Şimdi Ara

Toplanın, TTnetin beni dolandıramayışını anlatıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Kullanmadığım ama taahhütü devam ettiği için kapatamadığım bir internet hattım vardı. Canıma tak etti bir ay önce aradım, ocağın 3'ünde tam olarak.

    Dedim ki ben bunu kapatırsam ne kadar cayma bedeli öderim ? 96 lira cayma bedeli + atıyorum bu ayın 7sinde iptal olsa 7 günlük iptal ücreti, başka bir ücret olmaz dediler. Dedim tamam, ben bu koşullara istinaden iptal istiyorum. Islak imzalar, vs. İptal sürecine girildi. 100 küsür lira bir fatura bekliyorum.

    Birkaç gün önce mesaj geldi, faturanız 431 lira :) Gülümsedim, çünkü konuşmayı kayıt etmiştim.

    Aradım TTneti, dedim ki bakın, bana 3ünde bu şekilde bilgi verdiniz açın konuşma kayıtlarına bakın, 431 lira nedir dedim, 320 küsür lira cayma ücreti, 100 küsür lira 12 aylık bağlantı züpcüğü, bilmemkaç günlükte kullanım ücreti.

    Kabul etmiyor ve ödemiyorum. Açın kayıtları dinleyin üçündeki bana ne bilgi verilmiş ben neye istinaden iptal istemişim. Kayıt oluşturmamakta çok direndi temsilci, küfür kıyamet kayıt oluşturttuk.

    2 gün sonra mesaj, aradık ulaşamadık.

    Arkadaşlar, inanın itimad edin ki beni arayan olmadı, aradıklarını söyledikleri saatte ben ofisteyim, telefonum masada, hat full çekiyor ve o sıra hiç arama almadım.

    Güç bela aradım, dedim aramışsınız kaydımın durumu nedir ?

    Kayıtlar dinlenmiş, müşteriye verilen bilgi iptal sonrası olduğu için bıdıbıdıbıdıbıdı geçerlilik taşımaz yazılmış kayda dedi.

    Haydaaa, 4-5 defa aradım, müşteri temsilcileri bi kere kayıt oluşturulmuş, bir daha oluşturamayız bıkbıkbık sürekli oyaladı.

    Küfür kıyamet bir takım liderine bağladılar (arkadaşlar, TTnet ile ilgili bir çıkmaza girerseniz mutlaka takım lideri isteyin, yaklaşık 15 dakikalık bir kavga sonucunda takım liderine bağlamayı kabul etti müşteri temsilcisi)

    Takım lideri ile seviyeli bir konuşma gerçekleştirdik. Demin açılamaz denilen kaydı tekrar açtı kendisi. Bütün şikayetleri yazdı, not olarak bende de kayıtların olduğunu, bu olay derhal bana denilen şekilde sonuçlandırılmaz ise adli yollara başvuracağımı ve dolandırılmak sureti ile tazminatımı arayacağımı da not ollarak düşürttürdüm.

    Bugün telefon geldi. Açtım, bir beyefendi; Kayıtlar tarafımdan dinlenmiştir beyefendi. Size verilen bilgiye istinaden sistemde 431 lira görünmesine rağmen 96 lira cayma bedeli artı bilmemkaç günlük kullanımla 103 TL olarak faturanızı güncelledik. Bilginiz olsun isteriz dedi. Ödemeniz gereken miktar yalnızca 103 TL'dir dedi.

    Arkadaşlar, bu adamlar her türlü caydırmayı kullanmaya çalışıyorlar. Müşteri temsilcileri yardımcı olmuyor, kayıt açmak istemiyor, kayıt açılıyor aradık deniliyor aranmıyorsunuz.

    HAKKINIZI ARAYIN. Bunların yanına haksız bir liranızı bile kar bırakmayın. Bana atmaya çalıştıkları 330 liralık kazığı 5000 kişiye atsalar elde edecekleri haksız kazancın boyutunu düşünün.

    Bunlarla önemli bir konuşma yapacaksanız MUTLAKA telefonunuz görüşmeyi kaydetsin.

    Hepinize iyi günler diliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.