Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
3
Favori
53.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BTK'nın eksiği internet hızlarını düzenlerken altyapıyla ilgili herhangi bir düzenleme hükmü getirmemesiydi. Bugün büyük şehirlerin merkezi ilçelerinde bile hala fiber yok. Fiberleşme oranı çok çok düşük. Halbuki insanların internete ulaşabilmeleri artık çok önemli değil, herkesin cebinde internet var zaten. İnternete hangi kalitede ulaştıkları tartışılmalı artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23


    quote:

    Orijinalden alıntı: TorwaK

    Şöyle bırakıyorum... küfür etmeyin.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

    Hyperoptic Londra'nın her yerinde yok. Siz London hangi yakasındasınız?

    Aşağıda kapsama alanı bulunuyor.

    https://www.hyperoptic.com/map/




  • al sen bunu geç sıkıysa
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-u-cinliler-aliyor--131265121-3

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 20 Şubat 2018; 12:31:7 >




  • 56k modemle napster ile 26 dk da 1 mp3 indirdiğim zamanlar aklıma geldi. Sağolsunlar eskiyi yadettim sayelerinde. Siz de hiçbişey beğenmiyorsunuz
  • herifler tt altyapsını kullandığı müddetçe(ki önemli olan sabit hat ücretidir turknet bunu değiştiriyor) turknet üyeliği risktir.
    ben konusuna yazdım 1 ay ayarlayamadılar üstüne üstlük 25tl civarı paramı iade etmediler eksik iade oldu.
    sabit hattı ttde bırakıp vodafonenet bağlattım şak diye oldu.Sonra sabit hattı iptal ettim şuan sorun yok.
  • Yan odada bir arkadaş CS:GO atıyor, bir arkadaş da dizi izliyor, o yüzden internet hızı biraz düşük çıktı, ama 65 TL ödüyoruz. Turknet'de Taahhüt yoktu diye biliyorum. Bence bir düşün alternatifleri.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 20 Şubat 2018; 12:35:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yosunkaya

    Benimde konuda bir tuzum bulunsun istedim. Bendeki olaylar Türk.net te şöyle gelişti.

    Birgün cep telefonuma mesaj geldi, telekominkasyon altyapınızı değiştiriyoruz diyerekten. Ondan önceki günlerde mahalle komple kazılıp fiber döşenmişti ohh dedim içimden Türk net şimdi bana vdsl den 24-35mbit arası bir şey yapıştırır. Neyse eve geldim ( lokasyon İstanbul - Kartal Merkez) modemdeki internet bağlantı ışığı yeşilden turuncuya dönmüş ayrıca Türk net ten aldığım telefon hizmetinin bağlı olduğu telefonda çevir sesi yok.

    Hemen aradım kendilerini tabii birini karşında bulmak mümkün değil hemen kapattım :) Açtım Türk net programını cep telefonumdan yazdım destek bölümüne durumu anlattım. 5 gün ne internet ne telefon geri geldi. 5. günün sonunda artık mail bombardımanına başladım. Netice olarak biri aradı ve mevcut hattımda sorun olduğunu söyledi.Senelerdir kullandığım numara iptal edilecek ve yerine yeni bir telefon numarası verilecekti hemde Türk Telekom tarafından. Neyse tamam dedim yüzyıllardır kullandığım telefon numarasını kapattılar yeni saçma salak bir numara verdiler (aklımda bile tutamıyorum o derece karışık). Değişik numara bağlandı , bu işlerde benim en ufak bir çabam olmadı , herşeyi Türk Telekom halletti (Türk net değil tüm bağlantıyı tekrar Telekom yaptı yani). Neyse neticede internet ve telefon hattı geri geldi herşey normal. DSL ışığı turuncudan yeşile dönüştü vs. Hız testi yaptım yaklaşık 13mbit kadardı. Fiber de döşendi ya hazır Türk telekom'un sitesinden girip bulunduğum apartmanın ne kadar hız alabileceğine baktım. 35mbit alabildiğini gördüm ve yazdım Türk net'e bu durumu, KEŞKE YAZMAZ OLAYDIM!!!

    Şimdi anlatacaklarım birebir başıma gelenlerdir, merak eden benimle iletişim kurabilir :)

    Hemen ertesi gün yeni bağlanan hattımda da DSL ışığım yine turuncu, fakat internet mevcut. Şüphelenip hız testi yaptım , hızım 4mbit civarı. Allah Allah dedim, Zyxel i aradım , bu turuncu yanan DSL'in manası nedir dedim, internet var dedim. Modemimin modelini sordular söyleyince de VDSL üzerinden bağlantı alındığında turuncu , Adsl üzerinden bağlantı alındığında yeşil yanar dediler. Tamam VDSL iyidir dedim Türk net e birdaha yazdım. Elbette cevap falan yok kendilerinden, birşeyler oluyor talep edince ama size haber veren yok bunu hatırlatayım. Yani bütün işler bir kişinin dahi sesini duymadan ilerliyor. Ama mahallede fiber vardı artık , ilk talebimi tekrar yineleyeyim dedim şunu 24mbit yapalım dedim. Ama nerdeeee.

    Neyse netice itibariyle YAPA denilen sisteme dahil olduğumu ve bu YAPA nın dağıtıcısının benim eve uzak olduğunu öğrendim. ADSL 'e geri döndürün beni dedim, döndürdüler hızım 6mbit , eski 13mbit süratten eser yok. Şimdi bunu tekrar 16mbit e çıkarın yazdım yine telefondan tabii , hopp tekrar VDSL ve 4mbit oldu. Haydaa dedim tekrar yazdım, sonra eve geldim Adsl e dönüştü ama hız 4mbit kaldı. Beni YAPA denen halttan kurtarın bu böyle olmuyor , bakın çekip gideceğim aboneliğinizden dedim , elbet cevap yok ama hoppp eve geldim tekrar turuncu ışık ve VDSL , ulan hıza bakayım dedim 5mbit.

    Sonuç; 1, 1,5 ay dır bu durumla uğraşıyorum ve sıkıldım , sıtkım sıyrıldı. Alternatif olarak da millenicom firması ile iş yerinde çalıştığımdan durumu onlara bahsettim sanırım bir teklif yapacaklar, ayrıca çok da memnunum hizmetlerinden ve servis hızından, karşımda her daim biri çıkar ve sorunu çözmek için tabiri yerindeyse çırpınır. Bende bugün yarın Türk net'e kendilerine elveda deyip bahsettiğim firmaya geçeceğim. Diğer firmanın reklamını falan da yapmıyorum, resmen bu şekilde çalıştıklarına birebir ben şahidim ne zaman sıkıntım olsa mutlaka biri yardımcı oluyor ama mutlaka.

    Son haber de şu, Türk Net İzmit'li bir firmaya satılmış sanırım. Satılmadan evvel tüm aboneler ve abonelikler YAPA sistemine geçmiş. YAPA nedir merak ediyorsanız internetten araştırmanızı isterim. Ben böyle rezil , saçma salak bir firma daha görmedim. Lütfen hizmet alıyorum ama karşımda hiçbir kimse yok. Bana mı denk geliyor bilemiyorum ve ayrıca afedersiniz ama para bu kadar kolay kazanılmamalı dostlar. Sonra diyorlar ki AKN yok, evet 4mbit hız ile AKN olsa ne olur olmasa ne olur ? Ben de sizlere sormak isterim.

    Saygı ve sevgilerimle, mutlu kalın dostlar. Türk net ten ben uzak duracağım, siz bu yazıyı okuyup ne yaparsınız bilmem.



    banada mesaj geldi alt yapı çalışması tamamlandı diye sonra telefonum 7 gündür kesik çevir sesi yok, sanırım telefon numaram 20 yıllık değiştirmeyi kabul edeceğimi sanmıyorum , ben daha o safhaya bile gelmedim 7 günde her gün mesaj atmama rağmen turknet pişman edecek gibi duruyor




  • BTK internet hızında e kadarı kaldırmalı yoksa adam 100 megabit diyor gelen hız 1.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Benim de o şekilde, caddenin her iki tarafında yerde FO kapağı var ama 5 yıldır hiçbir hareket yok. Mesafe 50 metreyi geçmez. Yolu da 50 kere kazdılar sevindim bu defa fiber diye ama maalesef...
  • TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

    Nasıl iyi mi?
    24 Mbps ama kotayı aştığım için 16 MBps e düşürdüler.
  • serquat kullanıcısına yanıt
    Başına aynen bu gelecek dostum , yol yakınken araştırmalara geç. Bak bakalım alt yapı süratin nedir ? Eğer 24mbit üzerindeyse zaten AKN li bile olsa geçeceğin yer minimum alacağın hız 8mbit. ee yeter 4 yada 5mbit ten iyidir. Ben AKN siz olmasına rağmen komik hızlardayım şu an , şaka gibi. Aman derim yol yakınken bak nereye geçebileceğini araştır derim. Maceraya gerek yok dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 20 Şubat 2018; 12:57:15 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    yaşıyorsun bu hayatı hocam
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    vodafone ile görüşün bence, bu tarife web sitelerinde çıkmıyor çünkü. şartlar nedir ne degildir en iyi onlar yönlendirir.
    ben, vodafone fiber alt yapı getirdiği yerde ilk defa fibere geçtiğim için, özel olarak önerdiler.
  • hocam sizden Allah razı olsun . Yıllardır cs go oynuyorum sizin verdiğiniz ipuclarıyla global elite oldum. Rakip basede bir mangal yapmadığım kalıyor bu türknet gerçekten işi biliyor iyiki varsın.
  • Ben de netspeede geçeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam gec uydunete hem ucuz hem iyi istanbuldaymissin hic bir problemde yasamassin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    bu yaşadığımız cehenneme hayat denirse evet yaşıyoruz. saolasın
  • Netspeed için belgeleri doldurdum önümde duruyo işlerimi halettikten sonra belgelrri teslim etmeye gideceğim sağımdaki solumdaki karşımdaki arkamdaki kosaca koca mahalle vdsl ben adsl onuda geçtim 16 mbps hız 4 lere kadar düşüp 5 dk da bir kopmaya başladı lanet olasıca türknette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapat sende nesini bekledin bu firma niye tahhutsuz veriyor interneti çünkü hizmet kalitesi yok şansa internet satıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Yapmiyolar ya biz verdik hala ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.