynamak çok eğlenceliymiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 15 Ağustos 2019; 11:53:43 >
  • lvl 30 oldum. şimdi ne yapmalıyım?
  • Uzekena kullanıcısına yanıt
    Oyunda 30.seviyeye ulaştığınızda artık end game olarak ifade edilen oyun sonu içeriklerini oynuyor olacaksınız.Bu seviyede ilk olarak yapmanız gereken World Tier 5 seviyesine ulaşmak olmalıdır.Bunun içinde her Tier seviyesi için gerekli olan görevleri tamamlamanız gerekiyor.World Tier 5 seviyesine ulaşmak artık eskisi gibi çok fazla vakit almıyor ve solo yada co-op oynamanıza bağlı olarak kısa süre içinde en yüksek Tier seviyesine ulaşıyorsunuz.Elbette bu aşamada oyun bitmiyor ve asıl end game yeni başlıyor.Bu seviyeye kadar herhangi bir set vs ile uğraşmayın ve World Tier 5 'e ulaşıncaya kadar düşürdüklerinizden en yüksek skorlu olanları kullanın.World Tier 5 e ulaşınca oyun türüne göre PvE ve PvP setlerini oluşturmaya başlarsınız.Set parçaları için gear farmlamak dışında blueprintleri toplamalısınız çünkü silah modlarını kullanabilmeniz için blueprintleri elde etmeniz gerekiyor.Blueprintleri elde etmek için Control Pointleri Level 3 yada 4.seviyeye getirip temizlemek,bazı gizli yan görevleri tamamlamak ve günlük-haftalık projeleri bitirmek gerekiyor.Kontrol Pointlerden blueprint düşmeyinceye kadar temizlemeye çalışın limit değerine ulaşınca artık blueprint elde edilmiyor.Son olarak egzotik silah ve gearlarıda bu seviyede elde edebilirsiniz.Bazı egzotikler çeşitli görev aşamaları gerektirirken bazıları ise çeşitli factionlara ait bosslardan düşüyor.Sadece Eagle Bearer isimli Egzotik Assault Rifle silahını elde etme için Raid görevini Normal zorlukta oynamanız gerekiyor.Bunun içinde 8 kişiye ihtiyaç duyuluyor ve aynı anda online olan bu sayıda bir ekip bulunmadığında haliyle görevi oynayamıyorsunuz.Bu nedenle başta Raid olmak üzere diğer görevler içinde aktif olan bir klana katılmaya çalışın.

    Yukarıda bahsettiklerim end game için yani 30.seviye sonrası yapılabilecekleri içeriyor.Bunları tamamladıktan ve toplanabilir tüm blueprintleri aldıktan sonra geriye kalansa farm yapmaya devam etmek çünkü oyunun loot sisteminde istediğiniz türde eşya elde etmek için uzun süreler farm yapmak gerekiyor.Setinizi oyun türüne göre istediğiniz düzeye getirmek için uzun bir süre oynadıktan sonrada ister PvE de en zor seviyede Npc lere karşı setinizi denersiniz istersenizde Conflict yada Dark Zone'da gerçek oyunculara karşı PvP oynarsınız.Oyunun aktivite olarak PvE kısmının daha fazla içeriğe sahip olduğunu PvP kısmında ise özellikle Occupied DZ nin daha etkin olduğunu belirtmek isterim.

    İyi oyunlar :)




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Çok faydalı oldu teşekkürler.
  • İlk ciktiginda bayağı oynadım ama nedense biraz baymistim .class setler 1 de ki gibi değildi , skill üzerine set dizdigimde aşırı keyif alıyordum ama 2 de az vuruyordu . Düzeldi mi o sıkıntı ? Beni gaza getirip başlatacak var mı ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]
    ultrawide monitör kullanıyorum son güncellemeden sonra ekranın sol köşesinde böyle bir şerit çıkıyor... Bunun bir çözümü var mıdır? Sadece division2de oluyor bu :|
  • TangoEchoKilo kullanıcısına yanıt
    dostum bunun çözümü çok basit. denetim masası--->Programlar ve özellikler--->The division 2 üzerine tıkla ve kaldır seçeneğini seç. ben böyle rezalet görmedim. "UPDATE" dediğin şey oyuna yenilik, varolan sorunlara çözüm bulmak vb. şeyler yüzünden yapılır. Ubisoft oyunu bozmak için "UPDATE" yayınlıyor. 2 senede division 1 i anca adam ettiler. bunu da heralde bi 2-3 senede adam edecekler. millet rezilliği gördükçe division 1 e şükür edip oyuna geri dönüyor.

    içimi döktükten sonra çözüme gelebiliriz. bu sorunu çözmek için ekran en/boy ayarı yapılan bir bölüm var nvidia ekran kartın varsa, masaüstünde sağ tık yap Nvidia denetim masasından "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" bölümünden ekran ayarını yapabilirsin. saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfzby

    dostum bunun çözümü çok basit. denetim masası--->Programlar ve özellikler--->The division 2 üzerine tıkla ve kaldır seçeneğini seç. ben böyle rezalet görmedim. "UPDATE" dediğin şey oyuna yenilik, varolan sorunlara çözüm bulmak vb. şeyler yüzünden yapılır. Ubisoft oyunu bozmak için "UPDATE" yayınlıyor. 2 senede division 1 i anca adam ettiler. bunu da heralde bi 2-3 senede adam edecekler. millet rezilliği gördükçe division 1 e şükür edip oyuna geri dönüyor.

    içimi döktükten sonra çözüme gelebiliriz. bu sorunu çözmek için ekran en/boy ayarı yapılan bir bölüm var nvidia ekran kartın varsa, masaüstünde sağ tık yap Nvidia denetim masasından "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" bölümünden ekran ayarını yapabilirsin. saygılar.
    Yani ne diyebilirim kardeşim iki üç grafik detay görelim sandık açalım gezeyim diye giriyorum oyuna. Çok güzel bir sistem oynamaktan zevk alıyorum diye değil... Bu sorun canımı sıkıyor sadece eyvallah sağolasın deneyeceğim. 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.