Şimdi Ara

Sigara içenlere; Size ne söylense sigarayı bırakmayı düşünürsünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Sigara içmiyorum. Sigara içenlerin psikolojisini, bırakmak istediklerinde neden bırakamadıklarını bilmiyorum. İçme demenin ters teptiğini anladım. Sigara içen birisine ne söylersen vazgeçer? Ya da bir şeyler dank eder, farkındalık yaratır. Sigara içenlere sorum, size ne söylense sigarayı bırakmak için içinizde güçlü bir istek uyanır ya da sigarayı bırakmaya karar verirsiniz. Sigarayı bırakması için farklı olarak ne söylemeliyim ki artık bıraksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedo -- 18 Şubat 2018; 15:1:56 >



  • Hastaneye gidip cigerlerini doktora göstersin %100 bırakır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Somut konuş, "sigarayı bırakırsan en az 5 yıl daha fazla yaşayacaksın" falan de.5 yılın ne kadar uzun bir süre olduğunu anlat, sanmıyorum ama belki işe yarar. Kişinin kendi karar vermesi lazım bırakması için.
  • sigara içersen kas yapamaz kilo alamazsın dediler bıraktım
  • Hayallerini gerçekleştiremeden ve sevdiklerine dünyayı cehenneme çevirirek genç yaşta ölüceksin sigaradan deseler bırakırdım herhalde zaten azalttım bırakacağıma inanıyorum yakında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içenler şöyle hani doğa yürüyüşleri olur oralara götürün ciddi ciddi oksijenin azaldığı noktalarda sigara içenler x5 kat daha zorlanırlar.
    Şahsen benim öyle olmuştu, bırakalı 3 ay oluyor mide problemlerinden dolayı ama kesinlikle daha rahat nefes alabiliyorum.
  • Öleceksin demek işe yaramaz ama acı çekerek öleceksin işe yarar
  • 1000 nasihat 1 musibet.İnsan ya kendi karar verecek ya başına bişey gelecek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların bazen duygusal olduğu zaman dilimleri vardır. Bu zaman dilimlerinden bir tanesinde sigarayı bırakırsa psikolojik olarak ve fiziksel olarak zinde hissedeceğini ailesiyle arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirebileceğini sigara içmek için sürekli dışarıya çıkmak zorunda kalmayacağını cebinde kalan parayla daha güzel şeyler giyip yiyebileceğini söylemek belki işe yarayabilir.



    Bir de şöyle bir durum var sigara içenler fakirse bu durumdan daha çok zarar görüyorlar. Çünkü zaten sağlıklı beslenemiyorlar strest sıkıntı hepsi ayrı ayrı olduğundan daha çok zarar veriyor. Ailesini sevdiklerini o parayla çok daha mutlu edebilir. Sevdiklerinin kendisiyle gurur duymasını sağlayabilir.



    Ama her şeyden önce kültürlü bilgili gelişmiş olan insan zaten sigara içmez sigara zayıfların basitlerin işidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.