Şimdi Ara

Avrasya Ortopedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ortopedik Rahatsızlıklara Kaliteli Çözüm Avrasya Ortopedi – www.avrasyaortopedi.com
    İnsanı ayakta tutan iskelet yapısının koruması oldukça önemlidir. Kaliteli bir yaşam için kas ve iskelet yapısının sağlıklı bir şekilde çalışmasına ihtiyaç vardır.  Ancak modern hayatın insanı hareketsiz bırakması ve dengesiz bir yaşamın bekçisi haline getirmesi nedeniyle ortopedik anlamda ortaya çıkan rahatsızlıklar hızla yayılmaya başlıyor.  Gençlik döneminde iskelet yapısını destekleyen hareket, çalışma ve beslenmeden uzak kalınması,  yaşlılık sürecinin daha zor geçirilmesini sağlayan rahatsızlıkları ortaya çıkarıyor.
    Ortopedik hastalıkların genç nesilde de görülmeye başlanması nedeniyle insan ortopedik yapısının korunmasına yönelik bir bilincin oluşması gerekiyor.  Bu anlamdaki tüm hastalarına desteklerini sunan Avrasya Ortopedi; çağın en fazla görünen diz ve kalça kireçlenmesi gibi problemlerin tedavisinde modern ve ileri teknolojik yöntemler kullanarak ameliyatsız bir çözüm sunuyor.
    Kaliteli yaşam için sağlıklı birey
    Bireylerin sağlıklı bir hayata her dönem ihtiyaçları vardır.  Çocukluk, gençlik ve yaşlılık… Her dönem içinde kendisini gösteren farklı rahatsızlıklar söz konusu olabilir.  Bedenin gücünü yitirmesi ve kas yapısının zayıflaması nedeniyle beliren rahatsızlıkların başındaki diz kireçlenmesi gibi. Sürekli çekilen diz ağrıları, yürümedeki zorluklar hayatı çekilmez ve yaşanılmaz kılabilir. Üstelik ağrıların dikkate alınmaması halinde dizde veya kalça kireçlenmesine bağlı olarak kalçada çıkmalar da medyana gelebilir. Bu gibi rahatsızlıklara maruz kalmamak adına yapılması gereken ise, Avrasya Ortopedi tarafından sunulan sağlıklı ve kalıcı tedavi çözümlerinden faydalanmaktır.
    Diz kireçlenmesinin belirtileri nelerdir?
    Dizin veya kalçanın kireçlenme sürecine girdiğinin birtakım işaretleri söz konusudur. Erken müdahale, daha kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı mümkün kılabilir.  Bu nedenle kireçlenme belirtileri hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. Günümüzde kireçlenme riskinin veya belirtilerinin olduğunu gösteren işaretler ise şunlardır:
    Dizde meydana gelen ağrılar.
    Merdiven çıkarken veya yürürken meydana gelen ani ağrılar.
    Oturma sürecinde dizlerin sertleşmesi.
    Dinlenme halinde bile süreklilik arz eden şiddetli ağrılar.
    Kalça kireçlenmesi yaşayan kişilerin de ilgili bölgelerinde ağrı ve aktivite sıralarında oluşan zorlanmalar meydana gelebilir. Hem kalça hem de diz kireçlenmesini önlemeye yönelik prp ile tedavi süreci için Avrasya Ortopedi sizi bekliyor!
    Avrasya Ortopedi Merkezi Bakırköy, Bahçelievler, Bahçeşehir ve Gaziosmanpaşa’ da Hizmetinizde. Kurumumuzda Sgk ve Özel Sigorta Geçerlidir. Tedavinizi ertelemeyin.
    Randevu Telefonumuz : 0212 909 1140
    [size=small]Diz Kireçlenme Tedavisi, Kalça Kireçlenme Tedavisi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.