Şimdi Ara

Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?


    Evlerde tercih edilen ev dekorasyon tarzı aslında hayata bakılan pencerenin yaşam alanına yansımasıdır. Ev dekorasyonu yaşam kalitesini ve mutluluğu da etkiler. Ev dekorasyonu tercihi yapılırken rahat ve mutlu hissettirecek şekilde yapılmalıdır. Bununla beraber ev dekorasyomu için seçilen her parça sağlam ve kullanışlı olmalıdır.

    Son yıllarda ev dekorasyonlarında popüler olan tasarımlar arasında bohem tarz dekorasyon, rustik tarz dekorasyon, endüstriyel tarz dekorasyon, country tarz dekorasyon, eklektik tarz dekorasyon, modern tarz dekorasyon tasarımları yer alıyor. Ev dekorasyonu farklı tarzlardan parçaları birleştirerek de yapılabiliyor. Yani ev dekorasyonunda bir stile bağlı kalmak yerine kendi yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Modern ve yaratıcı ev dekorasyonu için aradığınız her şeyi engince.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

    Ev Dekorasyon Tarzları

    Bohem tarz ev dekorasyonu hippi, etnik, çingene ve vintaj öğelerin gündelik birleşiminden oluşuyor. Bohem tarz dekorasyonda kişisel ifadenizin özgürce yansıtıldığı rahatlık ve estetik bir karmaşa ön plana çıkıyor. Rustik tarz ev dekorasyonu, yaşam alanlarında doğayı yansıtan, antik ve modern tasarımı bir araya getiren, ahşabın öne çıktığı dekorasyon tarzıdır. Bu dekorasyon tarzında stresli şehir ortamından uzaklaşmak için, kırsal ve köy dekoruna yönelim görülür.

    Endüstriyel tarz dekorasyon soğuk renklerin hakim olduğu işlenmemiş metal, ahşap, boyanmamış tuğla gibi endüstriyel malzemelerin kullandığı yaratıcı ve etkileyici bir ev dekorasyon tarzıdır. Farklı fikirlere açık olan bu dekorasyon tarzında temel nokta ham öğeler kullanmaktır. Eklektik tarz dekorasyon Modern, rustik, klasik, gotik, country veya avangard gibi farklı dekorasyon tarzlarının bir arada kullanıldığı dekorasyon tarzıdır. Birbirinden uyumsuz parçalar bir araya getirilir.

    Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

    Ev dekorasyonunda sıra dışılığı ve rahatlığı bir araya getirmek için farklı dekorasyon malzemeleri ve eski ile yeniyi bir raya getiren malzemeler ile renk çeşitliliğini kullanmak gerekiyor. Birbirine zıt olan renklerin kullanılması oluşturulan alanlarda ahşap biblolar yerleştirilebilir.

    Eski model bir abajurun yeni model bir sehpanın üzerine oturtulması da ev dekorasyonunda modern yaklaşımlarda bulunmanızı sağlar. Zıtlıkları bir araya getirirken önemli olan bunlar arasındaki uyumu sağlamaktır. Ev dekorasyon malzemelerinde etkileyici ve modern ürünleri inceleyerek online alışveriş yapabileceğiniz engince.com.tr adresini ziyaret ederek farklı ev dekorasyon tarzlarının mobilyalarını inceleyebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.