Şimdi Ara

Darkest Dungeon 28 Şubat'ta Xbox One için Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Geliştirici Red Hook Studios, Darkest Dungeon'ın Xbox One çıkış tarihini duyurdu.
     
       Darkest Dungeon 28 Şubat'ta Xbox One için çıkış yapacak.
     
       Ön sipariş 21 Şubat'ta açılacak ve ana oyun ile The Crimson Court indirilebilir içeriğinin bulunduğu Darkest Dungeon: Crimson Edition sınırlı bir süreliğine $24.99 USD fiyat ile satışa sunulacak. The Shieldbreaker ayrıca $3.99 USD fiyata sahip olacak. 29 Nisan'da Darkest Dungeon: Crimson Edition Xbox Live üzerinde satıştan kaldırılacak ve Darkest Dungeon, The Crimson Court ve Darkest Dungeon: Ancestral Edition ayrı olarak satışa sunulacak. Darkest Dungeon: Ancestral Edition $34.99 USD olacak ve içinde ana oyun, The Crimson Court ve The Shieldbreaker indirilebilir içerikleri bulunacak.
     
       Sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon ilk olarak Ocak 2016'da PC için çıkmıştı. Ardından Nisan 2016'da Linux, Eylül 2016'da PlayStation 4 ile PS Vita, Ağustos 2017'de iOS ve son olarak Ocak 2018'de Switch için çıktı.
       

    İliklerinize kadar sizi ürperten şey soğuktan daha fazlasıdır. Dev kurtlardan ateşli kaçıklara, solgun hortlaklardan acımasız devlere kadar dark dungeon, akla hayale gelmeyecek tehlikeler barındırıyor. Ve her şeyin korkunç derecede ters gittiği bir zamanda cesur kahramanlar duruma el koyuyor... Ölüm tehdidinin karşılaşacağınız tehlikelerden sadece biri olduğu sıra tabanlı rol yapma oyununda bir grup çatlak kahramanı yetiştirin, eğitin ve onlara yol gösterin. Stres ve paranoya şampiyonlarınızı kötü biçimde etkileyebilir, yokluk ve hastalık onları harap edebilir. Vahşi psikolojik korkularınıza karşı travma yaşamış grubunuzun akıl sağlığını koruyabilir ve dehşet veren doğa üstü canavarlara karşı onları savunabilir misiniz?









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.