Şimdi Ara

UÇAKLARDA BAGAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İlk defa valizimle uçuş yapacağım. Yani daha önce 4-5 sefer uçağa binmiştim ancak günübirlik veya yanıma çanta&valiz gibi eşya almamıştım. Bu sefer yanımda götüreceğim küçük bir valizim olucak. Anlayamadığım uçaklarda 2 tane hak var bunlar el bagajı ve normal bagaj olarak mı geçiyor? Pegasus eko bilet aldım 8 kg el bagajı, 15 kg normal bagaj hakkınız vardır diyor. Şimdi 15 kiloyu geçmeyen bir bagaj hakkım mı var uçak içi harici ve bu valizime deodorant , saç spreyi ve parfüm sokabiliyor muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer 2 hakkım var (el bagajı ve normal bagaj) ise ben normal bagajı kullanıcağım için içeri sıvı veya aerosol şeyler sokabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 kg eline, 15 kg bagaja olmak üzere 23 kg hakkın var. 10 kg eline, 10 kg bagaja vererek bunu esnetemezsin. Sabittir ama insiyatifler olabilir.

    Seyahat tipi ufak şeylere izin veriyorlar ama bagajın varsa bunları düşünme, direkt bagajına koy. Havaalanına göre muameleler olabiliyor. Boşuna uğraşırsın. Bagajın varsa içine koy geç.

    El bagajına özellikle sıvı alma.
  • 2 gece kalacağım. 1 pantolon 2 kazak 1 tişört 1 şortten başka bir şey olmicak. 5 kiloyu geçmez bile yani o kısımda sorun yokta normal bagaj hakkımı kullanırken dediğim sıvı ve aerosol eşyalarımı falan sokabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    El bagajıyla işim yok bu arada eşyalarım az olduğu için uğraşmayacağım onunla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnnieADC

    2 gece kalacağım. 1 pantolon 2 kazak 1 tişört 1 şortten başka bir şey olmicak. 5 kiloyu geçmez bile yani o kısımda sorun yokta normal bagaj hakkımı kullanırken dediğim sıvı ve aerosol eşyalarımı falan sokabilir miyim?

    El bagajında sıkıntı çıkartırlar, bagaja teslim et diye 2. güvenlik noktasından geri çevirebilirler. Kafan rahat etsin istiyorsan direkt bagaja ver yok ben şansımı denerim olursa çıkışta acelem var bagaj beklemem diyorsan onu da deneyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 18 Şubat 2018; 4:1:25 >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim yok direkt bagaja vericem riske atamam :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.