Şimdi Ara

Yardım Eder Misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sistem baya eski biliyorum fakat bütçe olarak imkanım olmadığı için şu an bununla idare ediyorum sorum şu bu sisteme ddr 2 1066 ram olurmu en fazla kac gb takabılırim oyun oynuyorum bu sistem bu world of warships oyunu kaldırır mı sistemi windoms 7 64 bit çevireceğimYardım Eder MisinizYardım Eder MisinizYardım Eder MisinizYardım Eder Misiniz



  • Maksimum 8 gb ddr2 1066mhz ram kullanabilirsiniz. İstediğiniz oyunu kaldırır ancak fps değerleriniz çok düşük olur. En büyük sebebi ekran kartınız. Onun dışında ufak yükseltmeler yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 18 Şubat 2018; 16:15:4 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim ufak yükseltmeler ne tavsiye edersiniz ben windoms 7 64 bit kuracağım ve ddr2 4 gb takacağım
  • o işlemci ile pek bişey olmaz phenom 955 965 alıp yanına da hd7870 alabilirsin tabi güç kaynağında önemli
  • özgür ruh kullanıcısına yanıt
    8 gb ram (bütçe az ise mecburen 4 gb) ile beraber R7 240 veya R7 250 ekran kartı; fazlası bu sistem için israf olur. Belki bir de sistemi biraz daha hızlandırmak ve kullanım seviyesini arttırmak için ssd alınabilir. Tabi ki bu zamandaki fiyatlarla da pek iç açıcı bir sistem toplanamıyor ama en azından eldeki imkanlarla belirttiğim şekilde bişeyler yapılabilir.

    Veya 4gb ram + R7 240 ile yola devam edebilirsiniz. Hem fiyat olarakta biraz daha uygun olur. Kısa veya orta vadede bütçe ayarlarım derseniz şimdilik bu şekilde kullanın ufakta olsa yükseltme yapmayın, biraz zaman geçsin yeni sistem toplarsınız. Yok bütçe kısıtlı ise dediklerimi bütçeye göre ayarlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 18 Şubat 2018; 18:5:30 >
  • Teşekkür ederim bu dediklerinizi yaparsam oyunda sıkıntı olmaz diyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.