Şimdi Ara

Duster Yedek Parça Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir duster kullanıcısıyım. Babam kaza yaptı önden. 2012 model yani heryeri plastik olan kalitesiz malzemeden üretilen ilk araçlardan. Kendi aracım evet ve tekrar evet aracımı kötülüyorum. Daha önceki konularımda da söyledim bunu.
    Bu araçtan bugün fazlasıyla soğudum. Böyle bir araca 2 filtre ve yağ değişimine bir de sanayide 400 tl para verdim.
    Tampon dişleri kırıktı tampon sordum komple işçiliği dahil 900 tl dediler. Hemde plastik tampona.
    Bari bir iki aksesuar sorayım içime sinsin biraz araba dedim. bi cam filmi sordum. heryerde 150 tl ye takılan cam filmi dustere gelince 350 tl oldu. neymiş arka kelebek camları varmış da ondanmış. camları büyükmüş. Camları normal standart zaten kelebek camlarda 2 karış zaten açıla nbirşey değil dümdüz birşey. Aksesuarcıya gittim kolçak almak için orginal vidalama olmadan takılan kolçak 450 tl dediler. yan sanayi vidasız olan 180 tl. Vidalanarak atılan kolçaklar 120 tl. Rüzgarlıklar 150 tl olmuş. Elime aldım 120 km de paraşüt gibi uçup gidecek bir parça.
    Aracın Tek iyi yanı yüksek olması oda zaten arabadan atlayarak iniyorum. Aracın yanında standart donanımda windsuit veya paraşüt veriyorlar.
    Davlumbazın yanında kayışla tekerlek arasında 20cm e 20 cm plastik bir parça var o yoktu araçta. Fransadan fiyat aldırttım 280 tl dediler. Dümdüz 20 ye 20 bir plastik parçası.
    Almayın arkadaşlar bu lanet arabayı almayın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.