Şimdi Ara

Duvardan Duvara Halı Çeşitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duvardan Duvara Halı Çeşitleri


    Ev ya da işyerleri için dekorasyonun, ısı yalıtımının ve görselliğin önemli unsurlarından biri olan halılar kullanım alanına göre farklı boyut, renk ve desenlere sahip olarak üretilen eşyalardır. Otel ve cami gibi geniş yüzeyli ve her noktası kullanıma açık alanlarda duvardan duvara halı çeşitleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Duvardan duvara halılar mekânda görsel açıdan bütünlük sağlaması ve kolay bir şekilde temizlik yapılmasının mümkün olması sebebiyle ilgi görmektedir. Buna ek olarak duvardan duvara halılar ısı yalıtımına katkısı fazla olan ürünlerdir. Özellikle ibadet yerleri için söz konusu ürünlerin tercih edilmesi, soğuk mevsimlerde bu mekânlarda vakit geçirmek isteyenler için ortamın sıcaklığını muhafaza etme ve yere oturularak zaman geçirilirken soğuk zeminin olumsuz etkisinden uzak kalma açısından önemlidir.

    Suni Halı Çeşitleri

    Halılar yalnızca kapalı alanlarda kullanılan eşyalar değildir. Açık hava şartlarının etkilerine maruz kalan noktalar da peyzaj tercihleri sebebiyle ya da sunduğu avantajlardan yararlanmak gayesiyle halı ile döşenebilmektedir. Bununla birlikte havuz kenarı, halı saha ya da parklardaki yürüyüş alanları gibi noktalarda yaygın olarak kullanılan halı çeşitleri kapalı alanlarda kullanılanlardan farklı olarak hava şartlarına dayanıklı suni ürünlerdir. Kullanım alanının özelliğine göre suni halılar için de farklı hav yüksekliği, dayanıklılık ve kalite özellikleri değişmektedir. Suni halının niteliği, aynı zamanda fiyatını da belirlemektedir.

    Parça Halı Çeşitleri

    Halı seçimini belirleyen temel etmen kuşkusuz kullanım alanının özelliği ve halının karşılaması beklenen ihtiyaçlardır. Cami ve oteller için duvardan duvara halılar yaygın bir şekilde kullanılmakta iken konutların çeşitli kısımları için parça halı çeşitleri ya da yolluklar kullanılmaktadır. Koridorlar, dar yatak odası ve mutfaklar için parça halı ve yolluklar tam olarak boş kalan alanı kapatabilme ve fazlalık kışım bulundurmama avantajı nedeniyle ilgi görmektedir. nurteks.com.tr kaliteli ve uygun fiyatlı duvardan duvara ve parça halılar ile suni halı çeşitlerini kolayca temin etmenize olanak veren bir adrestir. Alacağınız ürünü tanımak istiyorsanız ücretsiz olarak numune talebinde bulunabiliri fiyat teklifi alabilir ve firmanın web adresinden ürünler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.