Şimdi Ara

Elektrikli otomobile isyan ettirecek ÖTV zammı YENİ ZAM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli otomobillerin ÖTV oranları 10 katın üzerinde artacak. Buna göre Türkiye'de fiyatlar yüzde 60'a kadar zamlanacak.
    Otomotiv sektörünün geleceği olarak görülen elektrikli otomobiller tüm dünyada teşvik edilirken, Türkiye’de art arda vergi darbesi yiyor.

    Meclis’e sevk edilen torba tasarıya kadar elektrikli otomobillerden sadece yüzde 3 ila 15 arasında ÖTV alınırken, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ise alınmıyordu.

    Bu da bu araçlara yönelik bir teşvik olarak algılanıyordu. Ancak torba tasarıyla birlikte ilk önce elektrikli otomobillerden de artık MTV alınacağı ortaya çıktı.

    Bu düzenlemede benzinli ve dizel otomobiller için ödenen MTV’nin yüzde 25’i kadar bir miktar belirlendi.

    Elektrikli otomobillere yönelik tek vergi düzenlemesinin MTV olduğu zannedilirken, Hürriyet'ten Emre Özpeynirci'nin haberine göre, muhalefet partilerinin bile fark etmediği fahiş bir zam yapıldığı ortaya çıktı. Tasarının içerisinde herhangi bir gerekçe ve açıklama belirtilmeden sadece ‘ÖTV Kanununun II sayılı listesi güncellenmiştir’ ifadesi yer aldı. Bu fark edilmeyen zamma göre elektrikli otomobillerin ÖTV oranları 10 katın üzerinde artarken, Meclis’ten geçmesi halinde mevcut elektrikli otomobillerin fiyatları yüzde 33 ile yüzde 60 arasında zamlanacak.Elektrikli otomobile isyan ettirecek ÖTV zammı YENİ ZAM !!



  • şu imzanı bi değiş arkadaşım ya one öyle 2 sayfa uzunluğunda
  • Adamların artık gözü döndü. Her koldan saldırı halindeler. Devlet kendi vatandaşına zulmetmek için çalışma yapıp yasa çıkarmak için uğraş verir mi? İşte Türkiye'de oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki mesajlarda hemen almanlar belli etmiş kendilerini. nasıl kıskançlık akıyor mesajlarınızdan kabul edin işte kıskandıwşdkdkwşdkej

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep 50 TL'lik alkjdsjkfdnjhfdsbbjhfdsfdsfds

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil Çocukları işte vergi almayacakta ne yapacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Adamların artık gözü döndü. Her koldan saldırı halindeler. Devlet kendi vatandaşına zulmetmek için çalışma yapıp yasa çıkarmak için uğraş verir mi? İşte Türkiye'de oluyor.

    kardeş adamlar artık okadar eminlerki gelip çomarın anasını bellese peçete tutacak. o yüzden pvp serverda oynar gibi oynuyorlar türkiyeyle. işin kötü tarafı bu çomarlar çok fazla. açlıktan kırılsalarda muhalif olanları direk fetocusun sen diye yaftalıyorlar.
  • Ya veletler siz biliyorsunuz da devlet bilmiyor mu ? Adamlar oy kaybetme riskine rağmen yapıyor bunları , neden ? Çünkü para lazım . Son 10 yıldaki savunma sanayisindeki atılımlara bakın bunlar bedava olmuyor , devletimiz yeterki üretsin biz vergi öderiz , bakın bu atılımlar olmasa bugün afrine giremezdik. Tüm dünyaya karşı dimdik duramazdik , omurgasız bir öyle bir böyle olurduk .
















    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyata çevre dostu araba bug'ını fixlemisler ee TR serveri bu kolay değil burda kasmak ama dayılar iyi exp veriyo diye duydum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pırlanta ÖTV yok. Yat mazotuna vergi yok yurtdışından gelen bisiklete(?) Yüzde 20 ÖTV elektrikli arabaya boyu kadar ÖTV doğru yoldasınız devam....



    Para lazım vs cilere hiç girmeyeceğim. Para lazımsa gidip bisikletten kesecegine futbolculardan kes yüzde 8 veriyorlar Türkiye'de İspanya da yüzde 50 ilen vergi. Git pırlantadan git milletvekili maaşından kes!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep 50kW kullandığımdan dolayı beni ........

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine küfürsüz günümüz geçmedi

    yine saçı başı yolmadığımız günümüz geçmedi

    ne diyorduk

    herkes bakar AKP yapar

    kulak arkası bile kalmadı artık

    yetmez bize bu vergiler, yetmez!!! daha çok lazım...
  • Valla bu millete müstehak

    Insallah ilerde yasama vergisi diye bir sey cikarirlarda millet aldigi nefesin bile vergisini verir

    Selam ve dua ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihburak95

    Pırlanta ÖTV yok. Yat mazotuna vergi yok yurtdışından gelen bisiklete(?) Yüzde 20 ÖTV elektrikli arabaya boyu kadar ÖTV doğru yoldasınız devam....



    Para lazım vs cilere hiç girmeyeceğim. Para lazımsa gidip bisikletten kesecegine futbolculardan kes yüzde 8 veriyorlar Türkiye'de İspanya da yüzde 50 ilen vergi. Git pırlantadan git milletvekili maaşından kes!

    yat mazotunda ötv var.
  • "At arabası dururken elektirikli otomobile binmek senin ne haddine varoş" diyorlar kısaca.
    Gerçi yolları ezen her tekerden vergi alınacak yakında ister bisiklet ister kamyon adam yapmış ve vergisini ister
    Sende ya öder yada binmezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.