Şimdi Ara

Bilgisayarıma çok garip şeyler oluyor😞

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ..
    Bilgisayarımdaki bir virüsü (virüs diyorum ama ne olduğu belli değil bu illetin) bir türlü yok edemiyorum.. Neredeyse tüm virüs programlarıyla taradım..
    İki kez format attım.. Üstelik birinde pardus kurdum omda bile çalıştı.. Böyle bir şey mümkün mü?
    Yaptığı şey şu:
    Sistemim şu an windows 10 .. Windows 7 kuruluyken dosyaya tıkladığımda direk geri dönüşüm iletişim penceresini açıyordu.. Hayırı tıkladığımda üst üste aynı kutuyu açıyordu.. 10 da silerken sormadığından direk siliyor.. Aynı şey Pardusta da geçerli.. Direk siliyordu.. Allahtan Geri dönüşüm kutusuna gönderiyor..
    Onu geri almaya çalışırken de kalıcı olark silmek istiyormusunuz kutusu geliyor fakat o ekrandayken sağ tuşa basıp geri al diyebiliyorum... Ve bu her zaman olmuyor.. Bazen gayet normal çalışıyor.. Sanki bir şey aktive ediyor onu.. Ben farkında olmadan bir şeyi tıklıyorum ve bir anda başlıyor..
    Bir de word de falan delete tuşuna bastığımda sağa doğru silerek gidiyor durduramıyorum.. ilk öyle fark ettim zaten gariplikleri..Hatta ve hatta mümkün değil belki ama sanki delete tuşu aktive ediyor virüsü gibi.. Delete tuşuna ne zamn bassam hemen akabinde başlıyor..
    Tabi bu denk gelmiş de olabilir.. Tuşta bir bozukluk takılma falan da olabilir belki.. Bilmiyorum kafayı yedirecek bana bu illet..
    Lütfen bilen duyan varsa bi yazsın.. Çözümü geçtim ne olduğunu öğrensem bile yeter..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubix -- 18 Şubat 2018; 17:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Donanım ile ilgili bir problem olabilir. Bazen klavyedeki bir tuşun takılması veya klavyeye sıvı dökülmesi vb. durumlar neticesinde meydana gelen bir kısa devre bu tür problemlere sebep olabilmektedir. Farklı bir klavye kullanmayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbeton

    Donanım ile ilgili bir problem olabilir. Bazen klavyedeki bir tuşun takılması veya klavyeye sıvı dökülmesi vb. durumlar neticesinde meydana gelen bir kısa devre bu tür problemlere sebep olabilmektedir. Farklı bir klavye kullanmayı deneyebilirsiniz.

    Gerçekten mi? Klavyeye çok az miktarda sıvı dökülmüştü.. Hasar olmadığını düşünmüştüm.Ayrıca bu tarz durumların donanımla alakası olabileceğini hiç sanmıyordum.. Çok teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.