Şimdi Ara

Karton Sanal Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karton Sanal Gözlük


    Karton Sanal Gözlük

    Karton Sanal Gözlük, Karton Sanal Gözlük hakkında, Karton Sanal Gözlük üreticileri,

    Karton Sanal Gözlük, Yani google cardboard artık Türkiye de üretiliyor ve tüm dünya ülkerine ülkemizden ihraç ediliyor. Sanal Gerçeklik sektörünün gelişmesi ve yaygınlaşması ile birlikte, sanal gerçeklik gözlüğü ihtiyacıda gün geçtikçe artıyor. Kullanıcılar doğal olarak en ekonomik sanal gerçeklik gözlüklerini aramaya başlıyorlar. Tam burada karton sanal gerçeklik gözlüğü olan google cardboard evreye giriyor. Kullanıcılar için en uygun fiyat ile temin edilebilecek ürün olan karton sanal gerçeklik gözlüğü google cardboard, kullanım kolaylığı ile de rakiplerinden çok önde yer alıyor. Katlanabilen veya hazır kurulu modelleri olduğu gibi tamamen sizin tercihinize göre de üretilebiliyor.

    Promosyon Sektörünün Yeni Trendi

    Karton Sanal Gerçeklik gözlükleri üzerine her türlü kaplama yapılmasına uygun olduğu için promosyon sektörü içinde mükemmel bir ürün oldu. İlk keşfedildiği tarihlerde uzak doğu ülkerinden ithal edilerek alınan google cardboard sanal gerçeklik gözlükleri. Yerli üretim kapasitesinin artması ile uzak doğu ürünlerinden çok daha uygun fiyatlara ülkemizden temin edilebiliyor. Mart Teknoloji olarak karton sanal gerçeklik gözlüklerini 16 yıllık sektör tecrübemiz ile sizin için üretiyoruz. Kalın ve sert kartonlardan üretilen karton gözlükler baskı sonrası uygulanan işlemler neticesinde ıslanma ve neme karşıda dayanıklı hale geliyor. Bu sayede uzun süre yıpranmadan kullanabileceğiniz promosyon karton vr gözlüklere sahip oluyorsunuz. Firmanızın reklam etkinliklerinde yada markalarınızın lansmanlarında kolaylıkla kullanabilirsiniz. Klasik basılı katalogların çok demode olduğu günümüz reklamcılık sektöründe, rakiplerinizden bir kaç adım öne çıkmak istiyorsanız. 360 içerikler ile hazırlanmış reklam ve tanıtımlarınızı google cardboard lar ile uluslararası mesafelerde müşterilerinize iletebilirsiniz. Maliyet olarak bir tek katalogtan bile daha ucuza üretilebilen bu gözlükler sayesinde hedef kitlenizin ilgisi çekebileceğiniz ve çöpe atılmayacağından emin olduğunuz etkileşimli bir reklama sahip olacaksınız.

    Sizde firmanıza, markanıza, etkinliklerinize özel Google Cardboard üretimi yaptırmak yaptırmak istiyorsanız veya projenize özel bütçe teklifleri almak istiyorsanız, burayı tıklayarak hemen bize ulaşabilirsiniz.

    Diğer ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi almak için burayı tıklayarak gezintiye devam edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.