Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2'yi inceledik: Yeni tasarım, yeni özellikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fason üretici Faxconn a tüm ürünlerini ürettiren Apple a teknoloji kalmadı. Telefonları çok üretiliyor ve hak ettiğinden çok daha pahalıya satılıyor. Büyük bir pazar payına sahip ve bu pazardan gelir elde edenler Sony veya Samsung başlığını görür görmez saldırıya geçiyorlar. Bütün bu hakaretlerin nedeni budur. Bildikleri bir şeyde yok ekran, kalınlık ve incelik. Hiç bir özelliğini bilmedikleri telefon hakkında yorumlar yapıyorlar. Fotoğrafa bakarak yorum yapan bir kitlenin oluşu tabi biraz komik ve üzücü. Biz Sony ürün yelpazesini biliyoruz. Telefonları bu ürün yelpazesinin küçük bir parçası. Yani zaten hiç bir zaman müşteri hedefi Samsung, LG veya Apple olmadı. Boşuna çırpınmayın artık Sony bizim için daha değerli, belediye dağıtmış gibi herkesin elinde yok ve yurtdışından alıyoruz. Tasarım konusuda bizi ilgilendirir çünkü bizim beklentimize cevap veriyor. Sabun gibi olan ve makyaj aynasına benzeyen kadınların eline yakışan Iphone inanın hiç ilgimizi çekmedi. Önce kendisi ekran üretişin ve artık Full HD telefon üretmekten vazgeçmeli. Full HD mi kaldı :)

    İphone ve Samsung genele hitap eden telefonlar üretiyor. Sony ve diğer markalarda genele hitap eden bir telefon yok üzgünüm. Sony hiç bir zaman ıphone X gibi BİM de satılmaz.. Günümüzde Sony, LG, Blackbery, Motorola, Huawei, HTC ve Vertu gibi Nokia iştiraki markalar var ve genele hitap etmiyorlar. Iphone ve Smasung kullanıcılarındaki sancı niye ? Sony veya başka bir marka duyduklarında hemen hakaret etmeye başlıyorlar.


    Benim şahsi görüşüm, Iphone çok ince çünkü küçük bir pile sahip ve makyaj aynısı gibi görünüşü ve yıllardır üstüne başka bir şey koyamayışına diyecek söz bulamıyorum hala aynı kasa.. ekran 1 cm büyük olsa ne olur. Sony gibi 4K HDR mı? 8 milyon piksel farkını gözü sağlıklı olan ve VR keyfi yapanlar daha iyi bilirler. Samsung ve Iphone VR gözlüğe takarsanız canınız sıkılınca pikselleri sayabilirsiniz.


    Yıllardır Iphone ve Samsung kullanıcılarını takip ediyorum. İki markanında bir çok konuda ne kadar geç kaldığını görmemek mümkün değil. S4 ü hiç unutur muyuz koltuğa bırakırken kapağı bir tarafa kendi bir tarafa giderdi. Aynı yıllarda biz suyun alltında Z ile video çekerdik, o yıllarda Samsung ve Iphone 1280x720 ekrana sahipti. 2014 yılından beri Sony 4K ekranlı yani 8 milyon piksel üretirken hala böyle ekranı olan telefonlar üretme konusunda Samsung çok geride kaldı, Iphone içinde bir rüya. X serisi BİM de satılıyordu. X serisinin ekranlarını Samsung'dan alıyor. Amoled beyazları gri gibi veren bir ekrana sahip şimdi de sarı veriyor :) Pil ömrü konusunda fikrimi sorarsanız Iphone dünyanın en kötü telefonu. Kullanıcıları şarj cihazıyla geziyor. Düşük çözünürlüklü ekranı olmasına rağmen içindeki küçücük pil günü zor çıkarıyor.


    İIphone zarif bir telefon 15 25 yaş genç kızların eline çok yakışıyor. Bir aksesuardan farksız görünüyor. Ben her zaman köşeli ve erkeksi telefonları tercih ettim.

    Iphone satışları düşmeye başlayınca belirli bir kitle hemen diğer markalara saldırıya geçti. Sony den yıllar önce düşük bir model telefon almış veya Samsung kullanıcılaırnın bu başlık altında ne işi olabilir? Sony her zamn telefonlarında daha iyi kamera kullandı. Iphone ve Smasung yıllardır çözünürlükten bir haberler çünkü maliyetten dolayı düşük çözünürlüklü ekran ve kamerayı tercih ettiler. Sony her zman daha büyük boyutlu sensor ve daha yüksek çözünürlüklü kamera kullandı. Rakipleri her zman Sony den kamera almaya devam ettikleri sürece bir kaç gömlek eksik olacaklar.

    Iphone ve Samsung satışlarından kar elde eden kişiler diğer tüm markalara saldırmaya devam edecekler. Bir tek Iphone olsun ikince elde iyi kar edelim diyorlar ellerinde fazlasıyla parça var. unutmadan kadın eline Iphone yakışıyor derken buraya gelip abuk sabuk yorumlar yapanlara daha çok yakışıyor.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.