Şimdi Ara

Suriye'den sonra sırada biz mi varız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana sorarsanız Allah korusun İnşAllah yanılırım ama Suriye'den sonraki sıradaki hedef İran değil biziz. İran'a göre ordu olarak daha güçsüzüz. İran coğrafyası işgal için çok zor bir coğrafya Osman Pamukoğlu'da anlatıyor İran istemediği sürece orada terör barınamaz. ABD Afganistan'a girdi rezil oldu çünkü coğrafyası zordu ha İran ondan 5 kat daha zor bir coğrafya daha kalabalık bir nüfus çok daha güçlü bir ordu ve arkasında çok sağlam iki güç var. Ve bu iki güç yıllardır müttefik birbirlerine aşırı bağlı bizim natodaki gibi değil yani birbiri için ölürler. (Rusya,Çin) ve şiiliğin kalesi tüm dünyadaki şiiler bu savaşa katılabilir.

    İsrail-İran danışıklı dövüşü yıllardır var. Bi halt olduğu da yok.Askeri anlamda nükleer füzeler, nükleer bombalar vb. bulunuyor İran'da.

    Yıllarca ambargo yiyerek kendi kendine yetmeyi bilmiş.Savaşa hazır. Aç kalmamış bir ülke ve terörü bizim gibi içeri alıp beslemeyi yerine direk asıyorlar.

    İsrail'de savaşa hazırlanıyor gibi söylentiler var.Doğruluğunu bilemeyeceğim.

    Bütün bunları İran'ı övmek için yazmadım. Askeri anlamda bizden kat kat güçlüler bu bir gerçek.Sınırlarımızdaki mayınların temizlenmesi felan aklıma bunu getirdi direk olarak.

    Savaş çıksa Abd destekli büyük bir kürt nüfusu da işimizi zora sokar.Güneydoğu bölgesinde. İstanbul ve Ankara düşse zaten işimiz biter.

    Ve İran'da savaş çıksa Rusya onu korur Çin onu korur ama bizi teröre destek veren Abd'nin olduğu Nato mu koruyacak?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.