Şimdi Ara

ESAD ORDUSU AFRİNE GİRİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LacWer

    Yıllardır savundum halada savunmaya devam edicem. Eğer Türkiye ortadoğuda bir müttefk seçecekse bu İsrail olmalı. Rusya hiçbir zaman müttefik olacak bir dost değil. Ruslar hep ikili oynar. Bu yapılan hamle Rusların Pyd yi Abd nin elinden alıp kendi safına çekmesidir.İran zaten salkça bir şii mezhepçiliği davası peşinde koşuyor. İsrail ortadoğunun domino taşıdır. Daha 1 hafta önce Suriye İsrail uçağını vurdu. Hemn birkaç gün sonra hem Rusyada hem İranda yolcu uçağı düştü. Türkiye İsrail ile ilişkilerini güçlendirmeli. Eğer israil suriyeye girerse İranın mezhepçi teröristleri pestile döner.

    Türkiye derhal sivil insifiyatını kaldırması lazım. Bomblayan bütün şehiri isteyen istediği kadar ağlasın isterse tüm dünya ayağı kalsın. Sonuçta bu teröristler senin sınırında. Almanya protesto etse ne yazar

    Çok haklısın şayet Kürtler ve Araplar yerine İsrail ile komşu olmak isterdim En azından Medeni insanlar ve yaptıkları her şey kendi ülkelerini korumak için Eğer komşu ülkelerinde karışıklık çıkartmaz liseler ülkelerinin güvenliği tehlikeye girerdi adamları çok takdir ediyorum bizim gibi enayi değiller Kandıra bilen olmadı bugüne kadar onları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bldoy kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam adamlar hem medeni hemde Dönek değiller neyse ne o asla çizgilerini bozmazıdılar. Yıllardır Pkkyı nın arkasında İsrail var diye bizi yediler. Asıl şimdi görüyoruz Ellerindeki Rus İran yapımı silahları. Ermenini soykırımını olayını red etmeleri gösterdi. Adamlar yalan dolanın peşinde koşup siyaset gütmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esad YPG'ye destek için girmiyormuş aksine Suriye ve Rusya'nın teslim ol çağrısı üzerine silahları bırakmışlar. Ankara'nın da bundan haberi varmış.

    Banu Avar öyle diyor enteresan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REV0

    Yine mi kandirildik ya, tuh

    Not: Bu arada 1 ayda onlarca askerimiz bosuna mi sehit oldu akboylardan birisi yazarsa iyi olacak.



    Yahu bunun akıyla,b.ku ile ne alakası var.Devletimizin bekası için yapılan bir operasyonun siyaset olarak düşünmenin ne alami var.Bu sefer gerekli operasyonlar yapılmadığında zaten hepimiz burada eleştiriyorduk.Yapılınca gene eleştirme.Bir doğrunuz olsun ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizi suriye topraklarında işgalci konumuna düşürmeye çalışıyorlar. Gelen hamle tamamen bu anlamı içeriyor. Eğer devlet büyüklerimiz farklı bi hamle yapmaz ise suriye de esatla çarpışmak hiç akıllıca olmayacaktır. Bir sonraki adım geri çekilmeyi gerektirir.
  • Siz Amerika osmanlı tokatını tatmadı dedikten sonra 3 saat Tillerson ile kayıtsız görüşme yaparsanız Rusya da bunlar ikircikli mi davranıyor deyip bizi sekteye uğratacak adımlar atar elbette. Suriye rejimi Rusya'nın izni olmadan 1 adım atamaz. İş yine dönüp dolaşıp bizim diplomasimizin ne kadar tırt olduguna dayanıyor.
  • Bu operasyonu yapmak için Rusya'ya o kadar yalvarıldı, sen Suriye ile savaşırsan hem Rusya'yı karşına alacaksın 2 yıl önce neler olduğunu gördük üstüne Suriye'de hava desteğin olmayacak tam tersi karşı tarafın olacak. Suriye ordusu ile olası savaş büyük kayıplara yol açar.
  • işgalci devlet statüsü aldığımızda bm müdahalesi meşru hale gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin önce sizin gibileri bitirmesi lazım.

    Değil Afrin'i Amerika'yı, Suriye'yi komple temizlesek sizin gibilerden kurtulmadığımız sürece belimizin doğrulacağı yok.
  • Gariban askerlerimiz boşu boşuna gene öldüler.Bunun olacağını daha giriş olmadan biliyordum.Paşa paşa askerlerimiz çekilmek zorunda.Çarpışırlarsa kayıplar çok ağır olacak.
  • Eninde sonunda Esad ile aynı masaya oturacak bizim hükümet. Ve söyledikleri onca şeyi yine yutacak 180 derece dönecekler. Kandırıldık aslında Esad bizim dostumuzmuş diyecekler ve o gğün geldiğinde bu millet yine Tayyip Erdoğan'ı alkış yağmuruna tutacak.



    Şimdiye kadar her kandırıldığında böyle olmadı mı?





    Şamda cuma namazı kılacağız derken, Esad ile aynı masada oturup, "Aman şu senin vatandaşları ülkene nolur al" demek zorunda kalacağız.



    Hatta o gğn geldiğinde Esad ile arasının bozulmasının sebebinin Kılışdar olduğunu söyleyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esedle anlaşmalıydık diyenlere sesleniyorum Suriye de barış varken bu adam pkk ya destek vermiyor muydu? Böyle birisi ile nasıl anlaşacaktık?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir mahluksun sen? Orada bu vatanın evlatları ölüyor. İktidar düşmanlığı bu kadar mı gözünüzü kör etti?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Kulağa imkansız gibi geliyor değil mi ? Ama değil, çomarlandda sıradan olaylar bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bldoy


    quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn


    quote:

    Orijinalden alıntı: bldoy


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheLordMan

    Yürü şanlı TÜRK ordusu türk düşmanları ağlasın.

    Şimdi yürüyün bakalım Esat alıyor oraları Bu arada Ben Türk düşmanı değilim Türkoğlu Türküm Lakin ümmetçi iktidar destekleyecek kadar aptal değilim

    Yani diyorsunuz ki askerlerimiz ölsün yeterki iktidar gitsin öyle mi ?
    İktidar düşmanlığı sizi Suriye sever bile yapmış yazıklar olsun



    Ülkenin geleceğini düşüneceğine at gözlüğüyle bakıyorsun olaylara

    Askerlerimiz 2019 seçim yatırımı için ölüyor şayet Başkanlığı aldıktan sonra kendi elleriyle özerkliği vermezse adam değilim gir YouTube'a bak adamın konuşmalarına Adam Diyarbakır Kürdistan'ın en büyük başkenti olabilir diyor gerekli fırsatı ve zemini bulduğunda sende elleriyle verecek şayet bu iktidar Kardak Kayalıkları için çiftçilerin otları yer için mi savaşacağız demiştir yani vatanın toprağın bunlar için bir önemi yoktur

    12 yaşında mısın nesin.



    Yaw. He hhe.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Esad ile mecburen barıştıktan sonra çuvalla savaş tazminatı ödeyeceğimizden, zaten fahiş vergilerle ayakta duran rezil ekonomi iyice çökeceğinden Uzunun o saatten sonra koltukta durması mümkün olmayacak rahat ol sen, her şerden bi hayır çıkar muhakkak ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeşilpaltoluadam


    quote:

    Orijinalden alıntı: REV0

    Yine mi kandirildik ya, tuh

    Not: Bu arada 1 ayda onlarca askerimiz bosuna mi sehit oldu akboylardan birisi yazarsa iyi olacak.



    Bu bölümün içerdiği nefret dili ve sığlığı sebebiyle ne uğrarım, ne de yorum yaparım. Fakat bu mesajınız beni ayrıca rahatsız etti.



    Yanı başımızda devletimizin bekâsı için verilen mücadeleyi ve diplomasimizi gazete manşetiyle analiz etmeyi anlayamıyorum. Her devlet çıkarları için alenen -konuda örneği olduğu gibi- ve saklı -panama belgelerinde gördüğümüz gibi- yollardan terörü finanse edip işbirliği yaparken Türkiye'nin takıntığı ilkeli tavır neden vatandaşımızı rahatsız ediyor.



    Burada, derinlemesine bir şekilde olayları irdelemeyeceğim. İsteyen kişi düşünce kuruluşlarının belgeleriyle araştırma yapar.



    Akboy ifadenize ise değinmiyorum. Size tavsiyem, bir mesaj atacakken ne niyetle attığınızı sorgulayın. Zira bu tip mesajlar kutuplaştırmaktan başka şeye yaramıyor.

    Kardeş sen atıf yaptığın Makyavelli'nin kitaplarını bir daha oku istersen, he sağdan soldan duyduklarınla kuru sıkı atış yapıyorsan bilemeyeceğim.

    Uganda devleti(!) daha baştan sınırının dibindeki radikal hristiyan örgütlere sıhhiye ve mühimmat yardımı yaptı hatırlatıyım, sonra ülkede kaç kişinin bombalar tarafından havaya uçurulduğunu da hatırlatayım istersen. Bu mudur Makyavelizm, bu mudur stratejik okuma? Yapılması gereken Esad'a sahip çıkmak diye söylediğinde muhalifler, hükümet kanadı ve seçmenleri neler söyledi onu hatırlıyor musun peki? Eğer senin hükümetin bu kadar hata üst üste yapıyorsa ve sen bunlara göz yumuyorsan nerde kaldı devletin bekası onu da geçtim kendi öz bekan.



    Devletin en büyük görevi zaten senin can ve mal güvenliğini sağlamak ama siz devlete o kadar kutsiyet yüklemişsiniz ki Uganda milletinde tam tersi bir fikriyat oluşmuş. Kusura bakma da yemişim milli birliğini yemişim tek Uganda milletini. Birlik mirlik yok dostum madem devletimiz makyavelist ben de o kadar pragmatistim, hodri meydan!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • https://www.cnnturk.com/video/dunya/suriyeden-turkiyeye-suclama-topraklarimiz-isgal-altinda

    adamlara bak bide işgal altında diyor.pyd afrinde senin toprağını işgal etmiyor mu?irana bak şam yönetimi üzerinden çözülmeli diyor.şam yönetimi şimdiye kadar bir çözüm bulduda bizmi boşuna oralara kadar geldik.ayrıca rte nin gidip ruhani ile afrini görüşmesi tamamen soru işareti.acaba bu açıklamaları bile bile mi gidiyor yoksa farklı hesaplar mı var işin içinde anlamadım.

    tabi devlet büyükleri daha iyi bilir ama benim şahsi fikrim hazır öso ile yakınlaşmışken tr askerleri geri çekilip ösoya abd nin pyd ye yaptığı gibi el altından yardım yapılmalı öso halletsin işimizi.

    o deilde haberde suriye direkt turiye işgalci diyor,iran suriyeyi destekleyip şam yönetimi halletsin diyor, amaaaaaaaa rusya 'bunların tüm suçlusu abd.abedenin ben ...' diyor.adamlar işini biliyor ikili oynuyorlar.ne esadı nede türkiyeyi gücendirecek açıklama yapmıyor.olum benim anlamadığım bu ruslar bu kadar zeki değildi.acaba deli petrodan bu yana çok şey mi değişti.tabi deli petro diyoruz ama adam harbiden büyük işler başarmış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: REV0

    Yine mi kandirildik ya, tuh

    Not: Bu arada 1 ayda onlarca askerimiz bosuna mi sehit oldu akboylardan birisi yazarsa iyi olacak.



    Önce konuşmanı düzelt seviyeni açıkça ortaya koyuyor

    Kendi kendinize malzeme koyup onun üzerinden bir şeyler söylüyorsunuz ayrıca yaptığınız yorum siyasetten hiç anlamadığınızı da gösteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.