Şimdi Ara

Türk Telekom REZALETİ - SON EDİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
19.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SON EDİT : Arkadaşlar konuyu artık daha fazla uzatmaya gerek kalmadı sanırım. Mağduriyetim tam olarak giderilmese de en azından boşa ödediğim ve ödeyecek olduğum paranın bir bölümünü kurtarmış oldum. Bazı arkadaşlar bunun için buraya konu açman kabul edilemez falan yazmış. Yani bunu yazanı anlayamıyorum en azından başına böyle bir şey gelen birinin artık bakıp okuyup yüzlerce kişi tarafından yazılmış önerileri oldu. Bunda ne gibi bir sakınca görüldü anlamıyorum. 2 aydır bununla uğraşıyorum ve ben haklıyım. Haklı olduğum konularda da vazgeçmek pek huyum değildir. Bu arada ttnet'le alakalı fikirlerim değişmedi benim için hala hizmet kalitesi yerlerde olan bir firma.
    Bundan sonraki süreçte alt yapı getirmeleri için uğraşacağım bu süreci paylaşmayı düşünmüyorum.

    Yardımcı olmak için mesaj atan post atan uğraşan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Bu şekilde sesimizi duyurup yardımlaştığımız sürece her türlü sorun çözülebilir keşke ülkedeki her problem için bu konudaki gibi yardımlaşmalarla karşılaşsak. Fakat görüldüğü gibi enteresan insanlar çıkıp reklam, fake vs. diyerek bunu bile provoke edebiliyor.

    Yeni gelen arkadaşlar için gelişen olaylar hakkında özet geçeyim. Forumdaki arkadaşlar bir çok çözüm sundular ve ceoya mesaj gonderdim. Aynı gün mesajıma cevap verip ilgileneceğini bildirdi. Aynı gün içerisinde de kullanmadığım fatura tutarlarımı düşürdüler ve cayma bedeli olmadan 160 tl ödeyerek iptal işlemi yapacaklarını söylediler. Fakat binama internet şuan için taşıyamıyorlar.



    Ayrıca yönetiminde "REZALET" kelimesine müdahale ederek konu başlığından silmesi de beni çok şaşırttı. Bunu da söylemeden edemeyeceğim.

    Herkese iyi forumlar...



    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Sinirden elim ayağım titriyor artık. Türk Telekom gibi ciddiyetsiz ve müşteri memnuniyeti "0" olan bir firmadan hizmet almayı düşenenler için paylaşmak istedim.

    Yaklaşık 2 ay önce başka bir eve taşındım. Haliyle interneti mi nakil ettirmek için başvuruda bulundum.
    2 Hafta geçti gelen giden yok aradım müşteri hizmetlerini siz evde olmadığınız için talep iptal olmuş dediler.

    Neyse dedim tekrar başvuru yaptım. Tekrar 2 hafta geçti yine bu sefer aradılar bugün geleceğiz kaçta gelelim dedim istediğiniz saatte gidin evde eşim var kardeşimi de gönderdim gelecekler diye. Sonra kardeşim aradı kimse gelmedi diye bilgi verdi. ertesi gün tekrar müşteri hizmetlerini aradım evde kimse yok diye sisteme girilmiş iptal olmuş dendi iyice sinirlerim gerilmeye başladı. Tekrar başvuru oluşturdum.
    Bu arada hala fatura gelmeye devam ediyor.

    Bu sefer yine ses seda yok aradım iyice bir söylendim tam 30 dakika müşteri hizmetlerine dediler ki size yeni modem gönderilmiş kargo ile alışamamışsınız eski modeminizi iade ettiğiniz için yenisi gelmeden kurmaya gelmiyoruz. Fakat benim kargodan falan haberim yok daha önceki arkadaş kuruluma gelecek kişi getirecek dedi. Neyse kargo firmasını arıyorum "MNG Atalar Şubesi" adresimi güncellemek için telefonu açan yok. TTneti tekrar arıyorum bizi ilgilendirmiyor gibi konuşmalar geçiyor. Tekrar kargoyu arıyorum 10 kere açan yok. Pes ettim artık 1 haftadır akışına bıraktım yine arayan soran yok bugün 2. fatura daha geldi yani 2 aydır kullanamadan fatura ödemek zorunda bırakılıyorum ve kimse ilgilenmiyor.

    Bugün artık çıldırmak üzereydim ve taahhüdümü falan iptal ettirip ttnet le alakamı tamamen kesmeye karar verdim. Taahhüt ceza bedelini falan gözden çıkardım umrum da bile değil aradım ttnet'i dedim kapatın hemen aboneliğimi fakat bu seferde kapatamıyoruz diye tutturdular.

    Neymiş nakil başvurusu yaptığım için hat aktif değilmiş nakil olmadan iptal edemezlermiş. Allahım kan beynimde artık küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Nakil için 2 aydır ugrasıyorum yapan yok iptal ettiricem nakil olmadığı için edemeyiz diyorlar fıttırdım artık sayıp sayıp kapattım.

    Aktif olmayan hattın 2 aydır faturasını ödüyorum. Ama iş iptale gelince aktif değil deniyor. Bunlar kadar lanet bir firma görmedim.

    Her yere şikayet ettim. Bimer, Cimer, TT genel müdürlük, tüketici mahkemesi her yere. Fakat ŞikayetVar dan baktığımda benim gibi milyon tane insan tüketici mahkemesine şikeyette bulunmuş haklı bulundukları halde bile kararı sallamıyorlarmış. Çıldırıcam artık en sonunda genel müdürlüğü basıp camını çerçevesini indirmeyi düşünüyorum resmen o hale geldim.

    SAKIN HA BU FİRMADAN HİÇ BİR HİZMET VEYA ÜRÜN ALMAYI DÜŞÜNMEYİN. BU KADAR SAYGISIZ CİDDİYETSİZ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BİR NEBZE SALLAMAYAN BİR FİRMA DAHA GÖRMEDİM. NEREDEN BULAŞTIM BUNLARA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canermm -- 2 Mart 2018; 11:18:20 >







  • Hocam bende evime internet talebinde bulunmuştum yıllar önce gelip bağlamadılar sebebi de port yokmuş hat yokmuş bilmem ne, internete baktım herkes bu durumu kabullenmiş sineye çekmiş çoğu kişi vazgeçmiş internet bağlatmaktan vs. Benim tabi yapım gereği bi işe yapıştım mı bırakmam sonuna kadar giderim, (hala pek çok konuda takibim vardır, ilçemdeki bütün kargolar beni bilir o gün gelen kargo önce bana gönderilir telefon açarlar kargonuz geldi diye o derece bezdirdim insanları), neyse gittim türk telekom müdürlüğüne yok altyapı yok, bilmem ne yok dedim peki ertesi gün yine gittim dedim var mı bir gelişme? Adam şaşırdı tabi, dedi yok daha dün gelmiştiniz olsun dedim merak ettim, yok dedi tabi bu, ertesi gün yine, 3, 5, 10 kere gittim, o arada önüme gelen her yere şikayet ediyorum, türk telekoma özellikle şikayet oluşturuyorum arayıp, kaydınız var diyorlar, olsun diyorum o kayıt ile ilgilenilmediği için şikayet ediyorum o zaman diyorum, bunlar her seferinde işleme koymak zorunda ve incelemek zorunda, neyse artık projeleri çizimleri göstermeye başladılar, her gittiğimde de dilekçe vs. yazıyorum bu arada, planlarını anlatmaya başladılar, böyle böyle gidip gelip oldum sırf yıldırmak için vaktim yok ama bir şekilde vakit bulunca hemen damlıyordum oraya oradan geçerken yol üstü falan, en sonunda bunların başları mı proje yöneticisi mi ne çağardı yanına, bak kardeşim dedi senin eve internet bağlayacağız ama kimseye söylemeyeceksin, apartmanda yan apartmanlarda vs. ve ertesi gün gelip interneti bağladılar.

    Yani diyeceğim o ki bunlar istese yaparlar kardeş, bilmem nerden anasının gözünden çeker o kabloyu yine yapar yapacağı varsa. Umarım anlatabilmişimdir ;)
  • Bende nakil yaptırdım ama dediğiniz hiç bir sorun bende olmadı.

    Başvurdum 2 gün sonra yeni modemle gelip bağlantıyı yapıp gittiler. Yer istanbul silivri

    Demek bu bölgedeki çalışanlarla alakalı bir sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaydonunAbisi

    Bende nakil yaptırdım ama dediğiniz hiç bir sorun bende olmadı.

    Başvurdum 2 gün sonra yeni modemle gelip bağlantıyı yapıp gittiler. Yer istanbul silivri

    Demek bu bölgedeki çalışanlarla alakalı bir sıkıntı.

    Ah keşke böyle olsaydı. Ama illallah ettim artık.
    2 ay geçti saçmalıktan başka bir şey yok.
    Ben kocaeliye taşındım buradaki hizmet berbat ötesi.
    Gerçi bundan önce istanbul küçükyalıdaydım orayada bağlatana kadar 2 hafta uğraştım.
  • Bende başvuru yapmıştım bayiden. Gelen giden olmadı. Sonra 4 gün sonra tekrar gittim iptal olmuş dediler bir daha kayıt aldılar. 1 hafta sonra tekrar gittim oda iptal olmuş dediler. Kız tekrar kayıt aldı. Daha sonra şalterler alttı benim. Bir yakınımın tanıdığı varmış o girdi işin içine beni müdürlüğe gönderdi. Oradan sağ olsun bir arkadaş yardımcı oldu ismim üzerinden değerlere bakılan bir yerden baktı. Askıda kalmış sizin kayıt dedi. Kaydı alan gerizekalılar kayıt kapatmadan üst üste bana kayıt açtıkları için kilitlenmiş mi ne olmuş. Sildi hepsini. Tekrardan kayıt aldı. Ertesi gün bağlamaya geldiler.

    Çalışanların bilinçsizliği yüzünden 1 ay bekledim bağlasınlar diye. Elemanlar da sıkıntı var. Ama bu ttnet çok über bir şirket demek değil tabi ki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: laborant35

    Bende başvuru yapmıştım bayiden. Gelen giden olmadı. Sonra 4 gün sonra tekrar gittim iptal olmuş dediler bir daha kayıt aldılar. 1 hafta sonra tekrar gittim oda iptal olmuş dediler. Kız tekrar kayıt aldı. Daha sonra şalterler alttı benim. Bir yakınımın tanıdığı varmış o girdi işin içine beni müdürlüğe gönderdi. Oradan sağ olsun bir arkadaş yardımcı oldu ismim üzerinden değerlere bakılan bir yerden baktı. Askıda kalmış sizin kayıt dedi. Kaydı alan gerizekalılar kayıt kapatmadan üst üste bana kayıt açtıkları için kilitlenmiş mi ne olmuş. Sildi hepsini. Tekrardan kayıt aldı. Ertesi gün bağlamaya geldiler.

    Çalışanların bilinçsizliği yüzünden 1 ay bekledim bağlasınlar diye. Elemanlar da sıkıntı var. Ama bu ttnet çok über bir şirket demek değil tabi ki

    Çalışanlarda sıkıntı olması şirkette olması anlamına gelir. Koca şirket bunun gibi adamları nasıl çalıştırır anlam veremiyorum anında kapının önüne koyacaksın ki bir sonraki çalıştığı şirkette bunun gibi hatalar yapmayıp insanları mağdur etmemeyi öğrensinler. Bunlar gibi çalışanlarda işsiz kalınca ağlayıp sızlarlar.




  • Bende Nakil yaptırmıştım sorun olmadı..

    Elemanlar geldi fiber çektiler yeni modem getirdiler..sorunsuz şekilde işlerini yaptılar gittiler..

    Demek ki il il bölge Bölge çalışma sistemi var.. Ben şanslıymışım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET ne yapsın onlara. O bilse çalıştırmazlar ki. Bayiden bahsediyorum. Adamın kaşesinde bilmem ne turizm inşaat a.ş yazıyor. Dükkanın adı ttnet Bayilik almak o kadar zor değil diye biliyorum
  • ben 3 senedir altyapı bekliyorum 3 sene oldu dilekçe vereli hala gelen giden yok ben nabayım uydunet gibi bişey kullanıyorum mecbur
  • Bizimkini dondurmuşlardı. Belki modem parası varsa onu ödetiyorlar sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen altyapı yoktur



    Umarım İstanbul gibi kalabalık biryerde değilsinizdir

    Ben Antalya gibi biryerde 13 ay bekledim kablonun çekilmesini siz eğer kalabalık bir yerde iseniz 2-3 yılı bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de başımdan böyle bir olay geçti. 1 ay internetsiz kaldım. Bir daha aman aman. Kasımda taahhütüm doluyor. Sonra vodafone nete geçeceğim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsraillile satılan ttnet kullanmam kullandırtmam harama para vermek gibi ttnet para vermek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkede bir tane müşteri memnuniyeti gözeten iss yok.

    Birisi tekel olmuş hizmet sıfır,

    Birinde hizmet varla yok arası ve muhatap yok,

    Diğeri de sorunsuz ama fatura geldiğinde yutkunamıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 27 Şubat 2018; 22:2:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ne kullanıyon
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Kablonet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecmis olsun hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şansa bak ben de taşınacağım TT ye bugün gittim 2 günde açılır demişti.Öyle deyince korkmadım değil umarım bende de sizin gibi sorun çıkmaz şimdiden korktum.

    Konu up bu arada .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haldir54

    ben 3 senedir altyapı bekliyorum 3 sene oldu dilekçe vereli hala gelen giden yok ben nabayım uydunet gibi bişey kullanıyorum mecbur

    Sizin isiniz fahada zor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saksopat

    Bizimkini dondurmuşlardı. Belki modem parası varsa onu ödetiyorlar sadece.

    Yok dondurma falan 70 70 oduyorum diyorum adama oyle bisey olmaz diyor. E odedim diyorum hala yok diyor şaka gibiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhotSht

    Muhtemelen altyapı yoktur



    Umarım İstanbul gibi kalabalık biryerde değilsinizdir

    Ben Antalya gibi biryerde 13 ay bekledim kablonun çekilmesini siz eğer kalabalık bir yerde iseniz 2-3 yılı bulur.

    Altyapı olmayinca zaten hiç nakil yapmiyorlar direk soyluyorlar altyapi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.