Şimdi Ara

Yeni Insignia EXCLUSIVE versiyonu satışta .232.000 TL (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
11.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • araç iyi güzel donanım muazzam ama o fiyat olmaz premium harici hiçbir markaya olmaz.



    makyajlı 2015 5.25d alınır yahu o paraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Behnanbalaban kullanıcısına yanıt
    bugün bayiye uğradım sunrooflu etiket fiyatı 188 bin olan aracı 175 bine birakıyorlardı, 212 bin etiket fiyatlı opc line ı ise 200 bine indiriyorlar, alınır mı? bence halen fiyat çok yüksek, neden? excellence pakette cruise var acc yok ama, katlanır ayna yok yaw 175 binlik arabada, bagajın açılması bir garip, logoya bastıktan sonra alttan kaldırman lazım birde ayrıca, elektrikli koltuk değil, agr koltuk ta değil zaten, sürüş modu seçilemiyor excellencete, farlar matrix o güzel, arka diz mesafesi çok iyi kesinlikle sorun yaşanmaz, ama excellence jantları hiç güzel durmuyor, bir krom çerçeve nedense altta siyah gibi o da krom olsaymış iyiymiş, sunroof olmayan da bile gözlüklük yok, bagajda 12 volt soket yok, kablosuz şarj var ama mirror link yok, navigasyon yok. Sonuc olarak; evet hepsinin fiyatı pahalı, ha bu fiyatlar 2017 fiyatları bir de 2018 değil, ama halen bu fiyatlara güzel 2. el a4, 320i, c180, highline passat vs vs bir çok araç alınabilir, şu an için bu para etmez ama ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kragen

    O fiyata ikisi de alınmaz. Burada Passat alanlara edilmedik hakaret bırakılmıyor. Arteon konusuna girin daha beter. Ama marka Opel olunca bir anda “fiyat normal” , “premiumlardan daha iyi” , “fiyata laf etmeyin döviz kuruna ve vergilere laf edin” oluyor. Tamamen ikiyüzlülük. O rakama herkes premium marka araç alır yok masaj yapan koltukmuş falan bakmaz.

    Aynen öyle, boğazına kadar ikiyüzlülük söz konusu forumda. İş vw oldu mu herkes kuyruk acısından, kedi ciğer meselesinden bok atma yarışına girerdi. Konu opel olunca "ama donanımlı normal fiyat" diyorlar.


    Arkadaşlar deli misiniz, divane misiniz yahu? d sınıfı premium olmayan markanın arabasına 230bin para mı verilir? 247bine 0km c200d 7tronic mercedes alıyorsunuz, yine aynı paralara 2015 model tertemiz a6 2.0tdi araçlar var.

    Aklı azıcık çalışan bir adam şu arabayı almak varken, opel alır mı?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yasli-auto-sifir-yeni-audi-a5-sport-cam-tavan-ful-528702978/detay


    Neymiş "donanımı iyi" o zaman size clioya donanım üstüne donanım bindirsinler gidin 150bin liraya "ohh ne güzel donanım var ama fiyat uygun" diyip alın. Böyle bir zeka pıtırcıklığı var mı? Biraz adam olun, biraz dürüst olun, nasıl passatın 200binli fiyat etiketleri komik ve absürd ise eleştiriyorsak, insignia için de böyle, onu da eleştirin. Ama ülke, ama döviz demeyin. 20 bin liraya boya farkı mı olurmuş be, s serisi mercedes mi bu, bentley mi bu? Allahın opeline bak sen coşmuş da ne coşmuş.

    Özel renk mi istiyorsun??

    Al sana özel renk
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2017-makyajli-bmw-4.18i-coupe-m-sport-ozel-renk-snapper-rocks-527662402/detay

    Şu araba varken insigniaya sümüğümü atmam afedersiniz.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    İnsignia dan daha dardır tahminim ama çok şık bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen güzel fiyata almışsın 156 bin bu araba için makul bir fiyat, su an bayide sunrooflu excellenci 175 bine veriyorlar o da 2017 model, yani seninle aynı model, 2018 lere 10 bin daha zam gelecek dediler, sen de %60 lik vergi dilimiyle aldın aracını, bu araba yattığı yerden 20 bin koydu üzerine aynı araba yahu işte, diger markalarda yaptı aynı şeyi o ayrı, ama vergi, kur murla açıklanamayacak bir kazık var bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klaudio

    sen güzel fiyata almışsın 156 bin bu araba için makul bir fiyat, su an bayide sunrooflu excellenci 175 bine veriyorlar o da 2017 model, yani seninle aynı model, 2018 lere 10 bin daha zam gelecek dediler, sen de %60 lik vergi dilimiyle aldın aracını, bu araba yattığı yerden 20 bin koydu üzerine aynı araba yahu işte, diger markalarda yaptı aynı şeyi o ayrı, ama vergi, kur murla açıklanamayacak bir kazık var bence.

    Hayir fiyat hala aynı 156-160 araliginda 2017 model elde kalanlari veriyolar. Araç üstüne koymadı yani aksine opelde pek öyle bir durum olmuyor kötü disributor sagolsun. Ancak avantaji hala devam ediyor ayni donanim passattan 50 bin tl daha ucuz ama passattan her anlamda 10 gömlek üstün bir araba özellikle sürüş özellikleri bakimindan daglar var arada..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Hocam dar ve basil Allah herkesin gönlüne göre versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız olarak, passat highline icin su an 210 bin verip alan var mı acaba yoksa sadece filo satışı mı oluyor. Çünkü nerdeyse insignia ile 40 bin TL fark var ve sadece yumuşak plastik ve kapı ici eşya gözlerinin kumaş kaplı olmasıyla açıklanacak bir durum degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 156 bine nerde var merak ettim şu anda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel tabi sevilmez. Vw gibi curuk sanziman verip arizasini iyi noyettrn yaptirmiyor. Dizelde daha guclu olmak icin hile yapiyor. Curuk kaportayi koyup sanki kopartada sorun yokmus gibi davranip iyi niyet gosterek e hadi sorunu giderelim bari demiyorlar. Vw yillardir 250 nm torklu dizel uretiyor. 5 nm bile arttiramadi. Performansi malum tuketimide malum ama sorsan mazotu kokluyor gaza basinca ucuyor :).

    180 hp lik insignialara surcu beygiri dendide insigniadan yol alamayan roccolarida gorduk youtubeda.



    Vw nin esamesi okunmazken mb ve bmw den sonra ford ve opel geliyordu. Vwperestler kotuluyor opeli. Opel benim nazarimda vwden kat be kat iyi bi markadir. Golf 9 olsun astra 10 olsun gider astra alirim.



    İstenilen paralar cok ucuk orasi apayri bi konu. Ama sezarinda hakkini verelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Burada tartışılan "0" araçlar ve fiyatları. 2. el konuşulsa haklısınız ama "0" araç almak isteyenler için şu fiyatlarda opel bence mantıklı olan. Ben olsam Opel ya da Skoda alırdım.

    SuperB de fiyat olarak Opel'e yakın. Hatta aynı denebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

    Az evel Almanyadaki 2.el araç sitesine girdim baktım burda 40-50 bine satılan araçlar 3-4000bin euro yani 4000 TL demekHatta 2002 Focus Gia 750 euroydu

    200 euroya uno tipo var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz durum kötüymüş gerçekten, D segmenti bir araçta komedi olmuş. Ama benim bildiğim o özellikler excellence değil bir alt donanımlarda var yani özelliklerin yokluğu.

    Excellence'ta koltuklar elektrikli diye biliyordum. Garip geldi.

    Ama şu durumu açıklığa kavuşturmak lazım, tartıştığım konu sıfır araçlar. Bu paralara 2. elde bir üst segment alınabilir çok rahat ona itirazım yok ama sıfır araç almak istiyorum diyenlere 2. el al demek yerine sıfır araçlardan şu araç en mantıklı denmeli. Kimisi istemiyor 2. el araca binmek, güvenmiyor belki vesaire.
  • Behnanbalaban kullanıcısına yanıt
    benim de tercihim sıfırdan yana tabiki ama 156 bine arkadas almıs aracı 2017 model, makul bir fiyat bence noldu da 188 e bindirip sonra 175 i indirim gibi gösteriyorsun 2017 model aracı, hadi 10 bin koy 166 bin de arabaya ona da lafım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klaudio

    hocam 156 bine nerde var merak ettim şu anda?

    Geçen bu forumdaki grandsport grubunda yazdi birisi güncel aldigi fiyati şimdi mobilden yaziyorum bulamayacagim.. Bu araba beceriksiz distributoru yüzünden geldiği günden beri aynı rakama satılıyor rakipleri her ay zam yaparken.. Bunlarda göstermelik sitede liste fiyatlarini arttiriyolar sana bana ona herkese çabuk acele edin fiyatlar artacak diye araba satıyolar ama bi bakıyosun arabanin 2017 Temmuz ayı fiyatiyla 2018 şubat ayı fiyatı aynı.. Bayiye gidiyosun sitede 180-190 bin tl ler havada uçuşurken bi fiyat veriyolar 156.000 TL (hepsin ayni anlaşmişcasina sabit ztn fiyat grandsport exc sunroof+kış pak.) Gelde çık bu işin içinden..

    Araba çok güzel gerçekten ama Opel Turkiye bu halde olduğu sürece bu araba altındanda olsa işi zor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 19 Şubat 2018; 23:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opeli severim ancak isterse otonom sürüşlü olsun o parayı insigniaya vermem,tanıdığıma da verdirmem.O paraya premıum bi marka almak daha akıllıca olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    doğru aynı şeyi doğuş da yaptı, 2017 yazında 10-15 bin ucuza alınıyordu leon-golf şimdi 2018 ocakta, 2017 model araçları zubizu indirimi diye %3-5 indiriyorlar hala 2017 yazından 10 bin lira daha pahalıya satılıyor. Ki bu araçların fiyatları 80-90 bandında.

    oranlarsak 160 bandında olan araçta 20 bin fark koymaları şaşırtıcı değil. Ve büyük ihtimalle makul döviz kurlarından getirdikleri araçları döviz arttı diye yüksekten veriyorlar. Halbuki getidikleri kura göre satsalar böyle olmaz özellikle İnsigniada bu olmaz, çünkü çok satan bir araç değil muhakkak eski kurdan gelmiş araçlar vardır..

    Distribütörlerin insafına kaldık kısaca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Yıl olmuş 2018 hala Opel alan var mı cidden? Alman markalarının en zayıfı, iyi yol tutuşu dışında Avrupa'nın en kalas ve mühendisliği-teknolojisinin ne olduğu belli olmayan bir marka. Fransız mı, Amerikan' mı Alman'mı belli değil. Bir de Iveco kamyon gibi devir saatleri var meşhur 10-20-30-40 diye giden...

    Sana ödev: Otomobil nedir? araştır!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tica

    Opeli severim ancak isterse otonom sürüşlü olsun o parayı insigniaya vermem,tanıdığıma da verdirmem.O paraya premıum bi marka almak daha akıllıca olur.

    Premium yok ki o fiyata. C200 d AMG opsiyonsuz hali 282 bin TL şu an. Aynı donanıma getirmek için ise 40 bin civarı daha ödemek gerekiyor fark 90 bine çıkıyor. 232 bin tl ye ancak CLA 180 d alınır o da bomboş, dar ve premiumla alakası olmayan bi araba.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.